Şimdi Ara

13.000 ytl 97 MODEL BMW 520 İA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştığım şirkette tanıdıktan satılık ilk sahibinden 13.000 ytl 97 MODEL BMW 520 İA var. Araç 160 bin km de önemli bir kazası yok. Ama motor sorunu var motor yapılacak diyorlar.

Acaba 13 bin ytl ye alsam kurtarırmı beni ayrıca araç çalışıyor ama çok sesli. Başka bir sorunu yok.

Ne tavsiye edersiniz.

• Buyuk ihtimalle arac E39 kasa ve M54 motor kullaniyor olmali 4.000 - 5.000 YTL den asagi o araca motor yapmak mumkun olmaz. Mantikli bir is gibi durmuyor. Girmeyin derim.
  • bana göre orjinalse 10.000eu eder gerçek piyasası.
    masraf varsa da beni dinle.sanayi de çıkma parça satan yerler var.arabayı 1000ytl harcadığın zaman çıkma parça ile cillop gibi olur.beni dinlersen öyle yap.
  • Arkadasa bakmayin biraz salliyor 1.000 YTL e Cikma parca da olsa BMW motoru toplanmaz.

O arabanin cikma difransiyeli bile 500- 600 YTL arasi para 1.000 YTL e motor toplamaktan bahsediyorsun
  • KOMPLE MOTOR AL DEMİYORUZ.UFAK DEFEK İÇ PARÇLARLA 1000E RAHAT ESKİSİ GİBİ YAPAR DEMEK İSTİYORUM.SÖYLEDİĞİN FİYATLAR SIFIR FİYATLARIDIR.
  • 10 yaşında araç 160.000 km
    km orjinal olduğundan eminmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rumuzcan

bana göre orjinalse 10.000eu eder gerçek piyasası.
    masraf varsa da beni dinle.sanayi de çıkma parça satan yerler var.arabayı 1000ytl harcadığın zaman çıkma parça ile cillop gibi olur.beni dinlersen öyle yap.

Aktemur din kardeşiyiz sallama yaa

attractivegipsy'ninde dediği gibi motor kötü durumdaysa en az 4000YTL civarına toplarsın masrafları eğer sorunlu bir araçsa çok fazla olur 2 kere düşün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@lken -- 29 Mayıs 2007; 19:32:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana mantıklı geldi

4000 ytl verirsin ama yepyeni bir motora sahip olursun gayet uygun geldi bana
  • 97 modellerinin piyasası 25-28 bin YTL arası 13 bin YTL e alıp 5 bin YTL masraf yapıp binmek bence mantıklı
    13+5= 18 bin YTL e almış olursun olmadı gider 24-25 bin YTL e satarsın bence mantıklı ama biraz uğraşmak gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

10 yaşında araç 160.000 km

mümkün ya bizimde ikinci arabamız 97 model ve 134,000 km de,adamınkide 160000 çok normal olabilir yani km ile oynandıgını sanmıyorum tabi bilmeden konusmakta sacma olur benim şuan yaptıgım gibi ama
  • kesinlikle alma motorda sorun varsa o kadar diom kesinlikle..
  • Kaportada çürük yoksa motor' a 1 milyar harca çiçek olur. Parçası çıkmacılarda kıyamet gibi, 4-5 milyar tutmaz, hata 500 ytl ye bile yenilersin, amaaa kaprtada çürük varsa kanser gibi yayılır onun altından kalkamazsın..
  • Motor ne kadara patlar bilmiyorumda, yapıldıkdan sonra binicekseniz mantıklı olabilir..
  • son zamanlarda BMW'lerin 5 yaşından buyuk olan araçlarında sorunlar git gide artıyor. yani çok tavsiye edilmiyor. gerek km'si, gerek diğer yönleri. bence hiç bulaşma. tamam BMW ama, yarın bir gün perte çıkmasın motoru. vb.si.
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

10 yaşında araç 160.000 km

bnm arabam 96 model ve 55binde :) ilk sahibi sayılırım aldığımızda 1 aylıktı araba kmde oynama falanda yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Kaportada çürük yoksa motor' a 1 milyar harca çiçek olur. Parçası çıkmacılarda kıyamet gibi, 4-5 milyar tutmaz, hata 500 ytl ye bile yenilersin, amaaa kaprtada çürük varsa kanser gibi yayılır onun altından kalkamazsın..

500 ytl'ye çıkma klima kompresörünü alamazsın o arabanın.. nerde motoru çiçek yapıosun..

ayrıca arkadaşın bahsettiği 97 model 5 serilerinde kronik yağ yakma sorunu war (benzin alır gibi yağ alırsın seferinde) ve çok dikkat edilerek yağına suyuna bakılmazsa hemen hararet yapıyor motor.. ayrıca bi kaç kere hararet yapan motordan bi dha hayır gelmeyeceğini herkes bilir.. ve 13000 ytlye satılıyorsa ve motorda sorun war deniyorsa bence motor hararet yapmakla kalmamış contaya bile değmiş olabilirki, tabi motor da çöptür o aşamadan sonra..

• Öncelikle mesaj yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Aracı Borusan servisi 5 bin euro civarında masrafı olur demiş. Tabi bu BORUsan

Aracın km orjinal ve araç zaten 11 yıldır çalıştığım şirketin patronunun.

Benim anlamadığım BMW gibi bir arabanının motoru 160 km de hemde hiç kaza geçirmemesne reğmen nasıl pert oluyor.

Yani bizimde BMW ye binme hayalimiz pert oldu.
  • yaw adam 13000 e 97 520 bulmuş alma diyorsunuz..aracın piyasası 23-27 lira arası...araç motorsuz bile olsa alınır yani...fakat bu fiyat gerçekten çok düşük...bence bi aracı tanıdıgın servise göster geometrisine baktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 30 Mayıs 2007; 13:18:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengiz112

Öncelikle mesaj yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Aracı Borusan servisi 5 bin euro civarında masrafı olur demiş. Tabi bu BORUsan

Aracın km orjinal ve araç zaten 11 yıldır çalıştığım şirketin patronunun.

Benim anlamadığım BMW gibi bir arabanının motoru 160 km de hemde hiç kaza geçirmemesne reğmen nasıl pert oluyor.

Yani bizimde BMW ye binme hayalimiz pert oldu.

Fiyat mantikli yani dedigim gibi 4.000 YTL harcarsin o arabaya bi 200.000 km daha gidersin Fiyat uygun yani.

Bmw motorlari ne yazik ki mercedesler gibi uzun omurlu olmuyorlar. Ana sebebi iste butun bmw motorlarinin max gucunu 6.000 devirde vermesinden kaynaklaniyor. Motorda bu sekilde asinma ve yipranma had safhada oluyor. Zaten butun bmw ler devirli kullanimi sever. Mercedesler gibi burun kaldirmaz aksine devirlendikce aciliyor. Durum boyle olunca da motorun yipranmasi kacinilmaz oluyor.

Bmw 3 serisinde E30 dan sonra
    5 Serisinde ise E34 ten sonra
    7 serisinde ise E32 den sonra Aluminyum Motor blogu kullanmaya basladi. Bu motorlarda asinma daha yogun oldugundan uzulerek soyluyorum ki bmw nin yeni modelleri eski modellerine gore birazdaha kisa omurludur. isin ozu bu. (Bmw tarihcesi hakkinda kisa bilgi verdikten sonra konumuza donersek eger

Az once dedigim gibi fiyat gayet uygun max 4.000 - 5.000 YTL e yapacagin bir masraf ile motoru ve yuruyen aksami toparlar pasa pasa binersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 30 Mayıs 2007; 13:28:53 >

• 97 model bmw 520 160 binde sorun yaratır hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.