Bildirim
👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟 (28. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba sadece basketbol oynamak için mi aldınız yoksa dışarda da giyiliyor mu jordanlar -
Yorumlarınız için teşekkürler güzel günlerde giyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Yağız hocam çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Güzel günlerde kullanın gerçekten iyi modelleri seçtiniz her zaman bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 20 Ağustos 2017; 12:14:26 >
-
Hocam açıkçası red velveti biraz vitrinlik aldım ama günlük giymeyi düşünüyorum. Basketbol oynamak için daha doğrusu spor yapmak için farklı modeller almanızı tavsiye ederim. Örneğin XXXI low veya boğazlı istiyorsanız XIX olabilir. Bu sipariş verdiğim modellere ben kıyıp da spora giyemem aklımda iki model daha var birisi XVII+ copper diğeri de XVIII Suede black red. Bu ikisinden birini spor için kullanabilirim. Sporda tercih edeceğiniz ayakkabı şahsi görüşüm süet olmalı. Ayakkabının yıpranmasını göze alamayanlar için bir tercih. Mesela 12 ve 11in süetlerini inceleyebilirsiniz. Ortopedik ayakkabılar kesinlikle. Fazlasıyla rahat. Aklınıza takılan bir şey olursa mutlaka sercan beye sorun. Jordan almayı düşünüyorsanız ben de yardımcı olup öneride bulunabilirim. @Furgazy ayrıca teşekkür ediyorum tekrardan. Yeni siparişlerde görüşmek üzere ☺️ -
Ben size teşekkür ediyorum Sercan hocam. Çok çok memnunum sizinle tanıştığıma ve alışveriş yaptığıma. Diğer siprişler için sizden haber beklemekteyim. Saygılar sevgiler. -
.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 16:39:28 > -
1 adet airforce1 şipariş edilmiştir. Geldiğinde detaylı inceleme yapacağım. Satıcı çok ilgili güven konusunda sıkıntı yaşamayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hayırlı olsun şimdiden ______________________________
-
hocam bayrama özel yazmışsın başlığa, ama ne özel? Açıklama yapar mısın? Bulamadım da :) + olarak Yeezy 350v2 fiyat alabilir miyim? -
-
bu konuyu gormeden once sneaksup tan 2 jordan aldim
aj 4 motorsport ve aj 5 red suede
burdan da yakinda siparis gecmeyi dusunuyorum
Tabiki her zaman bekleriz ______________________________
-
ADIDAS YEEZY 750 SUET SINIRLI SAYIDA ÖZEL FİYAT 12 EYLÜLE KADAR ! TÜM RENKLERİ MEVCUT
(Piyasa fiyatı 700-900 Dolar arası değişen özel seri Kanye modeli) (Ebay linkini paylaşıyorum fiyatını görmeniz açısından)
Fiyat:90 Dolar
EBAY LİNKİ YEEZY 750
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 10 Eylül 2017; 19:24:40 >______________________________
-
pm attım hocam -
Cevaplandı
-
Sercan hocam bayağı yogunsunuz sanirim ama tekrar bi pm bakar misiniz? :)
Hocam ulasmak icin numaraniz vs. alabilir miyim yada ben göndereyim :)
Bir adet nike air force siparisi verdik bakalim, bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliee -- 14 Eylül 2017; 19:7:12 >
Zor iletişim kursakta ancak oldu kusura bakmayın yoğunluktan siteye giremedim.
Hayırlı uğurlu olsun
-
Hocam Adidas hamburg ya da Adidas gazelle için fiyat ve resim alabilir miyim ? Mobilden bulmaya çalıştım bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşle Barut -- 18 Eylül 2017; 3:51:51 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Birileri bilgilendirirse sevinirim. Bu ayakkabılar orijinal mi? 2. kalite (Bg) denilen şey mi? Replica mı? Çakma mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X