Şimdi Ara

13.000~ TL Render İçin Sistem Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmettsezis

Kasayı ve anakartı ucuz tercih edip yapabilirsiniz. B550M Bazooka 1000tl altına alınabiliyor. İyi bir anakarttır. Kasayı dark guardian / guardian mini / Zalman N5 MF gibi ucuz ama soğutması iyi denebilecek bir kasayla değişebilirsiniz. PSU olarak FSP Hydro 700 kendim kullandım uzun süre, ucuz ama iyi bir psu'dur.

Tüm parçalarda indirim kovalarsanız illaki o bütçede toplarsınız.

Ne yazık ki indirim kovalamak için pek vaktim kalmadı hocam. Bazooka 1100 civarlarında, diğer attığınız Tomahawk ise 900 TL civarlarında bulunabiliyor. Asus TUF Gaming B450M-PRO S 4400mhz(OC) RGB M.2 877 TL olarak gözüküyor şu anda Amazon'da. Buna ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Tamamı sıfır alınacak sanırım ,

Evet. Ne yazık ki bulunduğum yerde kontrolünü yaparak alabileceğim 2. el ürünler bulunmamakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Hemen hemen aynı ücrete hazır bir sistemi güncelleyerek çok daha iyi bir senaryo oluşturabiliriz.

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-bright-ryzen-5-3600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-gaming-pc-p-37558

Bu üstteki sistemde sırasıyla alttaki güncellemeleri yapın

3700x işlemci

B450m Mortar max anakart

Gskill 2x16 flare x 3200mhz bellekler

Sharkoon 650w gold zero psu

13.700 TL ye mal edebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim hocam. Önerinizi listeme ekledim. Son yorumlara göre kararımı şekillendirip yarın siparişi geçeceğim.

• Kullandığınız programlar hangi işlemci ile daha iyi performans veriyor ona bakın. Ayrıca ekran kartı desteği var mı varsa amd mi yoksa nvidia ile mi daha iyi ona bakın.

Ona göre ekran kartı ve işlemci kombinasyonu yapın. Duruma göre işlemciye ya da ekran kartına yönelin. Kullandığınız programların benchmarklarına bakıp karar verirsiniz. Muten Baba zaten dediğim olaydan bahsetmiş.
  • https://www.incehesap.com/falcon-3060-ti-fiyati-47692//

Herhangi bir değişiklik yapmana gerek yok, bütçeyi biraz zorlayabilirsen SSD eklemesi yada HDD eklemesi yapabilirsin. Onun dışında bütçene göre ve madem hazır eve gelsin diyorsun bu sistem uygun.

Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

https://www.incehesap.com/falcon-3060-ti-fiyati-47692//

Herhangi bir değişiklik yapmana gerek yok, bütçeyi biraz zorlayabilirsen SSD eklemesi yada HDD eklemesi yapabilirsin. Onun dışında bütçene göre ve madem hazır eve gelsin diyorsun bu sistem uygun.

Hayırlı olsun

Attığınız linki daha önceden takip listeme almıştım ve üzerinde çok durmuştum fakat ekran kartına tıkladığımda stokta gözükmediği için başka sistemlere yönelmiştim. Belki de hazır kasa içerisinde ekran kartını stoktan ayrı tutmuşlardır.

Bir problem olmazsa bu sistemi sipariş geçiyorum o zaman.

Değerli yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ediyorum.

• sa

muten baba ve diğer arkadaşlar.

bende aynı seviyede aynı işler için konfigürasyon oluşturmaya çalışıyorum.

daha önce bir kere amd kullandım. memnun kalmadım. bu konuda intel için tavsiye alabilirmiyim. lumion cinema 4d sketchup vray programlarıyla çalışıyorum. gtx 1070 ti kullandım daha önce. şimdi iyi bir sistem lazım. ne dersiniz

temiz 2. el parçalar da kullanabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperensah -- 10 Ocak 2021; 16:26:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.