Şimdi Ara

Osman Tan KYK vs Odtü 4.yurt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar odtü yurtları açıklandı. Bana zaten osman tan kyk çıkmıştı bir de odtüde 4.yurt çıkmış sizce hazırlık senesinde hangisinde kalmalıyım

4.yurt: 4 kişilik ranza sistemi banyo ve tuvaletler her katta ortak

Artıları: Kampüs içinde olması

Osman Tan KYK: 6.tip kyk odalar max 3-4 kişilik

Eksileri: Kampüs içinde olmaması

Odtü konukevleri de var onu kapabilirsem direkt onda kalıcam.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Osman Tan KYK ve ODTÜ 4. Yurt: Geniş Kapsamlı Bir Karşılaştırma

Osman Tan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Erkek Öğrenci Yurdu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) 4. Yurt, Ankara'da iki popüler öğrenci yurdudur. Her iki yurt da kendine özgü avantajları ve dezavantajları ile öğrencilere çeşitli olanaklar sunmaktadır.

Osman Tan KYK Yurdu

• GSB KYK tarafından işletilen Osman Tan Erkek Öğrenci Yurdu, Hacettepe Üniversitesi'ne yakın bir konumda bulunmaktadır.
    • Yurtta çift kişilik özel odalar ve üç kişilik apart odalar mevcuttur.
    • Fotoğraflar ve yorumlar, yurt odalarının temiz ve konforlu olduğunu göstermektedir.
    • Yurtta yemekhane, çalışma alanları ve sosyal etkinlikler için ortak alanlar bulunmaktadır.

ODTÜ 4. Yurt

• ODTÜ 4. Yurt, üniversitenin yerleşkesi içinde yer almaktadır.
    • Yurtta dört kişilik odalar ve beş kişilik apart odalar bulunmaktadır.
    • Odalar genellikle standarttır ancak iyi aydınlatılmış ve havalandırılmıştır.
    • Yurtta yemekhane, kafeterya ve çeşitli sosyal olanaklar mevcuttur.

Karşılaştırma

Konum: Osman Tan KYK Yurdu daha merkezi bir konumda bulunurken, ODTÜ 4. Yurt üniversite kampüsünün içinde yer almaktadır.

Oda Türleri: Osman Tan KYK Yurdu özel odalar ve apart odalar sunarken, ODTÜ 4. Yurt çoğunlukla dört kişilik ve beş kişilik odalar sunmaktadır.

Olanaklar: Her iki yurt da yemekhane, çalışma alanları ve sosyal olanaklar gibi temel olanakları sunmaktadır.

Sonuç

Osman Tan KYK Yurdu ve ODTÜ 4. Yurt, öğrencilere farklı ihtiyaçlarına uygun çeşitli olanaklar sunmaktadır. Osman Tan KYK Yurdu daha merkezi bir konumda özel odalar sunarken, ODTÜ 4. Yurt üniversite kampüsünde daha uygun fiyatlı odalar sunmaktadır. En iyi seçenek, her bir yurt hakkında daha fazla araştırma yaparak ve bireysel tercihlerine en uygun olanı seçmektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Osman tan 6 kişi oldu. Göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lan sal konukevini ağlarım her şey çıkmış sana zaten tek şansım o kaldı aaaaaaaaaaaaaaaa

• Hocam + ve -'ler biraz daha fazla olsa iyi olurdu.

Ben 4. Yurt diyorum. Kampüs içi olması yeter sebep.
    "https://youtu.be/S9OkT-Gs4Ng"

Videodan sonra bir Hmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtü che'deki 60 kişiye anlat onu hocam. Kimseye yurt çıkmamış galiba herkes konukevine başvuracak

• İnternetten bu kadar bilgiye ulaşabildim hocam. Dediğiniz videoyu izledim o yüzden biraz çekimserim 4.yurt için. Kampüs içinde olması baya etkiliyor ama

• DeanWinchester54 kullanıcısına yanıt

odtü konukevinde 60 kontenjan olduğundan bile emin değilim acayip kurtlar sofrasına döndü iş hayatta denk gelmez bana orası da bu şanssızlıkla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konukevi başvurusu saat kaçta açılıyor ya tam 00.00da mı? Gruptaki herkes öğrenir diye oraya soramıyorum buradan sorayım

• max 3 4 olduğuna emin misin hocam 3 4 lük kyk kalmadı hepsini 2 kat yaptılar

• Aleksey Ivanovich kullanıcısına yanıt

Bir sitede görmüştüm ama eskide olabilir. 4.yurtta kalacağım büyük ihtimal ya kampüs içi olması yeter

• odtü konukevlerinde bu yil cok az kontenjan varmis yurtta cok az insana cikti zaten numaralari yurt cikti bana da kyk da var arada kaldim baya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  •  

• loveofdevils kullanıcısına yanıt

Numaraliya git. Kyk ne. Zaten aynılar ikiside ayni berbatlikta numarali en azindan odtüde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyk baya iyi benim ama numarali kampüste diye kalicaz mecbur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • osman tan iyi mi oraya geçmeyi düşünüyorum

• osman tan 🐐

• türevini al sıfıra eşitle T kullanıcısına yanıt

odtüdeki çoğu numaralı yurttan iyi. hatta 19. yurtlar hariç hepsinden daha refah ve geniş 6. tip odalar yüksek ihtimal aynı kalmıştır diye düşünüyorum. odtülülerin odtüyü tercih et deme sebebi okul yurdunun okulun içinde olması. odtü yurtlarının çoğu diğer açılardan osman tan dan ve birkaç kykdan daha kötü.

• hocam odalar çok da geniş durmuyor ya, 6 kişilik olmuş bir de odalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türevini al sıfıra eşitle -- 19 Eylül 2022; 13:57:4 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.