lg nanocell 49nano866na hdmi sorunu
iyi akşamlar , TV de 2 adet hdmi 2.1 portu olmasına rağmen sadece biri tam anlamıyla çalışıyor. Diğer porttan sadece ses geliyor.PS4pro ve Series X i iki portta denedim.Değişen bir şey olmadı.Çalışan aynı port.PS4 ü geriye kalan 2 normal porta taktım yine sonuç alamadım.Benzer sorun yaşayanlar nasıl çözdünüz? Paylaşırsanız sevinirim.
Saat kurma kutusu önerisi?
https://tevfikaydin.com.tr/boxy-fancy-brick-beyaz-saat-kurma-kutusu-adaptorsuz-boxyfbwswhite.html
Aliexpress te 50 dolar civarı 2 saat için olanlarını buldum.Ülke içinde kargo vs beklemeden benzer fiyata veya ucuza nereden alabilirim?
Hisse Alımı için Banka veya Aracı Kurum Önerisi
Merhaba, iş bankası kullanıyorum.Bugün işcep'i alım için deneyeyim dedim.Her işlem için 1.5 lot komisyon alıyor aşağı yukarı bende almadım.Bu oran normal mi ? Siz hangi banka veya aracı kurum kullanıyorsunuz?
Xbox Series X için 4k 50 inch TV Tavsiyesi
TV tavsiye bölümüne konu açtım fakat orası pek hareketli değil :) Amazon'dan cihaz geliyor ama hala TV almadım.Cihazı alanlar/almayı düşünenlerden tavsiye bekliyorum.Bütçe 4.500-5000
Xbox Series X için 4k 50 inch TV Tavsiyesi
Başlıkta belirttiğim gibi 4k oyun deneyimi için TV önerinizi bekliyorum.Bütçem 4.500-5000 arası
|
Migros Cinemaximum kampanyası devam ediyor mu?
|
Xbox Global Live ve Game Pass kodları hakkında yardım
|
|
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.077
İkinci El Bölümü Mesajları: 78
Konularının görüntülenme sayısı: 22.062 (Bu ay: 227)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 819 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap