< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Arkadaşlar siparişlerim geldi kim ilgilenir ilgilenmez bilemem ama olurda biri okur diye ben izlenimimi yazıyorum.Almadan desenler ve yazıların tamamının örme(dokuma) olduğunu zannederek aldığım(Ki sitede öyle belirtilmiş) Boston Celtics sweat-shirt'ün Boston yazısı ve amblemi baskı olduğunu gördüm ve geri yolladım fakat Warriors sweat-shirt'ünde hiçbir baskı yoktur tamamen örme manşettir,bu yüzden ondan mennunum.Aradığımda telefonda gayet olumlu karşıladılar istersem paramı geri yatırabileceklerini istersem ürün değişimi yapabileceklerini söylediler ben de ürün değişiminden yana kullandım hakkımı.Kısacası Türkiye'de internet üzerinden bu fiyata kalite-performans nitelik olarak iyi bir firma olduklarını düşünüyorum umarım ürün yelpazesini genişletirler.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easternmediterranean -- 2 Mayıs 2015; 21:50:28 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 7 Mayıs 2015; 23:20:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easternmediterranean -- 7 Mayıs 2015; 23:25:25 > |
|