Şimdi Ara

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
82
Favori
107.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    metcon 3 id veya
  • x.yupoo.com
    空军真标NIKE LUNAR FORCE 1 DUCKBOOT805999-00空军户外潮流鞋40-47 | 又拍图片管家
    http://x.yupoo.com/photos/zhihua1063658855/albums/3081490?uid=1&referrercate=135975

43 Numara. PM Alabilir miyim?
  • 43 numara timberland bot aldim ilk alirken benimde endiselerim vardi fakat sercan bey cok ilgili ve bir o kadar da sabirli birisi.gelen urun icin soyleyebilecegim tek eksi yonu kargo suresi o da cok normal yurt disindan geliyor sonucta urunler bundan sonra sercan bey disinda ayakkabi almayi dusunmuyorum

kargodan çok düzenli ve özenli bir şekilde paketlenmiş bir şekilde teslim aldım.Normalde 43 numara giyiyorum ve tam oldu.

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟

Not : fotoğrafları naptıysam döndüremedim upload ederken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiosKid -- 27 Ekim 2017; 23:10:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Camper yada North face outdoor getirtebiliyorsanız resim alabilirmiyim?
  • silopi S kullanıcısına yanıt
    Malesef getiremiyoruz

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• AdiosKid kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlarınız için minnettarız en yakın zamanda fotoğrafları bekliyoruz

• Merhaba jordan 8 aqua ve jordan 5 icin hem low hem de high modelleri için güncel fiyat alabilir miyim?

• Hayırlı işler goratex bot bakıyorum yaridmci olurmusunuz link var mı

• x.yupoo.com
    页面未找到 | 又拍图片管家
    http://x.yupoo.com/photos/q5trade/albums/2056620?uid=1

Fiyat nedir

• Furgazy F kullanıcısına yanıt
    Fiyatı ve elinizdeki modeli gösterirmisinz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tağaneer T kullanıcısına yanıt
    Hangi model için ?

• Sercan kardeşimden yiğenim için 2.ayakkabıyı sipariş ettim.Daha öncesinde kendisinden mizuno spor ayakkabı almıştım kendim için. Sercan dan ayakkabı almayı düşünen var ise tereddüt etmesin , kendisi sabırlı ve kibar birisi en azından ben sinir edemedim :)))) Ayakkabı gelince detaylı resim paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furgazy

Hangi model için ?

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

Bu modeli arıyorum. Farklı renk seçenekleri de olabilir tabiki Alexander wang

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

Ayrıca bu fotoğraftaki nike botu mevcut mu sizde

• Tağaneer T kullanıcısına yanıt
    Pm ile cevaplandı

• &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

elde var mı? fiyatlar nedir?

Yeşil nike ın fiyatını öğrenebilir miyim?

• Herkese merhaba ,

Sercandan aldığım ikinci ayakakbı birincisi kendim için almıştım yorumlarda mevcut , ikincisini kuzenim için aldım , kendisi son derece dürüst ve çok kibar birisi , elinden geleni yapıyor ve sizi kırmamaya çalışıyor ve benim gibi bir adama sabrettiyse herkese karşı sabırlı olabilir kendisinden kuzenim için nike lunar force aldım kuzenim ayakkabıyı çok beğendi ve mağazadakinden farkı yok kusursuz bir şekilde geldi ayakkabının malzeme kalitesi detayları vs. aynı gerçekten kendisi çok iyi niyetli birisi herkese tavsiye ediyorum mağazadan 700 tl olan ayakkabıyı yarı fiyatına aynı kalitede almak kadar güzel bir şey yok. Bir sonraki alışverişimde kendime timberland bot alacağım eminim ki o da bu şekilde kusursuz olacaktır.

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

• orcunbayrak kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumların için teşekkür ediyorum Orçun. Her zaman bekliyorum biliyorsun dostum güle güle kullansın yiğenim

orcun beyin almış olduğu bot için fiyat alabilirmiyim. teşekkürler
  • Yav internetten ayakkabı nasıl alıyorsunuz anlamıyorum ben mağazada bile bi modeli buçuk buçuk numaralarla 50 kere deneyip alıyorum her modelin kalıbı farklı , siz internetten modeli begenip nasıl şu numara diyorsunuz anlamadım dogrusu , almak isterim bende ama %90 uymaz ayağıma gibi geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.