Şimdi Ara

1280x536 Video Çekmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu doğru yere mi açtım, böyle bi konu var mıydı bilmiyorum. Bunun için kusura bakmayın. Nikon d7000 fotoğraf makinesi ile kısa film çekiyoruz. Görüntü kalitesi 1920x1080. Kaliteli bir video elde ediyoruz ama ekranda çok geniş oluyo. Filmlerde izlediğimiz gibi alttan ve üstten basık 1280x536 bir video nasıl çekeriz? bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

• 2.35:1 formatından bahsediyorsunuz, bildiğim kadarıyla d7000'den bu formatta görüntü alamazsınız (ayarları karıştırmanızı öneriyorum) ama onun yerine verdiğim linkteki görüntüyü edit programlarında videonun üzerine eklerseniz o formatta gibi bi görüntüye sahip olursunuz

Buyrun link:http://gabrielmays.com/wp-content/uploads/2012/01/Anamorphic_Croppings1.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor_bey -- 29 Aralık 2014; 12:03:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    link için teşekkürler ama bunu eklediğim zaman altta bacaklar ve üstte kafalar gidiyo farklı bi yolu var mıdır yoksa çekerken biraz uzaktan mı çekmeliyiz?
  • alperklnc A kullanıcısına yanıt
    Evet ona göre ayarlamalısınız

Elinizdeki görüntüleri bir daha çekme imkanınız yoksa bana edit yaparken kullandığınız programın ismini yazın ben bi kurcalıyım size yazarım isterseniz nasıl ayarlayabileceğinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımınız için çok teşekkürler render alırken bazı ayarları yanlış yapıyormuşum halletim sonunda tekrar teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video Çözünürlüğü Öğrenme
    14 yıl önce açıldı
    8K video izleyemiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.