order investe kayıt oldum aradılar ama çok araştırmadım o yüzden kararsız kaldım varmı yatırım yapan arkadaşlar, bilgi verebilirmisiniz |
Order invest güvenilir mi ?
-
-
bende 3 hafta oldu yatırım yapalı test için çekimleri denedim 5dk içinde yapıldı bundan önce çok fazla kurum test ettim ama hep birileriyle irtibata geçmek zorundayız lakin burada web trader üzerinden kendim çektim ve işlem almaya da devam ediyorum dostum şu zamana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım, sen yine araştır ama ben memnunum
-
Bundan önce bir çok kurumda işlem yaptım ama order invest den memnunum. 2 aydır sorunsuz çalışıyorum.
-
bende başvuru yapmıştım 4 gün önce aradılar baya uzun süre konuştuk tanımak amacı ile uzun uzun konuştum bilerek valla iyi güzelce açıkladı aklımda ki bütün soruları da sordum yani en büyük şüphem para çıkışı yapılıp - yapılmamasıydı diğer bir kaç kurumda çıkış olmadı o yüzden bunun üstüne çok düştüm güvenip fonlama yaptım yüklü bir şekilde işlem açtım kapattım kar çekimi de yaptım. gerçekten konuşmada anlattıkları gibiymiş hepsi o yüzden araştırmanı öneririm ama ben hiç bir sorun ile karşılaşmadım, başlıyım mı dersen öneririm.
-
Kazancın üzerinden vergilendirme yaptılar mı -
Hayır fxde yurtdışında vergi yok ki, sen yurt içi kurumlarında mı işlem yapıyorsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X