Bildirim
Bu şekilde yırtılan parayı Ziraat Bankası değiştirir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
merkez bankası alır -
quote:
Orijinalden alıntı: byob
merkez bankası alır
hocam İstanbul Karaköy'deki Merkez Bankası anlık değişim yapar mı yoksa Ankara'ya mı gönderiyorlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: crucio1998
quote:
Orijinalden alıntı: byob
merkez bankası alır
hocam İstanbul Karaköy'deki Merkez Bankası anlık değişim yapar mı yoksa Ankara'ya mı gönderiyorlar?
yapar galiba tam bilmiyorum -
Peki, teşekkürler. -
O paralar direk değişim yapılır merkez bankasından sıkıntı çıkmaz içiniz rahat olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 24 Ocak 2016; 18:57:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eCCo
O paralar direk değişim yapılır merkez bankasından sıkıntı çıkmaz içiniz rahat olsun
Teşekkür hocam bu kadar eminseniz içim rahatladı cidden -
1 yıl saksı altında küflenmiş olan banknotları bile aldılar yazıl mazı okunmuyordu vs vs para gerçek olduktan sonra sorun çıkmıyor 👍
Beyler banknotlar sıfırlandı TCMB'ye teşekkürler
-
ben ziraatte yırtılan 50 tl mi değiltirmiştim illa karaköye gitmeniz lazım değil devlet bankaları alıyor diye biliyorum
yırtılan parada eksik parça olmadığı durumlarda bantla yapıştırıp da kullanılabilir
bu durumda piyasada dolaşımda olan çok para var
genelde düşük değerde banknotlar bu şekil kullanılıyor.
hatta bankaya bu şekil para da yatırılabilir
hiçbir banka almasa bile ziraat alır. -
Hocam senin gene iyi. Ben saklayacak yer bulamadığım zarf içindeki 300 doları çöpe attım. Bulamayınca aklıma geldi. İstemeden de olsa doları değerlerdirmiş oldum :D -
Bankaların bir özelliği tedavülde ki yıpranmış paraları degistirmek her banka degistirir
şaşırtıcı bir şekilde finans atm sine bantlı para koymuştum kabul etmişti atmleride kullanabilirsiniz -
her ilde merkez bankası var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X