Şimdi Ara

1280x768 monitöre r7 250 gidermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1280x1024 monitörüm var artık yeni nesil oyunları oynamak istiyorum düşük monitör oldugu icin fps artışı olurmu beni idare edermi ?

• o cozunurlukte 6850 kullandim senin dedigin kart biraz daha yavas ama is gorur.islemcin iyi degilse dusuk model bi core2duo filansa dusuk cozunurlukte islemci zorlanir yine agiz tadiyla son oyunlari oynayamazsin islemci ram ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

o cozunurlukte 6850 kullandim senin dedigin kart biraz daha yavas ama is gorur.islemcin iyi degilse dusuk model bi core2duo filansa dusuk cozunurlukte islemci zorlanir yine agiz tadiyla son oyunlari oynayamazsin islemci ram ne?

İşlemci g3320 ram 4 gb. Kartın yanında 8gb ram almayı dusunuyorum.6850 benimde dusuncemdi fakat hem eski hem dx12 destegi yok.Gddr5 modelini alacağım.
  • Güncel
  • ooProSeedoo kullanıcısına yanıt
    Sorun olacağını sanmıyorum. Zaten bu sistemden yüksek oyun deneyimi bekleyemezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Sorun olacağını sanmıyorum. Zaten bu sistemden yüksek oyun deneyimi bekleyemezsiniz.

Yüksek beklemiyorum zaten. O çözünürlükte güncel oyunları medium high açar diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooProSeedoo

quote:

Yüksek beklemiyorum zaten. O çözünürlükte güncel oyunları medium high açar diye düşünüyorum

Hangi oyunları oynuyorsunuz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ooProSeedoo

quote:

Hangi oyunları oynuyorsunuz ?

Gta 5 bf4 yeni çıkacaklardan days gone for honor falan filan. Düşük çözünürlükte iyi performans bekliyorum. Sizce hd6870 alınırmı ?

• Gider o çözünürlükte biraz da kırbaclarsın . Zamanında 900p'de overclock r7 240 ile multiplayer bf1 bile oynadım Kaldı ki senin çöz daha düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 15 Ocak 2017; 13:33:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

Gider o çözünürlükte biraz da kırbaclarsın . Zamanında 900p'de overclock r7 240 ile multiplayer bf1 bile oynadım Kaldı ki senin çöz daha düşük.

Vay arkadas adam 900p de r7 240 la bf1 oynuyor helal olsun :) bunları bilmem cok iyi oldu

• ooProSeedoo kullanıcısına yanıt
    R7 250 ile o oyunlar ayar kısarak oynanır elbette.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.