Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nintendo Switch Lite Çipli 256 GB Samsung Evo Hafıza Kartı (8.000 TL) Satın Al 7 Ekim 2024 01:37 1 1 Nintendo Switch Lite Çipli 256 GB Samsung Evo Hafıza Kartı (8.000 TL) Ürün çipli ve sorunsuzdur. Koruyucuz kullandım ama ekranında kılcal çizik bile yoktur. Cihazın sağ altındaki hoparlör kısmında çok hafif bi açıklık varsa da hiç rahatsız edici değildir. Ben aldığımda da öyleydi, ben yapmadım, böyle şeylere çok takılmama rağmen beni bile rahatsız etmemişti. Kutusu ve şarj kablosu da mevcuttur. Referanslarımı profilimden inceleyebilirsiniz.Kargol alıcıya aittir. MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat kargolarından birini tercih edebilirsiniz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Diyarbakır, Ergani Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nintendo Switch Lite Çipli 256 GB Samsung Evo Hafıza Kartı (8.000 TL) Viewsonic VX3211-4K-MHD 32" 3ms UHD VA (7.000TL) Samsung S10 Lite (6000 TL) [SATILDI] (SATILDI) Sony Playstation 5 Digital Edition (14.000 TL)
Renovatio90 kullanıcısına yanıt Bilmiyorum ben sadece single player oynadım ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nintendo Switch Lite Çipli 256 GB Samsung Evo Hafıza Kartı (8.000 TL) Viewsonic VX3211-4K-MHD 32" 3ms UHD VA (7.000TL) Samsung S10 Lite (6000 TL) [SATILDI] (SATILDI) Sony Playstation 5 Digital Edition (14.000 TL)