Şimdi Ara

13.000 ytl 97 MODEL BMW 520 İA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gerekli açıklmayı yapmış ama benimde yorumum araştır eğer 5000 ytl ile kurtarıyorsan masrafı hemen al derim
  • valla dostum zor bı karar senı beklıy

ama emın o o arabalrın ederı en az 30.000 ytl
    eger 13.000 ne satılıyosa elbet vardır bısey
    sımdı dıceksın kı pıyasası dusuk zaten

arabada bı sorun olmasa pıyasası yuksey olurdu zaten.aynı modeldekı mercolarla karsılastır bı fıyatları 13.000 ne 90 model merco bıle alamazsın

bence vazgec bu sevdadan
  • km normaldir bence bizde 93 model var 160 bin km
  • 97 bmw 520ia nın motoru 160 000 de bitmiş olamaz ancak km düşürülmüş olabilir bunuda servise götürürsen ön takımdan anlarlar km nin orjinal olup olmadığını sanayide o motorun rektifiyesinin nekadar tutacağı motorun durumuna bağlı komplebitikse 5000ytl çok rahat tutar daha iyi ise 3000ytl den aşağı çıkartman çok zor çıkma parçada taktıktan belki 5 sene belki 20gün sonra sorun çıkarabiliyo benim başıma gelmişti sonuçta çıkma parçada hiç bi garanti yok allaha emanetsin yani o zaman o araba başına bela olur harcadığın parayı deil çektiğin çileyi düşünürsün yan sanayi tercih et ama çıkma fazla tercih etme derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Kaportada çürük yoksa motor' a 1 milyar harca çiçek olur. Parçası çıkmacılarda kıyamet gibi, 4-5 milyar tutmaz, hata 500 ytl ye bile yenilersin, amaaa kaprtada çürük varsa kanser gibi yayılır onun altından kalkamazsın..

arkadaşım bisiklet değil bu Bmw motoru...karıştırdın heralde..
  • aktemur forever
    quote:

Orjinalden alıntı: Rumuzcan

KOMPLE MOTOR AL DEMİYORUZ.UFAK DEFEK İÇ PARÇLARLA 1000E RAHAT ESKİSİ GİBİ YAPAR DEMEK İSTİYORUM.SÖYLEDİĞİN FİYATLAR SIFIR FİYATLARIDIR.
  • Arkadaşların dünyadan haberi yok.Çıkma parça ucuzdur.Sanayi de de 100ytl işçilikle 200ytl işçilikle rahatça motoru yenilenir.sanırım herkes arabasını yetkiliye çektiği için uçuk rakkamlar söylüyolar.bana inanın 1000ytl ye motorunu yeniler rahat.
  • ya manyakmısınız bmw ye çıkma parcamı takılır ya arkadaşım alma o paraya yazık olur 10.000ytl daha koy temiz 5.20 al motordur çıkmadır uraşma

rumuzcan 100.000euluk arbanın hayalini kurmaktan yanlış önerilerde bulunuyor sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzgrpnr -- 30 Mayıs 2007; 20:29:46 >
  • ya çıkma parça kötü bişiy değildir.mesela araba kaza yapıyo.o arabaları alıp parçalayıp sağlam parçalarını satıyorlar.çıkma parça kötü parça değildir lütfen öğrenin artık
  • o paraya kaçırma derim
  • darbeli araç parçası olduğunu herkez biliyo çıkma parçayı bedava dağıtıyolarmı sanıyosunuz ne gitte bi çıkmacıya sıfır barçadan%50 aşağıya kimide %40 aşağı satıyo ve parçaları çokk pahalı eski araba olmasına rağmen ve hiç bi garantisi yok aldığın parça belkide 400 000km yol yapmış bi araçtan alıyosun bellimi bende passat varken arka stop 100ytl sıfırıydı bütün sanayii dolaştım zorla bi parçacıdan 70ytl ye çıkmasını aldım dalgamı geçiyosunuz gidinde bi sanayiye çıkma parçanın ne olduğunu öğrenin bide bmw den bahsediyosunuz 1 milyarmış adama gülerler be motor inmesi zaten 1 milyara yakın işçilik bugün yan sanayi şanzımanı açıp bakmaya en ucuzu 700ytl ye yapıyo
  • quote:

ya çıkma parça kötü bişiy değildir.mesela araba kaza yapıyo.o arabaları alıp parçalayıp sağlam parçalarını satıyorlar.çıkma parça kötü parça değildir lütfen öğrenin artık

haklı..
    Katılıyorum sana aktemur
  • rektifiye çok masraf isteyen bi işlem değil hadi bmw diye 1.5-2 olsun piston ayı piston ne farkeder altındanmı
  • 6 silindir sonuçta ve işçiliği o 2 milyarın üstüne koy ozaman olabilir piston diyosun doğru altından deil ama araç çok sesli çalışıyo diyo almak istiyen arkadaş sadece pistonla hallolurmu motorun durumu çok önemli komple bitikse 2 milyara çıkarması imkansız
  • mantıklı gelmedi bana o fiyata düşmez normalde kazalı olabilir veçok masraf ister
  • http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3334822
    bakın eş değer freelander bi araç için bile komple çıkma motoruna 2000ytl istiyolar.kaldı ki bu araba komple çıkma motor istemez.içindeki 3-5 parça değişimi ister onlarda en fazla 1000ytl tutar.sanayi de de 100ytl ye de işçilil versen rahat 1000ytl ye araba cillop gibi olur.
    neden bu insanlar ben ne diyorsam tersini idda etmeye çalışıyolar anlamıyorum.
  • yeter aktemur artık
    quote:

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3334822
    bakın eş değer freelander bi araç için bile komple çıkma motoruna 2000ytl istiyolar.kaldı ki bu araba komple çıkma motor istemez.içindeki 3-5 parça değişimi ister onlarda en fazla 1000ytl tutar.sanayi de de 100ytl ye de işçilil versen rahat 1000ytl ye araba cillop gibi olur.
    neden bu insanlar ben ne diyorsam tersini idda etmeye çalışıyolar anlamıyorum.

• tamamen çıkma motor takmak öyle kolay deyil

bi kere o motor niye çıkma durumu nedir iblmek lazım ki zor

ikinciside o motoru ruhsata işletmek gerek bu durumda motorun çalıntı olmadığını belgelemilisin fatura gerekir yani buda fiyatı yükseltir bunu ruhsata işletme masrafıda var

o kadar uğraşacağına bu arabayı kendi kullanmak için aldığına ve oldukçada kelepir bir fiyata aldığına göre adam gibi gider motoru 10 numara bi şekilde toplar sonrada atar üstüne lpg yi olur sana cillop gibi araba
  • bmw motoru rektefiye etmke okadar ucuz değil bir kere.
    birde bmw ye eğer lpg takılıcaksa buson sistem sıralı kurtarır ancak bmw yi yoksa arabanın çekişinde bir problem oluyor gazı saniyeli olarak gecikmlei yiyor.yani adam gibi motor tadı almazsınız
  • Ucuz etin yahnisi olmaz!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.