herkez silineceğiini saniyordu bende öyle. yarı fiyatına sattılar hep pazartesi günü
az önce +8 stafı 12dg çevirdim :D tuttu iyiki :D buna nasıl + basıcaz ya
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
quote:
Orijinalden alıntı: cdnm47
silk ile alınanlarda tutma %100. moblardan düşenlerde tutmama ihtimali var. tutmasa bile iteme bişi olmuyor sadece stone gidiyor. 12d stone olarak %0 bozulma oranında düşüyor +101 yaratıklardan.
Yanılıyorsun 12D çevirirken kaybolma ihtimali var ve bunu bilmeyip kaybedip globallerde küfredenler bile var
Herkezin silk ile çevirmesi için yapılmış bir numara olabilirmi
hemen hemen bütün 12degreleri gördüm en süperi glavie olmuş kim ne derse desin blade ci olarak blade her zaman ki gibi berbat ne olacak sa böyle
2h de çok kötü hiç beğenmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FilimAdamı -- 1 Haziran 2011; 1:40:03 >
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
quote:
Orijinalden alıntı: cdnm47
silk ile alınanlarda tutma %100. moblardan düşenlerde tutmama ihtimali var. tutmasa bile iteme bişi olmuyor sadece stone gidiyor. 12d stone olarak %0 bozulma oranında düşüyor +101 yaratıklardan.
Yanılıyorsun 12D çevirirken kaybolma ihtimali var ve bunu bilmeyip kaybedip globallerde küfredenler bile var
valla bende + basarken +1 oldu +2 de legend staff kayboldu aq sro :S 32 silklik proff stone lazımmıs kaybolmaması ıcın :S ™
12 Degree geldi mi ?
akşam yanlış bir bilgi sunmuşum Mobalrdan bildiğiniz hazır 12D stone'lar düşüyor haberiniz ola onlarla blue basılabiliyor
Yerden düşen 12dg ye çevirici stonelerin itemi kaybetme gibi bir riski varmı?