Arkadaşlar ; Kameralarda , 12x ve 20x optik zoom arasında çok fark olurmu? Şöyleki; Sony DCR-DVD92E kamera 20x optik zoom 800.000 piksel HAD CCD ve 2,5” Hibrit LCD var fiyatı yaklaşık 1200 YTL Buna mukabil; Sony DCR-DVD202E kamera 14x optik zoom 1.07 Megapiksel HAD CCD ve 2,7” Hibrit LCD var fiyatı yaklaşık 1400 YTL Aynı zamanda Sony DCR-DVD203E kamera 14x optik zoom 1.07 Megapiksel HAD CCD ve 2,7” wide hyprid SwivelScreen touch panel LCD screen var fiyatı yaklaşık 1500 YTL Bu fiyat ve özellik farklılıklarından siz hangini tercih ederdiniz? Selamlar
tabiki Sony DCR-DVD203E yi tercih ederim yazdıklarından ama ben sony alacağıma canon modeli yada jvc modeli alırdım. JVC turkiyede biraz pahalı. Eğer istanbulda isen 1milyara en iyi makineyi alabilirsin spot. Canon unda ekran teknolojisi çok iyi. Sony de yabana atmamak gerekiyor. Optik zum konusuna gelince. Tabiki fark vardır. 12X nerde 20X nerde. Daha bide optik zoom un yanında dijital zoom ları da araştır bu makinelerin. Ona göre...
kardeş baksana nerdeyse yarı yarıya
Sony DCR-DVD92E valla ben bunu şipariş ettim hem fiyatı uygun hemde özelikleri iyi
Aslında benim daha fazla ve model olarak tavsiyeye ihtiyacım var. DVD ye Kaydeden ve 2 milyarı aşmayan bir kamera istiyorum selamlar
bende dvd 403 var ben amerikadan getirttim 1000$ a ama tr de ne kadar bilmiyorum baya güzel bi alet alabilirsen bunu al