Şimdi Ara

1299 TL Samsung Clp 365 Renkli Lazer Yazıcı Tam Dolu Pluscopy Tonerli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Paylaşım için teşekkürler. Ürün servise giderse, muadil üniteden dolayı başınız ağrıyabilir.
    Ayrıca, Abi valla hepsi aynı b.k!
    Bizde kartuşlu/tonerli 2 yazıcı vardı. Birinin ki 350tl olmuş, ötekininki 550tl. 4 renk=yazıcı fiyatı.
    Kartuşlu, sıvı tanklı, toz tanklı. Hangisini alacağımız karıştı artık. Yılda 1200 sayfa renkli çıktı alıyoruz,3 yıl sonra çöp oluyor makina. 3 katı para verip daha pahalısını alıyoruz, oda 6 yıl gidiyor. Ne anladık!
    F/p kavramı tamamen b.k oluyor. Biz en son 3151 aldık. Pazartesi kurarız. En azından sarf malzeme maliyeti düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drturbulance D kullanıcısına yanıt

Bu zamana kadar hiç lazer kullanmadığım için yardımcı olamayacağım.

Haklısınız, mürekkepli yazıcı düzenli kullanım ister. Eskiden uzun süre tatile gideceğim zaman eşe dosta bırakırdım arada çıktı almaları için. Ama artık evde interneti açık bırakmak yetiyor. Yazıcıya uzaktan komut verilebiliyor. Özellikle salgının ilk başladığı zamanlarda 3 ay eve dönemedim. Ama telefonumdan 15 günde bir yazdırma komutu verdim, geldiğimde yazıcımda hiçbir sorunla karşılaşmadan kullanmaya devam ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

1150ye Epson 3151 almıştım. Wifili olması güzel özellik bence. Telefondan bir şeyler yazdırıp taratabiliyorsunuz. Lazerli olanların ise en büyük avantajı hız. Bir de tankli olanları bir zaman yazdirmadiginda tonma oluyor. Tonerlide olmaz.... Firmaların kimisi maliyeti düşürmek icin içindeki orijinal tonerleri alıp muadil koyuyor. Hem makine ucuza geliyor. Hem de sonradan alırsanız toner ucuza geliyor.

Bu arada bir sorunum var. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Arkadaşımda Canon pixma sonradan tankli yazıcı var. Her sayfa çıkarmasına bir tuşa basması gerekli. Yoksa yazdırmiyor. Neden olur bu acaba?

3151 den memnunmusunuz? Ayrıca, değilseniz veya değişim imkanınız olsa yerine ne alırdınız? Bize pts gelecek. Kullanım veya alternatif önerilerine açığız :)

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

3151 aldığıma kullandığım süre içerisinde pişman olmadım. Kimisi renkleri kısıtlı dese de fotoğraf baskısı alıyorum arada. Bana göre cok iyi çıkarıyor. Beklentimi fazlasıyla karşıladı diyebilirim. Normal baskı da güzel.

Eksi olarak da malzeme kalitesini beğenmedim. Eski yazıcı hp officejet daha kaliteliydi. Plastigi ince ve biraz zorlansa kırılacak gibi. Wifisi biraz zayıf. Modeme uzak kalinirsa çekmiyor sanırım. Bunların dışında bir sorun yok. Ana konusu vardı. Oradan da takip edebilirsiniz.

• Bende Epson L3160 var 1,5 yıldır aktif bir şekilde kullanıyorum. Çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

Bize de bir yazıcı lazım, hanım akademisyen, tez dönemi baya ihtiyaç olacak, ne alınabilir iş görecek?

siyah beyaz çıktı için brotner ın tonerler piyasadaki en ucuz olanlar, o yüzden genelde brother önerilir, HL-1111 HL-1211W olabilir, ben epey bir senedir 1211w olan modeli kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.