Şimdi Ara

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
82
Favori
107.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşıma istediğimiz ayakkabı elimize ulaştı geçen hafta , anca fotoğraf atabildik. sorunsuz 1 alışveriş daha oldu , teşekkürler Sercan hocam , yakına 1 2 sipariş daha geçecez bana :)
    👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟

• bigbangem kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın her zaman bekleriz

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selamlar.
    1-Salomon Speedcross 4 Gtx
    2-NIKE ROMALEOS 3 mevcut mu ?
    Varsa fiyat bilgilerini paylaşır mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukcu -- 26 Temmuz 2017; 15:48:6 >
  • Tişört getiriyor musunuz?
  • hukukcu kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

1-Salomon Speedcross 4 Gtx (84 Dolar)

2-NIKE ROMALEOS 3 (84 Dolar)

• Ankara'da kışın giymek için bot arıyorum oneriniz var mı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanulasli kullanıcısına yanıt
    İnstagram üzerinden cevaplandı

• hukukcu kullanıcısına yanıt
    hocam romoleos da mı satıyorlar süpermiş
  • Furgazy F kullanıcısına yanıt
    Reebok Legacy lifter var mı acaba ? başka weightlifting ya da boxing ayakkabısı var mı ?
  • Ayağım taraklı. Lescon air tune model ayakkabı giyiniyorum. Yanına rengi açık olan kışın da üzmeyecek bir ürün önerebilir misiniz. Lescon ayakkabının numarası 41. Bunların kalıp farkları varmış.
  • Konuyu yeni gördüm. 3-4 sene önce çinden bire bir replika jordan ayakkabılar alıyordum yupoo kataloglarından 49 dolar western union ödemeli. Gördüğüm kadarı ile aynı ayakkabılar her modeli temin edebiliyor musunuz ? Herhangi bir katalogdan ?

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Malesef biz yuupo kataloglardan vs alışveriş yapmıyoruz. Kendi depomuzdan getirtiyoruz ama yupoo kataloglardaki her ürünü temin edebiliriz problem yok.

• Malesef mevcut görünmüyor. Fakat istediğiniz net bir model varsa tüm depoları sordurabiliriz ayrıntılı şekilde

• airmax tamamen beyaz varmı elinizde resim alabilir miyim ve fiyat
  • Mevcut. Ortalama 75 Dolar fiyatı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furgazy

Mevcut. Ortalama 75 Dolar fiyatı var.

bu değil mi? nasıl alıyoruz yurt dışından mı geliyor biraz aydınlatır mısınız kalitesi nasıl orjinalle farkı oluyor mu sonuçta fiyatlar azda olsa yakın gibi

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-87B3A480B -- 5 Ağustos 2017; 15:42:34 >
  • yupoo daki galerilerden herhangi bir ayakkabı bulsam onuda getirtme şansımız varmı acaba
  • &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

varmıdır
  • trouble59 T kullanıcısına yanıt
    Mevcut 75 Dolar

• Sercan Bey'e birkaç kez daha teşekkür ediyorum öncelikle. Kendisine sipariş geçmiş olduğum air jordan 11 red velvet ve air jordan 12 retro wings elime ulaştı. Teftişten dolayı şehir dışında olduğum için bu postu biraz gecikmeli yayınladım. Ayakkabılar gerçekten fazlasıyla kaliteli, 1. Sınıf ve bire bir. Wings'i daha yakından inceleme şansım olmuştu dolayısıyla kıyaslamayı çok rahat yapabiliyorum. İnanın hiçbir farkı yok. Her soruma cevap verdi, 1 saate yakın telefonda konuştuk. Bu kadar ilgili birisine asla denk gelemezsiniz. Ayrıca wings kutusundan çıkan hediyem için de ayrıca teşekkür ederim. Sizinle alışveriş yapmak gerçekten çok keyifli. Yeni iki model ile tekrar size geleceğim. Onlar için de şimdiden teşekkürler. Referanslarınız arasına katılmak çok güzel. Herkese iyi forumlar ve güzel hafta sonları dilerim. Şu an için birkaç fotoğraf ekleyebildim ve postu geciktirmek istemedim. Dönünce birkaç fotoğraf daha ekleyeceğim. Bu güzellikleri sizinle paylaşacağım hiç şüpheniz olmasın.
    &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airbrkn -- 12 Ağustos 2017; 9:34:14 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.