6 kişilik olduğudnan emin değilseniz arayıın sorun ben geçen seneki fotoğraflarından ve videolardan yorumlamıştım. 6 kişilik olduysa üzücü olmuş. bana çıkmadığı için araştırmadım pek. söylemek istediğim önceki hali odtüdeki numaralılardan büyük. odtüdeki numaralılar da pek iyi değil. ama ben de herkes gibi okulun içinde diye numaralı seçerdim ne olursa olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 19 Eylül 2022; 14:3:9 > |
Osman Tan KYK vs Odtü 4.yurt (2. sayfa)
-
-
-
hocam ben odtüde değilim ve şu anki kyk yurdum da 6 kişilik o yüzden çok sıkıntı olmaz sanırım
-
JHASGFHJAGSHJD şaka gibi amk
-
Bu ne ya, 4.yurt yolu göründü o zaman
-
yok etmişler yurdu herkesin şahsi masası olması çok güzel bir şeydi. odtüden o yüzden üste koymuştum gidecekler için. imkanı yok 6 masa sığmaz bu odalara artık. odtüde tek masada 2 kişi çalışılıyordu.
-
şu an ki yurdunuz kötüyse geçin hocam ama anladığım kadarıyla osman tanda da sorunlar yaşanmaya başlayacak gibi. her şey son dakikaya kalmış bu da yetmezmiş gibi 700 kişilik yurda %50 ek kişi alınmış. umarım bütçeleri falan arttırılmıştır. yurdunuz kötüyse ve okulunuza daha yakınsa geçin bence.
-
şu anki yurdum da 6 kişi olmuş hocam da okula daha uzak osman tana göre o yüzden geçebilirim ama ulustaki yurtlar da var aklımda oraya mı geçsem diye düşünüyorum ordaki yurtlar nasıl sizce
-
hocam hangi bölümdesiniz -
up
-
Yatakta hamam böceği çıkmadığı sürece her zaman kampüsün içindeki yurdu tercih ederim -
@bupacone Hocaam uyanın yarım saat sonra operasyon var
-
Odtuye gelmeyin ders calisin bilkente gidin. Devlet okullarina genel olarak gelmeyin. Gidin bilkente yurdunuz hazır 2k da para veriyorlar -
Harbiden bilkent tam kapsamlı burs müthiş bir şey. Yemek yurt ücretsiz+para veriyorlar. Odalarda 1 ya da 2 kişilik. Hardcore modda oynamak isteyen odtüye gelsin
-
Yemek ucretli diye biliyorum yurt ve para olayi cok guzek geneli 2 kisilik sanirim. Simdi odtude konukevleri de genelde oyle ama fiyati da tuzlu kader kismet bakalim. Umarim rastgele bir oda alabilirim yurt mevzusu beni cok germeye basladi
-
Konukevi kapmak baya zor şimşek mcqueen kadar hızlı olman gerek haberin olsun
Ben 4.yurdu tercih ederim bu arada kyk yerine -
Kapamadım :( 4.yurt yolu göründü bana
-
Allah ım şansa kaptım. Tek kişiliği alıyordum submit dedim dolmuş o 2sn ile kaçtı direkt 2 kisiliklerden birine atladım. Sonrasında da tüm odalar doldu. 30 saniye bile sürmedi dolması. Cidden en stressli zamanımdı. Iyi ki pahali olanlara gitmisim direkt. Cunku hızıroğlu yurdu bi anda yok oldu gitti. Kontenjan az mıydı acaba tam bakamadim bazilari 50 60 kisi vardi diyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X