Şimdi Ara

1299 TL Samsung Clp 365 Renkli Lazer Yazıcı Tam Dolu Pluscopy Tonerli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• tonerliler mi daha iyi yoksa tanklılar mı sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

tonerliler mi daha iyi yoksa tanklılar mı sizce

Epson L3151 tanklı yazıcıyı şantiyede kullanıyoruz 3. kez servise gitti. Daha önce öğrencilik zamanlarında kullandığım sonradan tank sistemi takılmış Canon yazıcı da sürekli problem yaratıyordu. Ricoh SP111 marka lazer yazıcı var(sadece yazıcı) bir kez sorun çıkarmadı, dolumu çok rahat. Zamanında bimden 109 TL gibi bir rakama almıştım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Epson L3151 tanklı yazıcıyı şantiyede kullanıyoruz 3. kez servise gitti. Daha önce öğrencilik zamanlarında kullandığım sonradan tank sistemi takılmış Canon yazıcı da sürekli problem yaratıyordu. Ricoh SP111 marka lazer yazıcı var(sadece yazıcı) bir kez sorun çıkarmadı, dolumu çok rahat. Zamanında bimden 109 TL gibi bir rakama almıştım.

Alıntıları Göster

teşekkürler. o zaman tanklılar hala sıkıntılı demek. bende bi canon tanklı almıştım ilk zamanalar modifiye edilenlerden. çöp oldu tanklar borular kurudu

• Cok iyi bence. Ben bu fiyata tankli epson almistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu makine fotoğraf kağıdına fotoğrafları düzgün basar mı? profesyonel olmasada hatıra niyetine çıkarmalık

• üzerinde QN markalı muadil tonerle geliyor

içindeki orjinal tonerleri alıp muadille yollamışlar

satıcı dolumcu :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • McOrco kullanıcısına yanıt
    Ahlaksızlık.
  • Bize de bir yazıcı lazım, hanım akademisyen, tez dönemi baya ihtiyaç olacak, ne alınabilir iş görecek?
  • Adam açıklama kısmında yazmış muadil toner ile göndereceğiz diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dubleks ve wifi li öneri alabilir miyiz. Ucuz yollu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyager147

Dubleks ve wifi li öneri alabilir miyiz. Ucuz yollu

Benim de wifi dubleks basan dolumu zahmetsiz ucuz yollu bir yazıcı lazim. Cipidir drumidir kolay bulunan ucuz olan. Var mıdır bilen birileri :/

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

İşyerinde hem lazer olanları, hem tanklı olanları kullanıyoruz. Tanklı olanları kullanmamızın iki sebebi var, en önemlisi, renkli baskıdaki aşırı düşük maliyet. İkincisi ise, özellikle küçük ofislerde tarayıcı/yazıcı/fotokopi ihtiyacını aynı anda, çok yer kaplamadan karşılayabilmesi. Ancak hız için hala mono lazerler, kaliteli baskılar için renkli lazerler, hızlı ve çok kopya için fotokopi makinaları da kullanıyoruz.

• drturbulance D kullanıcısına yanıt

Bir yazıcının hem wifi özellikli hem çift taraflı baskı özellikli olup hem de ucuz yollu olması biraz zor. Zaten yazıcının fiyatını belirleyen en önemli özellikler bunlar.

Eğer çok sayıda baskı alacaksanız ve maliyeti düşük olsun istiyorsanız tanklı yazıcılara yönelmelisiniz. Ama tanklı yazıcılar da satın alırken pahalıdırlar. Lazerler kadar hızlı ve gelişmiş özelliklere sahip bir yazıcı arayan varsa da WF5790'ı tavsiye ederim. Yazılım ve doldurulabilir kartuş ile baskı maliyeti sayfa başına 1 kuruşa kadar düşürülebiliyor. Ayrıntılı bilgiyi şu konuda bulabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/epson-workforce-pro-serisi-yazicilar-1000-sayfa-renkli-cikti-icin-murekkep-maliyeti-sadece-3-tl--140391906

Ayrıca bu videodan da Epson yazıcılar hakkında bilgi edinebilir ve yazıcıların kağıt üzerindeki hızlarının gerçek hayata nasıl yansıdığını hız testlerinde görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

üzerinde QN markalı muadil tonerle geliyor

içindeki orjinal tonerleri alıp muadille yollamışlar

satıcı dolumcu :(

Bu dediğinizi bitmeyen kartuş adlı firma da yapıyor

• Laser yazıcılar fotoğraf için kötü sonuç veriyor. Sb için uygun. Fotoğraf da çizgiler oluşuyor. Tanklı olanlarda zamanla kuruyor. Sürekli çıktı alnıyorsa dolumu ucuz tanklı yazıcı alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1150ye Epson 3151 almıştım. Wifili olması güzel özellik bence. Telefondan bir şeyler yazdırıp taratabiliyorsunuz. Lazerli olanların ise en büyük avantajı hız. Bir de tankli olanları bir zaman yazdirmadiginda tonma oluyor. Tonerlide olmaz.... Firmaların kimisi maliyeti düşürmek icin içindeki orijinal tonerleri alıp muadil koyuyor. Hem makine ucuza geliyor. Hem de sonradan alırsanız toner ucuza geliyor.

Bu arada bir sorunum var. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Arkadaşımda Canon pixma sonradan tankli yazıcı var. Her sayfa çıkarmasına bir tuşa basması gerekli. Yoksa yazdırmiyor. Neden olur bu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 22 Ocak 2021; 15:31:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

1150ye Epson 3151 almıştım. Wifili olması güzel özellik bence. Telefondan bir şeyler yazdırıp taratabiliyorsunuz. Lazerli olanların ise en büyük avantajı hız. Bir de tankli olanları bir zaman yazdirmadiginda tonma oluyor. Tonerlide olmaz.... Firmaların kimisi maliyeti düşürmek icin içindeki orijinal tonerleri alıp muadil koyuyor. Hem makine ucuza geliyor. Hem de sonradan alırsanız toner ucuza geliyor.

Bu arada bir sorunum var. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Arkadaşımda Canon pixma sonradan tankli yazıcı var. Her sayfa çıkarmasına bir tuşa basması gerekli. Yoksa yazdırmiyor. Neden olur bu acaba?

Yazıcının ustunden tepsi ayarı yapılmazsa böyle olabiliyor birden fazla tepsiliyse. Şu tepside kağıt yok öbür taraftan basayim mi diye soruyodur belki. Yazıcı üstünden varsayılan tepsi ayarını değiştirmeye çalışsın bir derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

Bir yazıcının hem wifi özellikli hem çift taraflı baskı özellikli olup hem de ucuz yollu olması biraz zor. Zaten yazıcının fiyatını belirleyen en önemli özellikler bunlar.

Eğer çok sayıda baskı alacaksanız ve maliyeti düşük olsun istiyorsanız tanklı yazıcılara yönelmelisiniz. Ama tanklı yazıcılar da satın alırken pahalıdırlar. Lazerler kadar hızlı ve gelişmiş özelliklere sahip bir yazıcı arayan varsa da WF5790'ı tavsiye ederim. Yazılım ve doldurulabilir kartuş ile baskı maliyeti sayfa başına 1 kuruşa kadar düşürülebiliyor. Ayrıntılı bilgiyi şu konuda bulabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/epson-workforce-pro-serisi-yazicilar-1000-sayfa-renkli-cikti-icin-murekkep-maliyeti-sadece-3-tl--140391906

Ayrıca bu videodan da Epson yazıcılar hakkında bilgi edinebilir ve yazıcıların kağıt üzerindeki hızlarının gerçek hayata nasıl yansıdığını hız testlerinde görebilirsiniz.

Hocam tanklı uzun süre kullandim. Hem de kaç makina. Hepsi sıkıntı çıkarıyor düzenli baskı yapmazsan kuruyor vs. Ucuz yollu demek istediğimiz bu özelliklere sahip olanlarda ucuz yollu. Yoksa 1000-1500 den aşağı bu özelliklerde yazıcı bulunmaz. Ama 2000-3000 e de var. Bazen ucuz diye aldığın yazıcının drum değişimi pahalı oluyo toner dolumu olmuyo. Sarf malzemesi uygun drumdir tonerdir kolay dolumu olabilen nispeten diğerlerine uygun fiyatlı yazıcı arıyorum ben. Şöyle ki evde kullanacağım ara ara makale ufak kitap vs basacagim ama arada da hiç kullanmayacagim bir yazıcı olması gerekiyor. Manuel çift taraf zor oluyor kağıt sikisiyor sıra karışıyor. Evde atıl bir yere koyacam o yüzden wifi gerekiyor. Wifi hadi elzem değil desem çift taraf mutlaka olsun istiyorum. Buna uygun bildiğiniz bir yazıcı önerisi varsa sevinirim.

• drturbulance D kullanıcısına yanıt
    Yazılım ve dediğiniz gibi üstünden bir kurcalayayim bir. İnşallah çözüm olur. Teşekkür ederim bilgi icin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.