Şimdi Ara

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
82
Favori
107.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mastermind Japan x adidas Tubular Instinct (80 Dolar)

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 26 Kasım 2016; 14:26:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ADIDAS Y-3 TUBULAR (74 Dolar)

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;
    &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 23 Kasım 2016; 19:4:2 >

• NIKE LUNAR FORCE DUCKBOOT (85 Dolar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 23 Kasım 2016; 19:47:3 >

• NIKE LUNAR FORCE DUCKBOOT WHITE EDITION (85 Dolar)

• Bu fiyata bu kadar orjinal bir ürün alacağımı sanmıyordum ama Sercan bey beni şaşırttı. Ufak tefek kusurları göze batıyormuş gibi yorum yapan insanlara şuan gerçekten hayret ediyorum Kusur aramak istemiyorsanız gider 2 katı fiyatına orjinalini alırsınız, Ki ben param olsa bile sizin o 1 tane orjinal ayakkabıya vereceğiniz para ile gelir buradan paşa paşa 2 tane ayakkabı alır, dönerim. Kimsede ayakkabının burasına ne oldu, şurası niye böyle diye sorular sormaz, o kadar da kusursuz ayakkabı. Zaten fotoğrafta her şey belli. Tabanının silikon olması karda, yağmurda kaymama engel olucak şekilde bunun çok çok fazla bir artısı oldu benim için Satıcı son derecede yardımsever her yazdığıma sıkılmadan cevap verdi sağolsun. Artık kısmetse ayakkabı alacağım zaman, ilk uğrayacağım yer burası olucak Her şey için teşekkür eder, hayırlı satışlar dilerim &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

• http://v.yupoo.com/photos/lxjxiemao/albums/29970556/ fiyat ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertokilicoglu E kullanıcısına yanıt
    74 dolar

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 27 Kasım 2016; 13:42:37 >

• ugg2u.v.yupoo.com da iyidir onuda deneyin.bu arada saglam komisyon koymussunuz tebrikler :)
  • bks35 B kullanıcısına yanıt
    Size cevap vermek bile sizin için bir lütuf ama ben komisyoncu değil bizzat imalatcıyım. Yazık sana ki internetten al sat işine alıştığın için herkesi kendin gibi sanıyorsun. Benim yerime sen denesene bu kadar kolaysa oturduğun yerden satarsın çin malı ürünleri parayı kırarsın ? benden 10 dolar aşağı satarsın herkes senden alışveriş yapar böylece. ? Kargo işlerini, gümrük bandrollerini, vergilerini falan nasıl halledersin orasını bilemem ama bak işte durumuna.

Burda 15 kişiye ürün yaklaşık 50 ye yakın ayakkabı siparişi geçmişiz ve bir tane kötü yorum dahi yok sen utanmadan bunu söyleyebiliyorsun. Verdiğin siteden nasıl alışveriş yapılacağını biliyor musun sen ? O site TR ye gönderim yapıyor mu haberin var mı ? Bu ürünleri kim satıyor ? Kime nasıl para ödeyeceksin ? Yurtdışında yaşayan çinlinin seni dolandırmayacağını nerden biliyorsun. Dolandrsa ne yapabilirsin ? Bir şekilde aldın diyelim çakma bir çin malı ürün çıkarsa napacaksın ? Kimle muhattap olacaksın ? Nereye geri göndereceksin (30 Dolar kargo ücretini gözden çıkarsan bile) bunları düşündün mü bu postu atmadan önce ?

Yazık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 26 Kasım 2016; 21:43:15 >

• Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum ve kendi aldığım Timberland Full Black botumun incelemesine geçiyorum

Öncelikle süreçten bahsediyorum. Sercan hocamla biraz uzun bir model belirleme ve numara belirleme çalışması yaptık , alacak arkadaşlara mutlaka ama mutlaka ayak boylarını ölçerek sipariş vermelerini tavsiye ediyorum en nokta atışı yol bu çünkü.
    Ardından siparişi verdim , ilk olarak kendisinin hesabına parayı yatırdım ardından kendisi takip kodlarını iletti bana. Forum dilinde söylersek biraz daha önce para sonra ürün şeklinde bir alışverişimiz oldu

Ürünün elime geçmesi önceki yorumdan da göreceğiniz gibi biraz beklediğimiz zamanın üstünde oldu sebebini bizde anlayamadık tam olarak ama sonunda sağ salim ürünü alabildim

Gelelim ürününün incelemesine. Arkadaşlar bakın kaç zamandır Türkiye'den bot alırım şu botun malzemesinin kalitesini inanın bota dokununca hissettim. Dokunduğunuzda baktığınızda zaten kalitesi belli oluyor ürünün , konuda bazı arkadaşlar kafa karıştırıcı birazda suçlayıcı yorumlar atmıştı inanın her yerini inceledim diyebilirim botun göze batan herhangi bir kusuru yok fotoğraflarını hatta birkaç arkadaşıma ve aileme attım aşırı derecede beğendiler. Almak isteyen olursa kendi aldığım modeli kesinlikle tavsiye ediyorum modelin ismi Timberland Premium Full Black diye geçiyor renk olarak kalite olarak harika bir ürün , aşağıda fotoğrafları ekleyeceğim. Ürün dediğim gibi kesinlikle beklediğimin üstünde çıktı herhangi bir can sıkıcı kusura rastlamadım alışveriş sürecinde tek yaşadığım olumsuz(olumsuzda denemez pek aslında başka kelime bulamadım) durum kargonun beklenenden biraz daha uzun sürede gelmesi oldu , bunun içinde Sercanın yapabileceği bir şey yok gidip teknenin dümenine o geçemez sonuçta Özetle Sercan çok ilgili ve iyi niyetli bir insan.Çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum buradan bir dahaki alışverlerimde görüşmek üzere
    Daha da uzatmadan fotoğrafları ekliyorum
    &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbangem -- 26 Kasım 2016; 22:58:21 >

• bigbangem kullanıcısına yanıt
    Dostum ne kadar teşekkür etsem azdır. Güle güle kullan gerçekten çok mutlu ettin beni teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum ve kendi aldığım Timberland Full Black botumun incelemesine geçiyorum

Öncelikle süreçten bahsediyorum. Sercan hocamla biraz uzun bir model belirleme ve numara belirleme çalışması yaptık , alacak arkadaşlara mutlaka ama mutlaka ayak boylarını ölçerek sipariş vermelerini tavsiye ediyorum en nokta atışı yol bu çünkü.
    Ardından siparişi verdim , ilk olarak kendisinin hesabına parayı yatırdım ardından kendisi takip kodlarını iletti bana. Forum dilinde söylersek biraz daha önce para sonra ürün şeklinde bir alışverişimiz oldu

Ürünün elime geçmesi önceki yorumdan da göreceğiniz gibi biraz beklediğimiz zamanın üstünde oldu sebebini bizde anlayamadık tam olarak ama sonunda sağ salim ürünü alabildim

Gelelim ürününün incelemesine. Arkadaşlar bakın kaç zamandır Türkiye'den bot alırım şu botun malzemesinin kalitesini inanın bota dokununca hissettim. Dokunduğunuzda baktığınızda zaten kalitesi belli oluyor ürünün , konuda bazı arkadaşlar kafa karıştırıcı birazda suçlayıcı yorumlar atmıştı inanın her yerini inceledim diyebilirim botun göze batan herhangi bir kusuru yok fotoğraflarını hatta birkaç arkadaşıma ve aileme attım aşırı derecede beğendiler. Almak isteyen olursa kendi aldığım modeli kesinlikle tavsiye ediyorum modelin ismi Timberland Premium Full Black diye geçiyor renk olarak kalite olarak harika bir ürün , aşağıda fotoğrafları ekleyeceğim. Ürün dediğim gibi kesinlikle beklediğimin üstünde çıktı herhangi bir can sıkıcı kusura rastlamadım alışveriş sürecinde tek yaşadığım olumsuz(olumsuzda denemez pek aslında başka kelime bulamadım) durum kargonun beklenenden biraz daha uzun sürede gelmesi oldu , bunun içinde Sercanın yapabileceği bir şey yok gidip teknenin dümenine o geçemez sonuçta Özetle Sercan çok ilgili ve iyi niyetli bir insan.Çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum buradan bir dahaki alışverlerimde görüşmek üzere
    Daha da uzatmadan fotoğrafları ekliyorum
    &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

Çook teşekkür ediyorum dostum gerçekten minnetarım. Çok teşekkürler tekrar ve tekrar güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

Bu fiyata bu kadar orjinal bir ürün alacağımı sanmıyordum ama Sercan bey beni şaşırttı. Ufak tefek kusurları göze batıyormuş gibi yorum yapan insanlara şuan gerçekten hayret ediyorum Kusur aramak istemiyorsanız gider 2 katı fiyatına orjinalini alırsınız, Ki ben param olsa bile sizin o 1 tane orjinal ayakkabıya vereceğiniz para ile gelir buradan paşa paşa 2 tane ayakkabı alır, dönerim. Kimsede ayakkabının burasına ne oldu, şurası niye böyle diye sorular sormaz, o kadar da kusursuz ayakkabı. Zaten fotoğrafta her şey belli. Tabanının silikon olması karda, yağmurda kaymama engel olucak şekilde bunun çok çok fazla bir artısı oldu benim için Satıcı son derecede yardımsever her yazdığıma sıkılmadan cevap verdi sağolsun. Artık kısmetse ayakkabı alacağım zaman, ilk uğrayacağım yer burası olucak Her şey için teşekkür eder, hayırlı satışlar dilerim &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

Çok teşekkür ederim dostum. Güzel yorumların için. Güle güle kullan

• NIKE SPECIAL FORCES AIR FORCE (100 Dolar)

• NIKE AIR FORCE 1 HIGH BHM (80 Dolar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 29 Kasım 2016; 20:48:53 >

• SALOMON SPEEDCROSS 3 LEATHER EDITION (74 Dolar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 29 Kasım 2016; 20:47:6 >

• NIKE AIR FORCE 1 HIGH PRM (77 Dolar)

• ADIDAS ZX Flux ADV X (74 Dolar)

• Ronnie Fieg x Asics Gel Lyte V Sage (76 Dolar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 2 Aralık 2016; 19:33:1 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.