Şimdi Ara

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
82
Favori
107.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deri ayakkabı yokmu püsküllü tarzda olanlardan ,yada keten pantalon altına giyilebilecek
  • Chuck Taylor All Star Deri Converse Kısa Ayakkabı Bayan Beyaz... 38 numara tedarik edebiliyormusunuz ?

http://www.converseturkiye.cc/chuck-taylor-all-star-deri-converse-kısa-ayakkabı-bayan-beyaz-p-785.html
  • Nike Special Forces Air Force 1 Mid var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Yav internetten ayakkabı nasıl alıyorsunuz anlamıyorum ben mağazada bile bi modeli buçuk buçuk numaralarla 50 kere deneyip alıyorum her modelin kalıbı farklı , siz internetten modeli begenip nasıl şu numara diyorsunuz anlamadım dogrusu , almak isterim bende ama %90 uymaz ayağıma gibi geliyor.

Hocam aynı ayakkabıyı mağazada deneyin. Sonra beğendiğiniz modeli sorun ya da benim gibi 46 numara direk =)) hiç sorun olmuyor
  • d0nut kullanıcısına yanıt
    Mevcut

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Furgazy

Mevcut

Fiyatını öğrenebilir miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burdan ayakkabı almak istiyorum ama sipariş falan nasıl oluyor? Birisi tüm işlem süreci hakkında beni bilgilendirebilecek mi?
  • Jordan 12 Jumpman güncel fiyat nedir
  • eazy-g E kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar renkten renge değişir. İstediğiniz ayakkabının fotoğrafını koyarsanız hem stok durumunu hem fiyatını belirtiriz

• Sole Collector
    Air Jordan 12 (XII) | Jordan | Sole Collector
    https://solecollector.com/sd/00847/jordan/air-jordan-12-xii

http://www.nicekicks.com/tag/air-jordan-12-wings/

şu linkini verdiğim iki renk için ayrı ayrı fiyat verebilir misiniz

• Hocam güncel model ve fiyatlara nasıl erişebilirim? Aklimda net bi model yok, katalog incelemek istiyorum öncelikle.

• kralkarga kullanıcısına yanıt
    İlk postumuzda güncel kataloğumuz mevcuttur. Beğendiğiniz modelleri bana pm ile atın stok durumunu sorgulatalım hocam

• &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

Hocam bu modellerden var mı elinde, varsa fiyatı nedir?

• Merhabalar

Sercan hocamdan yeezy 350 beluga rengini aldım. Kendisiyle instagram üzerinden görüştük ayakkabının fotoğraflarını videolarını gördüm sipariş verdim. Elime ulaştı ayakkabıda kusur aradım fakat bulamadım arkadaşlar, rahatlığından kumaşına, kutusundan ipliklerine kadar tamamen birebir. Orjinal yeezylerimde mevcut onlarla bizzat yanyana koyarak karşılaştırdım.

Sipariş sürecini anlatırsak kendisi zaten siparişin daha yola çıkmadan paketleme sürecinde detaylı videolarını ve fotoğraflarını çekiyor, ek olarak üzerinde ismimin ve adresimin yazılı olduğu dekontunda fotoğrafını gönderdi bizzat kendim kontrol ettim adresi. Okey verdim paketim yola çıktı sorunsuz elime ulaştı. Hakkaten harika hizmet, yola çıkmadan öncede istediğim şekilde birçok video ve fotoğraf paylaştı benimle. Ayakkabının fotoğraflarınıda paylaşayım kendisinin ricası üzerine :) Özellikle koymamı istedi sizlerde görmüş olun kesinlikle tavsiye ediyorum bundan sonra tüm ayakkabı alışverişlerim Sercan beyden.

Teşekkürler iyi günler

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

• mekrog99 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın Görkem hocam. Yorumlarınız için minnettarım teşekkürler tekrar

• Hocam ayakkabı kataloglarının çoğunluğu iptal olmuş, istersen bi kontrol edip güncelle.
  • Balenciaga triple s ve off white jordan 1 fiyatlarını öğrenebilir miyim?

• merak ettiğim şey gümrüğe takılma gibi problemler olmuyor mu?

• Hayırlı Akşamlar

Sercan hocamdan instagram üzerinden konuşarak bir ayakkabı sipariş ettim. Hızlandırılmış kargo ile 1 haftada sorunsuz elime ulaştı. Kendisi gayet ilgili ve dürüst birisi sipariş sonrası tracknumberı verdi ve tüm sorularıma sıkılmadan cevap verdi başını çok şişirdim hakkını helal et hocam. Bir dahaki siparişte görüşmek üzere

• Halil8001 H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür yorum yorumlarınız için Halil Bey. Her zaman bekliyorum güle güle kullanın :)

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.