Şimdi Ara

Bankadan Para Kazanmak?? (Mantıklı Fikir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar size kısaca meseleden bahsedeyim.
    Şimdi ziraat bankası 1 yıl süre ile 1 aylık olarak %9.25 faiz oranı veriyor. Diyelim ki ben başka bir bankadan 100.000 TL 18 ay ihtiyaç kredisi çektim. Bunun geri dönüşü aylık 6.400 TL çıkıyor. Ve ben bu parayı ziraat bankasına 1 yıl süre ile 1 aylık faiz döngüsüne veriyorum. Ve ziraat bana aylık 9.250 TL faiz veriyor bende 6.400 TL sını alıp bankaya geri yatırıyorum ve elimde 2.850 TL para kalıyor. 12 ay sonra tekrar 100.000 TL yı alıp tekrar yapıyorum ve geri kalan 6 ayı bitiriyorum ve bu şekilde her ay 2.850 TL para kalıyor.

Bunun sakıncası varmı? ya da düşüncemde hatalı bir kısım var mı? Lütfen yardımcı olun!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bankadan Para Kazanmak: Mantıklı Bir Fikir

Bankalardan para kazanmak, finansal hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek mantıklı bir fikirdir. Farklı bankadan para kazanma yolları mevcut olup, sizin için en uygun olanını seçebilirsiniz.

Birincisi, bankaların sunduğu tasarruf hesaplarından ve mevduat hesaplarından yararlanabilirsiniz. Bu hesaplar, birikimlerinizi büyütmek için güvenli ve istikrarlı bir yol sağlar. Farklı bankaların hesapları için farklı faiz oranları sunduğunu unutmayın. En uygun faiz oranına sahip hesabı araştırmak, daha fazla gelir elde etmenize yardımcı olacaktır.

İkincisi, bankaların sunduğu kredi kartı ödül programlarından faydalanabilirsiniz. Bu programlar, kredi kartınızla yaptığınız harcamaların puan veya mil kazanmanızı sağlar. Bu puan ve milleri daha sonra nakit, seyahat veya ürünler karşılığında kullanabilirsiniz. Sizin için en uygun ödül programını sunan kredi kartını seçmek, bankadan para kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Üçüncüsü, bankaların sunduğu yatırım hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bu hizmetler, birikimlerinizi daha yüksek getiri potansiyeline sahip hisse senetleri, tahviller veya yatırım fonları gibi finansal araçlara yatırmanıza olanak tanır. Ancak, yatırımın risk taşıdığını ve birikimlerinizin değerinin dalgalanabileceğini unutmayın. Risk toleransınıza uygun yatırımlara yönelerek, bankadan para kazanmanın bu yolundan yararlanabilirsiniz.

Sonuç olarak, bankadan para kazanmak, finansal hedeflerinize ulaşmak için mantıklı bir seçenek olabilir. Farklı bankadan para kazanma yollarını araştırmak ve sizin için en uygun olanları seçmek, gelirlerinizi artırmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 100bin tl nin aylık faizi bintl bile değil.Dikkat et millet dolandırmasın seni bence böyle şeylere kafanı yorma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 3 Aralık 2015; 23:46:52 >
  • Mağara sıcakmıydı ?
    Sana anlatmaya üşendim.şunu diyim bari klasik anadolu uyanığı tilkisi sanma kendini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Mağara sıcakmıydı ?
    Sana anlatmaya üşendim.şunu diyim bari klasik anadolu uyanığı tilkisi sanma kendini.
    Bence 100.000 TL degilde 1.000.000 TL çekmelisin... daha çok faiz kazanırsın.
  • Şaka mı yapıyorsun yoksa ciddi misin?
    Sakaysa hiç komik değil ciddiysen durum vahim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O faiz yillik olmasin?

• Aylik faiz oranlari bu sekilde olursa ziraat bankasi yarin dukkani kapatir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemen yap
    Yaşayacağın kaybı da

aylık faiz hesabı 101 adlı dersin bedeli olarak düşün

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Puahhahahahahahahahaah.

Adam yıllık faizi aylık sanıyor.

Yap bence bunu. Ziraat'e gidip 9250 TL yerine 925 TL alınca suratını görmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Puahhahahahahahahahaah.

Adam yıllık faizi aylık sanıyor.

Yap bence bunu. Ziraat'e gidip 9250 TL yerine 925 TL alınca suratını görmek isterim.

Alıntıları Göster
    konuyu açan arkadaş matematik dersi görmemiş olabilirbiz buradan anlatalım
    bankaların verdiği oranlar yıllık oranlardır
    yani banka %12 veriyorum derse yıllık yüzde 12 veriyordur
    aylık %1 eder.....

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

konuyu açan arkadaş matematik dersi görmemiş olabilirbiz buradan anlatalım
    bankaların verdiği oranlar yıllık oranlardır
    yani banka %12 veriyorum derse yıllık yüzde 12 veriyordur
    aylık %1 eder.....

Alıntıları Göster
    Faiz oranlarını ilk kez görüp de bunu düşünmeyen yoktur zaten. :D
  • Tamam beyler eziklemeyin yazsalardı o zaman kardeşim bu yıllıktır diye daha yeni baktım ne kadar diye bankalarla pek aram yok sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth6000

Tamam beyler eziklemeyin yazsalardı o zaman kardeşim bu yıllıktır diye daha yeni baktım ne kadar diye bankalarla pek aram yok sonuçta
    %9.25 faiz yıllıktır aylık değil 100bin tl ye en yüksek ayda 900tl alırsın 100bin veren bankada 150 bin ister yanarsın bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkoc00

%9.25 faiz yıllıktır aylık değil 100bin tl ye en yüksek ayda 900tl alırsın 100bin veren bankada 150 bin ister yanarsın bak.

Alıntıları Göster
    İşte bankacılıkta aranan kan bu arkadaşlar. Nasıl daha önce kimsenin aklına gelmedi hayretler içerisindeyim şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: delpiero68

İşte bankacılıkta aranan kan bu arkadaşlar. Nasıl daha önce kimsenin aklına gelmedi hayretler içerisindeyim şu an

Alıntıları Göster
    müthiş bir yatırım buluşu....artık bankalar düşünsün....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

müthiş bir yatırım buluşu....artık bankalar düşünsün....

Alıntıları Göster

Yaa bütün süprizi bozdun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

Yaa bütün süprizi bozdun.

Alıntıları Göster
    baran 14 yaşında, arkadaşları ona einstein diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D5A994BBD

baran 14 yaşında, arkadaşları ona einstein diyor

Alıntıları Göster
    super sp*rm
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

super sp*rm

Alıntıları Göster
    Bankalar o bugu önceki versiyonda kapattı maalesef

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.