Bildirim
👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟 (27. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyi günlerde kullanın her zaman bekleriz ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Selamlar.
1-Salomon Speedcross 4 Gtx
2-NIKE ROMALEOS 3 mevcut mu ?
Varsa fiyat bilgilerini paylaşır mısınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukcu -- 26 Temmuz 2017; 15:48:6 > -
Tişört getiriyor musunuz? -
Merhaba.
1-Salomon Speedcross 4 Gtx (84 Dolar)
2-NIKE ROMALEOS 3 (84 Dolar)______________________________
-
Ankara'da kışın giymek için bot arıyorum oneriniz var mı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnstagram üzerinden cevaplandı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
hocam romoleos da mı satıyorlar süpermiş -
Reebok Legacy lifter var mı acaba ? başka weightlifting ya da boxing ayakkabısı var mı ? -
Ayağım taraklı. Lescon air tune model ayakkabı giyiniyorum. Yanına rengi açık olan kışın da üzmeyecek bir ürün önerebilir misiniz. Lescon ayakkabının numarası 41. Bunların kalıp farkları varmış. -
Konuyu yeni gördüm. 3-4 sene önce çinden bire bir replika jordan ayakkabılar alıyordum yupoo kataloglarından 49 dolar western union ödemeli. Gördüğüm kadarı ile aynı ayakkabılar her modeli temin edebiliyor musunuz ? Herhangi bir katalogdan ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef biz yuupo kataloglardan vs alışveriş yapmıyoruz. Kendi depomuzdan getirtiyoruz ama yupoo kataloglardaki her ürünü temin edebiliriz problem yok. ______________________________
-
Malesef mevcut görünmüyor. Fakat istediğiniz net bir model varsa tüm depoları sordurabiliriz ayrıntılı şekilde ______________________________
-
airmax tamamen beyaz varmı elinizde resim alabilir miyim ve fiyat -
Mevcut. Ortalama 75 Dolar fiyatı var. ______________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Furgazy
Mevcut. Ortalama 75 Dolar fiyatı var.
bu değil mi? nasıl alıyoruz yurt dışından mı geliyor biraz aydınlatır mısınız kalitesi nasıl orjinalle farkı oluyor mu sonuçta fiyatlar azda olsa yakın gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-87B3A480B -- 5 Ağustos 2017; 15:42:34 > -
yupoo daki galerilerden herhangi bir ayakkabı bulsam onuda getirtme şansımız varmı acaba -
-
Mevcut 75 Dolar ______________________________
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X