Şimdi Ara

97 98 passat 1.8 t alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
12.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 97 98 civarı düzvites passat 1.8t hıghlıne(olursa iyi olur) sizce alınırmı vede fiyatlar ne civardadır hım bide lpg takarsak uyum sağlarmı buna alternatif olarak da ne alınabilir yorumlarınızı bekliyorum

ne soru sormuşum be ammada uzun kendime

• Yapay Zekanın Yanıtı

97-98 Passat 1.8 T: Ayrıntılı Bir İnceleme

Giriş:

1997-1998 Volkswagen Passat 1.8 T, performans ve güvenilirlik arayanlar için popüler bir seçimdir. Bu incelemede, 97-98 Passat 1.8 T'nin özelliklerini, performansını, güvenilirliğini ve satın almadan önce göz önünde bulundurulması gereken hususları inceleyeceğiz.

Özellikler:

• 1.8 litre turboşarjlı motor
    • 150 beygir gücü ve 210 Nm tork
    • 5 ileri manuel veya 4 ileri otomatik şanzıman
    • Önden çekişli veya dört tekerlekten çekişli konfigürasyonlar
    • Geniş iç mekan ve bagaj alanı
    • Konforlu ve destekleyici koltuklar

Performans:

Passat 1.8 T, 1.8 litre hacmindeki motoruna rağmen etkileyici bir performans sunar. Turboşarj sayesinde 150 beygir gücü ve 210 Nm tork üretir. Bu güç, Passat'ı 0-100 km/s hızlanmasını yaklaşık 8 saniyede tamamlamasına olanak tanır.

Güvenilirlik:

Passat 1.8 T, genel olarak güvenilir bir araç olarak kabul edilir. Ancak, tüm araçlar gibi, bakım ve onarım gerektiren bazı potansiyel sorunları vardır. Yaygın sorunlar arasında bobin arızası, turboşarj sorunları ve yağ sızıntıları bulunur.

Satın Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

97-98 Passat 1.8 T satın almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmanız önemlidir:

• Bakım Kayıtları: Bakım kayıtlarını dikkatlice inceleyin ve aracın düzenli olarak bakıma sokulduğundan emin olun.
    • Kilometre: Kilometresi yüksek araçlar daha fazla sorun yaşama olasılığı olduğundan, düşük kilometreli bir Passat tercih edin.
    • Motor Sorunları: Motor arızaları Passat 1.8 T'lerde yaygın olabilir. Araçta herhangi bir motor gürültüsü veya titreşimi olup olmadığını kontrol edin.
    • Turboşarj: Turboşarj, Passat'ın performansı için çok önemlidir. Turboşarjın doğru çalıştığından ve herhangi bir sızıntı veya arıza belirtisi göstermediğinden emin olun.

Sonuç:

97-98 Passat 1.8 T, performans, güvenilirlik ve pratiklik arayanlar için sağlam bir seçimdir. Bununla birlikte, satın almadan önce potansiyel sorunları dikkatlice değerlendirmek ve aracın iyi durumda olduğundan emin olmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • en guzeli arabam.com sahibinden.com gibi sitelere girip bahsettigin modeldeki passatlara goz gezdirip ortalama bi fiyat belırlemen...genelde km si cok olucaktır..bu yuzden turbosunda, motorunda, yuruyeninde degısmesi gereken + kontrol edilmesi gereken bircok nokta vardır..alternatif olarak daha ust model japon araclarına bakabilirsin..98 passat fiyatına yanılmıyorsam 00-01 accord alabılırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapezoid

en guzeli arabam.com sahibinden.com gibi sitelere girip bahsettigin modeldeki passatlara goz gezdirip ortalama bi fiyat belırlemen...genelde km si cok olucaktır..bu yuzden turbosunda, motorunda, yuruyeninde degısmesi gereken + kontrol edilmesi gereken bircok nokta vardır..alternatif olarak daha ust model japon araclarına bakabilirsin..98 passat fiyatına yanılmıyorsam 00-01 accord alabılırsın..
    evet arkadaşlar başka yorumu olan yokmu cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: subuti35

evet arkadaşlar başka yorumu olan yokmu cevap bekliyorum

Alıntıları Göster
    BEN OLSAM HİÇ BULAŞMAM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkinenk

BEN OLSAM HİÇ BULAŞMAM.

Alıntıları Göster
    bence alınmaz parçası pahalı hele ki benzinli ise çok yakar dizelse en ufak arızada başın ağrır hiç bulaşmasan iyi edersin bence de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

bence alınmaz parçası pahalı hele ki benzinli ise çok yakar dizelse en ufak arızada başın ağrır hiç bulaşmasan iyi edersin bence de

Alıntıları Göster
    ALIRSAK ZATEN LPG TAKTIRIRIZ DA DAHA ÖNEMLİSİ BU ARABANIN KRONİK SORUNU VARMI VEDE GERÇEK PİYASADA FİYATLAR NEDİR İNTERNETTE HEP ABARTI FİYATLAR OLUYOR
  • quote:

ALIRSAK ZATEN LPG TAKTIRIRIZ DA DAHA ÖNEMLİSİ BU ARABANIN KRONİK SORUNU VARMI VEDE GERÇEK PİYASADA FİYATLAR NEDİR İNTERNETTE HEP ABARTI FİYATLAR OLUYOR

Alıntıları Göster
    motor gayet performansli ve güclü,ayni motoru golf 4 gti de kullaniyorum,passat kasa olarak kaliteli ve konforludur.

bazilari turbo problemi oldugunu söylüyor nekadar dogru bilmiyorum,basima gelmedi

onun disinda kasa mekaniginde problem duymadim

bence pazarlara bak,internete birazda ya satilirsa mantigiyla zevk icin ilan veriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GREvV

motor gayet performansli ve güclü,ayni motoru golf 4 gti de kullaniyorum,passat kasa olarak kaliteli ve konforludur.

bazilari turbo problemi oldugunu söylüyor nekadar dogru bilmiyorum,basima gelmedi

bence pazarlara bak,internete birazda ya satilirsa mantigiyla zevk icin ilan veriliyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BorDeAuX

SİZDE PASSAT MI VAR VARSA MEMNUNMSUNUZ GENEL OLARAK SEVDİĞİNİZ VE SEVMEDİĞİNİZ YÖNLERİNDEN BAHSEDERSENİZ SEVİNİRİM

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BorDeAuX

SİZDE PASSAT MI VAR VARSA MEMNUNMSUNUZ GENEL OLARAK SEVDİĞİNİZ VE SEVMEDİĞİNİZ YÖNLERİNDEN BAHSEDERSENİZ SEVİNİRİM

Alıntıları Göster
    evet kimsenin passat hakkında fikri yokmu

• quote:

evet kimsenin passat hakkında fikri yokmu

Alıntıları Göster
    Vallaha temiz bulursan bence alinir.

Ben cok begeniyorum o kasayi

tam agir abi arabasi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakm

Vallaha temiz bulursan bence alinir.

Ben cok begeniyorum o kasayi

tam agir abi arabasi bence

Alıntıları Göster
    99 GOLF GTI kullaniyorum MOTOR AYNI

hem passat hem turbo destekli 150ps motor olacak hemde sevmedigin yönleri olacak

zevkle binecegin nadir orta sinif araclardan birisidir.
  • quote:

hem passat hem turbo destekli 150ps motor olacak hemde sevmedigin yönleri olacak

Alıntıları Göster
    ekonomik bir araç olarak alıyorsan çok şey bekleme 12-13 lt benzin yakar parçası pahalıdır sorunsuz bir araçta sayılmaz

+ larını sayarsak

konforludur

sessizdir

performansı çok iyidir

işçilik ve malzeme çok çok iyidir hele yaşına ve rakiplerine göre

donanımlıdır hiç bişey aratmaz

bence alacaksan turbosuz modelini al turbolu olanlara lpg uygulaması verimli olurmu şüpheliyim benzinliyken bile turbolar sık sık arıza veriyor lpg ile ne olur bilemem

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşım bende aynısını soracaktım duygularıma tercüman oldun :) evet arkadaşar tavisyeleriniz bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: akremon

arkadaşım bende aynısını soracaktım duygularıma tercüman oldun :) evet arkadaşar tavisyeleriniz bekliyoruz

Alıntıları Göster
    dogru LPG taktiracaksan Turbolu aracda nekadar saglikli olur süpheli!!kaldiki turbosuzlarda problem yaratabiliyor LPG

birde blowoff uygulamasi bu motorlarda problem cikartiyormus ben direkten dönüm yaptirmadim
  • quote:

dogru LPG taktiracaksan Turbolu aracda nekadar saglikli olur süpheli!!kaldiki turbosuzlarda problem yaratabiliyor LPG

birde blowoff uygulamasi bu motorlarda problem cikartiyormus ben direkten dönüm yaptirmadim

Alıntıları Göster
    daha önceden forumda geçmişti bi kaç kişi taktırmış lpg ve sorunsuz olduğunu söylüyolardı ama yinede bilmiyorum bide max ne kadar hız yapar 230 felan yaparmı
  • quote:

daha önceden forumda geçmişti bi kaç kişi taktırmış lpg ve sorunsuz olduğunu söylüyolardı ama yinede bilmiyorum bide max ne kadar hız yapar 230 felan yaparmı

Alıntıları Göster
    benimde bir sorum olacak.

bu passat 1.8T km de ne yakıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: obt

benimde bir sorum olacak.

bu passat 1.8T km de ne yakıyor?

Alıntıları Göster
    arkadaşım ben de hiç bulaşma derim sana çok parça değiştirtecek o araba ayrıca arac 20 V düşün km de 350 bin den az yakacağını sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: loser

arkadaşım ben de hiç bulaşma derim sana çok parça değiştirtecek o araba ayrıca arac 20 V düşün km de 350 bin den az yakacağını sanmam

Alıntıları Göster
    1.8 lt lik bir araçtan bahsediyoruz bence yakıt sorun olmaz dersen al ama lpg cevrimi bu araclarda problemli oluyor diye duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick74

1.8 lt lik bir araçtan bahsediyoruz bence yakıt sorun olmaz dersen al ama lpg cevrimi bu araclarda problemli oluyor diye duymuştum

Alıntıları Göster
    Bizim şirkette ilk çıkan turbo passat vardı. Yanılmıyorsam 97-98 modeldi. Devamlı tekleyen bir araçtı. Her ay sorun cıkarıyordu. 265 bin km kullandık, başımıza gelmeyen kalmadı. Turbosu kaç kere değişti. S kasa mercedes gibi yakıyordu neredeeyse...

• quote:

Orijinalden alıntı: sec

Bizim şirkette ilk çıkan turbo passat vardı. Yanılmıyorsam 97-98 modeldi. Devamlı tekleyen bir araçtı. Her ay sorun cıkarıyordu. 265 bin km kullandık, başımıza gelmeyen kalmadı. Turbosu kaç kere değişti. S kasa mercedes gibi yakıyordu neredeeyse...

Alıntıları Göster
    sec arkadaşımızdan başka turbo arızası yaşayan yada duyan varmı bide turbo arızası verdiği zaman masraf ne olur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.