Şimdi Ara

1280x1024 için ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maximum hangi kart alınmalı işlemciyi boğmayacak i5 3330 işlemci var. Oyun oynanacak hem online hem solo oyunlar Vga girişli olursa önereceğiniz kart iyi olur. Şimdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vga giris biraz kuvvetli kartlarda olmuyor ama resim yanlis degilse sanirim en iyi bu kart olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html
  • Teşekkürler bende bunu düşünüyodum belki başka vardır diye soruyum demiştim. Forumdașım peki Vga dönüştürücülerle kullansak gerçekten ekranda çizgi olusuyormu hep öyle konular gördüm de

• donusturucu ile kullanirsan ekranda cizgi olmaz 7850 265 370 modellerinde titreme ya da dalgalanma ya da cizgi de diyebilirsin olabilir vga monitor seciyor bu kartlar kiminde oluyor kiminde olmuyor ama bu modeller disindaki kartlari donusturucu ile kullanirsan sorun olmaz anca ne olur kasaya vurursun arkada donusturuculu kablo oynar goruntu bozulur bir sekilde biri deger boyle seyler olur ama duzgun kullanimda cizgi olmaz senin duydugun saydigim modellerdeki titreme sorunudur ki nadiren de olsa baska modellerde de gorulebiliyor.nvidia kart alirsan ben duymadim hic bu sorunu veren modelini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

donusturucu ile kullanirsan ekranda cizgi olmaz 7850 265 370 modellerinde titreme ya da dalgalanma ya da cizgi de diyebilirsin olabilir vga monitor seciyor bu kartlar kiminde oluyor kiminde olmuyor ama bu modeller disindaki kartlari donusturucu ile kullanirsan sorun olmaz anca ne olur kasaya vurursun arkada donusturuculu kablo oynar goruntu bozulur bir sekilde biri deger boyle seyler olur ama duzgun kullanimda cizgi olmaz senin duydugun saydigim modellerdeki titreme sorunudur ki nadiren de olsa baska modellerde de gorulebiliyor.nvidia kart alirsan ben duymadim hic bu sorunu veren modelini.

R9 380 ve GTX 950'de dönüştürücü ile her hangi bir titreme-tearing vs. olmamıştı bende.

Konu sahibi arkadaş tercihini 950'den yana kullanabilirsin.

Veya 380 2GB Dual-X geçenlerde 620 TL idi bulunduğun yerde vatan mapazasında varsa onu da tercih edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

donusturucu ile kullanirsan ekranda cizgi olmaz 7850 265 370 modellerinde titreme ya da dalgalanma ya da cizgi de diyebilirsin olabilir vga monitor seciyor bu kartlar kiminde oluyor kiminde olmuyor ama bu modeller disindaki kartlari donusturucu ile kullanirsan sorun olmaz anca ne olur kasaya vurursun arkada donusturuculu kablo oynar goruntu bozulur bir sekilde biri deger boyle seyler olur ama duzgun kullanimda cizgi olmaz senin duydugun saydigim modellerdeki titreme sorunudur ki nadiren de olsa baska modellerde de gorulebiliyor.nvidia kart alirsan ben duymadim hic bu sorunu veren modelini.

R9 380 ve GTX 950'de dönüştürücü ile her hangi bir titreme-tearing vs. olmamıştı bende.

Veya 380 2GB Dual-X geçenlerde 620 TL idi bulunduğun yerde vatan mapazasında varsa onu da tercih edebilirsin.

950 yi 380 e rakip görmek wow diyorum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: EgoluAdc

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

950 yi 380 e rakip görmek wow diyorum sadece

Kardeşim ben fiyat yüzünden tavsiye ettim.

Normalde 2GB 380 alınacak bir kart değil.

Alınacaksa 4GB 380 alınmalı.

Yoksa bende biliyorum 380'in daha iyi olduğunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler cevaplar icin. Keşke bütçe olsada o kartları kullansam ancak işlemciyi felanda ikinci el aldım max 350 tlye garantili takip edicem forumdan tahminen gtx750ti alırım ancak r7 260x felan ucuza dusurursem riski alıp onu alırım.

• Sorgulayıcıyım kullanıcısına yanıt
    Ekranda çevirici ile oluşan titreme yada koyu sahnelerde rahatsız edici boyutlara varan dalgalanmaları önlemek için çeviriciden kurtulmak gerekir, yani bu sıkıntıyla karşılaşmak istemiyosan yapman gereken tek şey, uygun 1 kablo kullanıp o çevirici ile hiç muatab olmamak.

Çeviricinin durumunu şöyle anlatiim:
     1280x1024 için ekran kartı

Kısaca senin monitörün VGA ise ve almayı düşündüğün kartta bu çıkış yoksa direk 1 ucu VGA, diğer ucu (neredeyse her kart üzerinde standart olarak bulunan) DVI olan 1 kablo alıp, bu tip kaygılara kapılmadan kullanırsın.

• Sorgulayıcıyım kullanıcısına yanıt
    msi 750ti'a 350 lira vericeksen 9 ay garantisi olan kartımı hemen satayım sana. İstanbul içi elden. :)
  • Sıfır gigabyte 750ti 370 lira civarına düşmüştü geçenlerde. İlgilenmediğim için fazla incelemedim. Forumda sıcak fırsatlar bölümünü takip edebilirsin. O monitöre bu kart yeter.

• düşük çözünürlüklerde işlemciye yük biniyor. ekran kartını ucuza 7850 falan alıp işlemciyi upgrade etmeyi de düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.