13 ü bilmemde bunun tersi harbiden bizim milletimizde uğursuz sayıl kabul edilir
Hayatımın dönüm noktasıdır 13...
Arkdaşımın okuldaki numarası 13... Okulun en çalışkan öğrencisi.. Ne uğursuzu..
Zaten uğursuzluk diye birşey yok
13'ü gerçekten severim.13'ü sevmeyen ölsün.
13 un diger rakamlardan farki yok. hiç böyle batıl inaclarim olmadi.
quote:
Orjinalden alıntı: Szopen
Oturduğum apartman 13 katlı, kıllanmıyor değilim. İnsan 12 yapar, olmadı 14 yapar, oda olmadı 12 den sonra 14e atlar ne bilim
Hay Allahım ya
quote:
Orjinalden alıntı: cetinkaya.
13 ü bilmemde bunun tersi harbiden bizim milletimizde uğursuz sayıl kabul edilir
quote:
Orjinalden alıntı: felsefika 13 un diger rakamlardan farki yok. hiç böyle batıl inaclarim olmadi.
Aaa, yoksa sen sayıların dilini, bize anlattıklarını, içerdikleri gizemleri bilmiyormusun.
Her sayı bir birinden olabildiğince farklıdır. Aynı zamanda birbirilerine olabldiğince benzerdir. Birbirlerine yakın ama aynı zamanda çok uzaktırlar.
Asalıyla, rasyoneli ile, irrasyoneli ile, ordinali ile, kardinali ile, kesiri ile, karmaşığı ile, köklüsü ile her sayı başka başka şeyler fısıldar kulağımıza. Tek şartları vardır bunun için; kulağını bu sese kabartman...
quote:
Orjinalden alıntı: RuBeRu
13 ocak doğum tarihim
Sen bittin :D
quote:
Orjinalden alıntı: El-Cezeri
quote:
Orjinalden alıntı: felsefika 13 un diger rakamlardan farki yok. hiç böyle batıl inaclarim olmadi.
Aaa, yoksa sen sayıların dilini, bize anlattıklarını, içerdikleri gizemleri bilmiyormusun.
Her sayı bir birinden olabildiğince farklıdır. Aynı zamanda birbirilerine olabldiğince benzerdir. Birbirlerine yakın ama aynı zamanda çok uzaktırlar.
Asalıyla, rasyoneli ile, irrasyoneli ile, ordinali ile, kardinali ile, kesiri ile, karmaşığı ile, köklüsü ile her sayı başka başka şeyler fısıldar kulağımıza. Tek şartları vardır bunun için; kulağını bu sese kabartman...
tabi yaa sen kulağını kabartmak istemesen bile onlar gelip seni buluyo zaten
13 çok kötü şeyler anlatıyo
13 benim uğurlu rakamımdır batılıların çoğu şeyi gibi buna da inanmıyorum
Bir de bu 13 un Carsambaya gelen durumlari vardi..o daha da beter bi durum sanirim..
quote:
Orjinalden alıntı: AtillaHuN 13 benim uğurlu rakamımdır batılıların çoğu şeyi gibi buna da inanmıyorum
Bir sayının uğurlu olduğuna inanmakta bir batıl inanç değilmidirki
Paradoks vari bir yazı olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme