12999 TL Asus ROG Zephyrus GA401QC-HZ044 AMD Ryzen 7 5800HS 16GB 512GB SSD RTX 3050 Freedos 14' FHD

-
-
Açıklama %100 SRGB diyor fakat Türkiye'ye gelen modellerin özelliklerine bakmak daha doğru olacaktır.
-
Evet açıklama kısmındaki bilgi öyle diyor ancak o bilgiler tüm versiyonlarının genel tanıtım, reklam metinleri oluyor.
Dediğiniz gibi Türkiye'ye gelen modelleri araştırmak lazım. Asus'un Türkiye websitesinde, bu ürünlerin sayfalarındaki teknik özellikler kısmında sıkıntı var.
-
tekramarket %5 indirimle 15834e geliyor. en düşük 16637 lira.
son 7 adet.
-
4GB ekran kartı ölü yatırımdır hele 13 bin civarı kesinlikle verilmez.
-
Açıklamalara bakmayın 100% sRGBli laptop yollamıyorlar Türkiyeye. Aynı muhabbet geçenki konuda da yapılmıştır 63% sRGB paneller.
-
Paylaşım için teşekkürler. En uygun fiyatlı olanı:
11499 TL ASUS FX516PE-HN004T/Core I5-11300H/8GB RAM/512GB SSD/RTX3050TI 4GB/15.6"/WIN10 Gaming Laptop
-
Tüm özellikler:
https://www.asusturkiye.com.tr/notebook/Q2-2021%20ROG//
3050ti'ın oyun performansı 1650ti ve 1660ti arasında. 1660ti 1650ti arasında %55 civarı fark var. Vram 4gb olduğu için vram gereksinimi yüksek oyunlarda 1650ti civarına daha yakın performans veriyormuş. Eğer taşınabilirlik sizin için önemli değilse (Zephyrus serisinin amacı bu zaten) bu seviyede ekran kartı performansına sahip bir modele 13000tl vermek pek mantıklı değil bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 3 Haziran 2021; 16:18:2 > -
1660 ti dan güçsüz karta 16k vermeyin arkadaşlar.
-
Hastayım bu bilgisayara ya. Teknoseyir'de incelemesi var harika bir bilgisayar. Keşke kenarda köşede 14bin liram olsa da alsam.
-
hem 14 inç hemde 4 gb vram
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işlemciyi m1le karşılaştırabilecek var mıdır?
bir de ekran kartı iyi değil mi yav 4gb olması neyi etkiler
3060 monster alın geçin bu paraya yazıktır.
-
ekranı fazla büyükmüş.
-
Sonradan dikkat ettim. Webcam ve nümerik tuş takımı olmaması saçmalık. Hadi tuşu geçtim. Kamera koymamak ne ya
Monster da önermezsin ya.
3050 Ti'ın 1660 Ti civarında olduğunu yeni duydum, bu beni şaşırttı. Fiyatlar çok kazık o zaman.
Bi de bu fiyatlara millete RTX 2070 MSI beğendiremiyorum.
O kadar para veriyorsun ama 4gb ekran kartı... 6gb altına asla 8-9k'dan fazla verilmez.
-
1660ti ayarında değil. Öyle olsa dlss de işin içine girince güzel bir kart olurdu zaten.
Bu ilk fiyatlar deneme amaçlı 900 dolarlık cihazların 14-15 binden gelmesinin imkanı yok. 15'le çarpıyorum yine çıkmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

1660 ti dan güçsüz karta 16k vermeyin arkadaşlar. |
Benzer içerikler
- terabox nedir
- bim monster laptop
- arctic freezer 36 duo
- deepcool morpheus
- telegram indirim
- zara indirim ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X