Şimdi Ara

Yurt dışı imkanlarında Sabancı vs Boun vs Bilkent vs Koç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler, hayalim mühendis olup yurt dışında master yapıp gittiğim ülkede kalmak, bunun için en uygun üniversite sizce hangisi? Sıralamam 625 , şuanlık sadece koç tutmuyor ama o da gelebilir diye yazabilirim ilk tercihe (geçen sene 200 ile almış ama ondan önceki sene 965 bir ihtimal).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• yurt dışına çıkmak istiyorsan özel okullarin imkanları daha geniş

• boun bilgisayar
    bilkent ee
    sabancı Mühendislik ve Doğa Bilimleri Programları
    koç endüstri

yolun açık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: katusha_

boun bilgisayar
    bilkent ee
    sabancı Mühendislik ve Doğa Bilimleri Programları
    koç endüstri

yolun açık olsun
    Teşekkürler hocam şuan kesin olmasada bilgisayara yakınım özellikle boun, ama işte net olarak bilgisayar diyemediğim içinde Sabancı bana şans gibi geliyor, sonuçta ilk 2 sene seçme imkanı var ve 2 kere değiştirme hakkı sunuyorlarmış , koç veya boundan alta kalır bir tarafı var mı merak ediyorum.

• Up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç vs Hacettepe
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son DH Bükücü kullanıcısına yanıt
    Koç 19 kişiyi exchange ile amerikaya gönderdi bu yıl.
    Boğaziçi ise 75 kişiyi amerikaya gönderdi.
    Boğaziçinin Detaylı listesini özelden atabilirim. ( Koç exchange yazınca çıkar koçunki ama biraz abartılı detaylı liste için koç exchange placement yaz )
    Bilkent exchange anlaşmalı yerler listesihttp://www.bilkent.edu.tr/bilkent/admission/outgoing_exchange/bilateral_agreement_list.html ( ' * ' işaretine dikkat et )
    Bilkentin 2014-2015 verilerine ulaşabildim diğerlerini aradım taradım yok o yıllarda 14 kişi amerikaya göndermiş.
    Sabancı 2018 de 15 kişiyi amerikaya göndermiş.
    En güçlüsü boun diğerleri kafa kafaya ancak bilkentte ciddi artış olduğunu düşünüyorum bulursam onuda atarım.

• boün
    bilkent
    koç
    sabancı
  • Sabanci en sonda gelir o kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle söyleyeyim tmciyim.

Bilkent Bilgisayarı tam burslu bitirdi babamın arkadaşının oğlu direk facebooktan teklif geldi ve doktora için reddetti. Sonra yüksek için amerikada 10 üniversiteye başvurdu 7 kabul aldı. Şimdi Google'da çalışıyor kardeşi de Bilkentte Bilgisayar okuyor. Yurtdışı şansı çok fazla olan bir bölüm bilgisayar hele de Bilkentte
  • axiengavus kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın ismi ?
  • Neden öyle dediniz merak ettim, mezunlarının %21 i yurtdışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIT Yolcusu

Arkadaşın ismi ?
    forumda adını veremem kusura bakmayın hocam
  • En güçlüsü boun bu konuda
  • eğer amacın yurt dışı ise hepsine gönül rahatlığı ile gidebilirsin. hepsi yurt dışında tutulan ve kabul gören üniler
  • hocam neden böyle konuları buraya acıyorlar anlamıyorum en net bilgiyi oradan mezun olmuş insanlar verir youtube'da bunun gibi cok videolar var bence onları izleyerek yorumm yaphttps://www.youtube.com/user/sapcihttps://www.youtube.com/user/SirChintzy/videos
    eğer müh. adayı olsa idim kesinlikle bu iki kanalı takip ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcoyun -- 8 Ağustos 2018; 19:25:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.