Şimdi Ara

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
82
Favori
107.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jordan fabrıkası demedım zaten bence siz yanlıs anladınız kalıp taban kumas makıne aynı ıse numarada aynıdır kısaca degıl mi?
    defolu demedım defolu cıkarsa dedım 150 bın tllık mercedes bmw lerde bıle hatalı uretım yapılıyor 70 dolarlık ayakkabıda neden cıkmasın? olabılır makıne işi bu hatasız olmasının garantısı yok sadece hatalı durumda ne yapıyorsunuz onu sordum malum 3+3 desen 6 hafta eder degısım surecı vs....
    ayagımı olcmeme gerek yok bırebır olduguna gore 46 numara gıyıyorsam orjınalde senden alacagımda 46 numara olacaktır ha dıyorsan bızım size farklı o baska mesele o zamanda bırebır olmaz senın kalıbın farklı demektır buda...
    net garantıden bahsettıgım zatne normal marka urunlerde 6 ay 1 sene garantı mevcut fabrıka hatasına karsı sende bu durum ne kadar oldukı acıldı oldukı dıkıs gıttı oldukı iplik çürük kısıma geldı vs.. bu tıp durumda kalkıpta benden kargo parası ıstenıp yolanacaksa bunu bılmek ıstıyorum...

sen bıraz olayı kendı acından yazmıssında kusura bakma 70 dolar gıbı bır rakamda olsa kımse bosuna bu parayı vermez verıyorsam karsılıgını alacagımdada sorularımın cvpını ısterım.

size olayına kesın bır cvp verın lutfen orıjınal nıke numarası sızın size ınızla aynımı? aynı degılse hıc yazmamayım cunku buyuk ıhtımal olmayacaktır bunu sızın bırebır herseye aynı demenızden dolayı soruyorum keısnlestırmem lazımkı ona gore sıparıs verelım.

• putumku80 P kullanıcısına yanıt
    Kalıplar bizim kalıplarımız ve sizechartımız mevcut. Birçok marka üretiyoruz hepsinr farklı kalıp kullanmıyoruz tek kalıp üzerine döküm yapılıyor.

Zaten ayakkabı kalıbının (numara bazında) değişik olması o ayakkabıyı kalitesiz yapmaz. Sadece bizim kalıplarımızla üretildiğini gösterir

İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Furgazy

Kalıplar bizim kalıplarımız ve sizechartımız mevcut. Birçok marka üretiyoruz hepsinr farklı kalıp kullanmıyoruz tek kalıp üzerine döküm yapılıyor.

Zaten ayakkabı kalıbının (numara bazında) değişik olması o ayakkabıyı kalitesiz yapmaz. Sadece bizim kalıplarımızla üretildiğini gösterir

İyi günler

sımdı arkadasım ben kalıtesız demedım sen kalıteden bahsetmıssın ben nıyetlıydım almaya fakat neden sen sorulara cvp vermek yerıne benım malım kalıtelı benım kalıbım dıye cvp verıyorsun ben yukarda 2-3 soru sordum gayet basıt sorular yanı garantı suresı herhangı bır soruna karsı sorun olursa kargo ucretı ve kalıp numarası sorunu cm dunyanın heryerınde aynı olan bır ölçü bırımıdır senın 30 cm ın orıjınal nıke da 32 cm e esıt degıldır ondada 30 dur yanı ...benım sorudugum gayet basıt bır soru ben aj12 de 45 29cm kulanıyorum ben sana bunu solesem ve resımdekı urunu ıstesem (kaldıkı onun fıyatınıda atmadın halen) aynı ölçü gelmeyecekmı?

kalıteden kasıtm ılk msjda orjınalıne sahıp oldugum bır urunu farklı renkte alıcamkı farklarına bakayım zaten cok fark varsa baska almam ha baktım senın dedıgıın gıbı bırebır neredeyse gorunum ve kullanım acısından o zaman baska modelde alacagım ben 94 ten berı jordan kulanırım ve halende hepsı saglam kondısyondadır benım demek ıstedıgımı anlamadan urunler kalıtelı deyıp kestırıp atman aslında musterı kacırır kısaca ....sorularıma cvp verırsen halen almayı dusunuyorum.

• putumku80 P kullanıcısına yanıt
    Hayır ben kestirip atmıyorum. Kalıplar bizim kalıbımız diyorum yani birçok marka üretiliyor ve her markanın kendi kalıbından ayakkabı oluşturmak hem bizim müşterilerimiz için kafa karışıklılığı hemde bizim açımızdan problem yaratır.
    Bizim kalıbımızdır falan diyerek kestirmek değil bu. Kendi kalıplarımızda sizechartımız mevcut ve ona göre üretim yapıyoruz. Zaten sizechartı konuda paylaşmıştım sizin için birdaha paylaşalım. Normalde giydiğiniz kalıbın yarım veya bazı ayakkabılarda 1 cm büyüğünü almanızı tavsiye ediyoruz hem geri göndermekle uğraşmamanız hemde kalıplarımızın normalden biraz küçük olduğunu varsayarak bunu söylüyoruz. Sizede o şekilde tavsiye ederim.

Ayakkabı fiyatı 72 dolardır.

Teşekkürler
    &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

• Hocam beklemeden alabilecegimiz modeller hangileri acaba? Birde model beğenip fiyatı size mi soruyoruz acaba. Cat bot ariuorum da özellikle o yuzdrm soruyorum

• c.ozan C kullanıcısına yanıt
    Cat klasik sarı ve siyah modeli mevcut sadece toptancılarımızda. Farklı modeller isterseniz hemen teslim edemeyiz yurtdışından getirtiriz

• http://i.hizliresim.com/yV7E4n.jpg
    http://i.hizliresim.com/7A0qvL.jpg
    http://i.hizliresim.com/VEq0Yj.jpg

Sercan arkadaşa teşekkürlerimi gönderiyorum, ayakkabı bir hayli kaliteli ve rahat..
    Arkadaşı ve ürünlerini tavsiye ediyorum..

• haskoy3167 H kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum güle güle kullanın

• Furgazy F kullanıcısına yanıt
    Cat le ilgili pm atiyorum size

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 5 Kasım 2016; 13:22:34 >

• HecqiixZ27 kullanıcısına yanıt
    68 Dolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Furgazy

NIKE KOBE 11 Black&RED Edition (72 Dolar)

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

Fiyat guncel mi kaç gün sürer gelmesi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ppp_bbb_aaa_ccc P kullanıcısına yanıt
    Güncel. Ortalama 15 gün.

• Hocam Timberland klasik botun fiyatları nedir ve su an elinde hemen teslim olarak var mı ?

• lecher.badboy kullanıcısına yanıt
    200 TL. Bursadan kargolanacak.

• Kargo filan dahil toplam 200 tl di mi? Ayrıca tarçın rengi var mı elinizde ve bir foto atar misin
    Herşey dahil 200 TLdir

• Botun fotosunu atar mısın hocam? Birde klasik cat notların fiyatı nedir ve elinizde var mi

Timberland botun fotoğrafı konuda geçmiş sayfalarda mevcut.

Cat botlarımızın fiyatıda 72 dolardır.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.