Bildirim
12V adaptör (1 A) 3 Ampere çıkartma ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
merhaba
benim bildiğim adaptörlerin içinde trafo bulunmasıdır.ve bu trafonun belli dayanma gücü vardır.bu dayanma gücü amper ile ifade edilir.
1-) 3 amper olarak aldınız fakat 1 amper olduğunu nasıl anladınız?
2-)amper gücünü arttıramazsınız.yeni trafo almanız gerekli. -
quote:
Orijinalden alıntı: RM36CB
merhaba
benim bildiğim adaptörlerin içinde trafo bulunmasıdır.ve bu trafonun belli dayanma gücü vardır.bu dayanma gücü amper ile ifade edilir.
2-)amper gücünü arttıramazsınız.yeni trafo almanız gerekli.
Ampermetre ile ölçtüm.. + üstünde oynamamız mümküm değilmi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: microp44
quote:
merhaba
Ampermetre ile ölçtüm.. + üstünde oynamamız mümküm değilmi..
bizim gibiler için imkansız :)
ampermetre ile nasıl ölçtünüz? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: microp44
quote:
merhaba
Ampermetre ile ölçtüm.. + üstünde oynamamız mümküm değilmi..
bizim gibiler için imkansız :)
ampermetre ile nasıl ölçtünüz?
Volt ile Amperi Çarparsanız 12X3=36Watı bulursunuz buda Sizin Trafonuzun 36Wat olması gerktirdigini gösterir,
demekki ilk önce 40Watlık bir Tarfo almanız gerekecek 3amper almanız için,
sonrada Devrenizdeki Çıkışda bulunan Transistör veya Mosfet gibi Elemanların 4-5 ampere dayanıklı olanını ile degiştireceksiniz,
hepisi bu kadar,
eGe
-
trafo sargılarındaki teller 3 ampere dayanmayacağı için ne yapsanız boş tek seçenek yeni adaptör almak. -
Eğer 12 volt lazımsa bilgisayar güç kaynağını da kullanabilirsiniz. Eğer taşınabilir bir şey lazım değilse. -
Hocam değmez ya yenisini almak daha mantıklı ben 10v-14v trimpot ayarlı 3a metal kasa Adaptoru 14tl aldım daha yeni...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X