Hisse Alımı için Banka veya Aracı Kurum Önerisi
-
-
%10 + 1 TL alıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizi bu dertlerden kurtaracak Türkiye nin robinhood uygulaması geliyor.
sermaye piyasasından gerekli yasal izinler alınmış. yani kaçak göçek bir site değil yasal bir site
-
Hocam %10 olduğuna emin misiniz? Genelde binde 1.5 falan oluyor, mesela Zborsa'da öyle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm
%10 + 1 TL alıyorçok değil mi bu oran yav? daha düşük komisyonlu ve güvenilir neresi var?
-
Gedik yatırımı da bir inceleyin.
-
Gedikden parayı çekerken ücret alıyor mu hocam -
-
foreks aracı kurum olarak amarkets'i bilirim hocam
-
Çin borsasına girebilmek için aracı kurum önerebilir misiniz? Teşekkürler.
-
A1 Capital binde 4 komisyon alıyor...
aracı kurum kullanın bankaların komisyonu çok fazla ayrıca çok yavaşlar
Borsa candır en iyi yatırım aracıdır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kmlkszhacker
Gedikden parayı çekerken ücret alıyor mu hocameft işlemleri genelde ücretsiz olur aracı kurumlarda ama Gediği bilmiyorum.
-
Garanti bankasının internet bankacılığı üzerinden yaptım geçen gün 3 bin liraya 6 7 lira civarında masraf kesti.
-
1.5 lot almaz hocam...işbir lotu 6000 civarı..senden 1.5 lot alsa 9bin kesinti yapmıs olur...iclerinde en iyisi is bankası ..binde 1.5 yada binde 2 olması lazım kesintisi
-
lot olarak hesap yapma :D
bütün bankalar binde 2-1.75 arası çalışır. sanırım 1.000.000 tlye kadar %2 sonrası hacimlerde oran daha düşüyor
bu yüzden işlevsellik olarak bakman lazım eğer illa bankadan oynıcam diyorsan, yapıkredi,iş ve garanti en iyi uygulaması olanlar bence
aracı kurumları ise araştırman lazım dost, hepsi ayrı ayrı paketler ve komisyonkar sunuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbank yapıkredi garantiden çalışmış biri olarak osmanlı yatırımı tavsiye ederim son 8 aydır orada işlem yapıyorum komisyon 0.425
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X