Mezuna kalma hakları var.. Benım gibi mezunların ise son şansı.tabı aılesı toleranslı olanlar vardır.Benim bu sene gitmem gerek unıye.İşimiz zor dostlar.
Niye halen konu açıyorsun ban yedin git buradan kovulup kovulup tekrar mı geleceksin ? karakteri olan insanlar böyle davranmaz
Sinoengino
kullanıcısına yanıt
sen mi kovdun hıyar?bi de duyar kasıyor akılsız.sen böyle dedin ya ben netin fişini çekip uzak diyarlara gidiyorum .Sinan enginde saç sendeki zekaya eşit.
Maden son şansın madem ailen toleranslı değil aylardır niye burda trollük yapıyorsun 🐶
Sinoengino
kullanıcısına yanıt
Erto beştaşa geç ya bırak rasimi bilmiyor musun sen
Galeksus4
kullanıcısına yanıt
ilk kısma kısmen hak verdim.ama 2.kısım tamamen yanlış. bol bol kafa dagıtmaz o adamlar.final vize uygulama dersleri ödevler derken kitaplarla eğlenmeye devam ederler
LordemircannL
kullanıcısına yanıt
45 yaşlarına geldiklerinde eğlenebilirler ama
quote:
Orijinalden alıntı: Lordemircann
ilk kısma kısmen hak verdim.ama 2.kısım tamamen yanlış. bol bol kafa dagıtmaz o adamlar.final vize uygulama dersleri ödevler derken kitaplarla eğlenmeye devam ederler
Ben kötülüğüne söylemedim kardeşim zaten hali hazırda bir tıp fakültesinde okuyorum ama arada böyle girip bakıyorum halen foruma. Onu da senin iyiliğin için söyledim. Çevremde ve sınıfımda üniversite sınavına günde 10-12 saat çalışıp da üniversitede rahatlayan gezen tozan çok arkadaşım var. Ben de mesela tıp fakültesini kazanana kadar 10-12 olmasa da baya bir çalışmışımdır ama şu an rahattayım. Senin dediğin gibi çalışma manyağı tipler çok az oluyor. İnsanlar genelde sadece bu sınavı geçmek için çok çalışıyorlar yani. Sana da bir büyüğün olarak aynısını tavsiye ederim naçizane.
ben bu cocugu blokluyom blokluyom konuları hala goruyom bu nasıl site ya
lordemircan kardeşim anan baban zenginse haklısın takıl boş boş. ama o enayi dediğin adamların çoğunun ailesi fakir oluyor ya da zenginse de anasının babasının üstünden geçinmek istemeyen olgun insanlar. kelimelerini düzgün seç küçüğüm.
herifi banlıyom hesap açıyor sümük gibi yapıştı allahın boşu
Sinoengino
kullanıcısına yanıt
abi hangi şampuanı kullanıyorsun
Evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme