Şimdi Ara

Nintendo Switch Lite Çipli 256 GB Samsung Evo Hafıza Kartı (8.000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Nintendo Switch Lite Çipli 256 GB Samsung Evo Hafıza Kartı (8.000 TL)
    Ürün çipli ve sorunsuzdur. Koruyucuz kullandım ama ekranında kılcal çizik bile yoktur. Cihazın sağ altındaki hoparlör kısmında çok hafif bi açıklık varsa da hiç rahatsız edici değildir. Ben aldığımda da öyleydi, ben yapmadım, böyle şeylere çok takılmama rağmen beni bile rahatsız etmemişti. Kutusu ve şarj kablosu da mevcuttur.

Referanslarımı profilimden inceleyebilirsiniz.
    Kargol alıcıya aittir.
    MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat kargolarından birini tercih edebilirsiniz. Nintendo Switch Lite Çipli 256 GB Samsung Evo Hafıza Kartı (8.000 TL) Nintendo Switch Lite Çipli 256 GB Samsung Evo Hafıza Kartı (8.000 TL) Nintendo Switch Lite Çipli 256 GB Samsung Evo Hafıza Kartı (8.000 TL)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Nintendo Switch Lite Çipli 256 GB Samsung Evo Hafıza Kartı (8.000 TL)
    Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Diyarbakır, Ergani Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Çipli Switch lerce online oyun oynayabiliyormuyuz mesela Ea Fc 24 ü oynayabiliyormuyuz
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ben sadece single player oynadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.