Şimdi Ara

97 98 passat 1.8 t alınırmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
12.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben çok kullanmadım 87.000 de aldım 93 bin küsürde sattım

bu süre içerisinde bakımların ıyaptırdım sadece oda 150 ytl tuttu 100 km de ortalama 12lt tüketiyordu bu veriyi yol bilgisayarından alıyordum ve hiç aşşağı düştüyünü görmedim uzun yolda bile 10 lt nin altını görmedi ama yavaş sürdüyümüde söyleyemem araba gidiyordu bende gittiyi kadar basıyordum ekonomi kaygım yoktu belki daha az tükettirmek mümkün olabilir ben beceremiyorum sadece

bu süre içerisinde sadece ön takımında yüksek süratlerde araba yalpalıyordu oradan bişeyler deyiştiler ama unuttum şimdi oda yaklaşık 120 küsür ytl tuttu

başka arıza çıkarmadı bana dediyim gibi aracın kilometresi düşüktü çok temizdi alırken bile çok kıllandım niye bu kadar ucuz diye adam meyer sıkılmış artık epeydir gidip geliyormış pazara parayada sıkışımış verdi o paraya çok inceledim satışını yapmadan öne servise götürdüm adam bana servis kayıtlarınıda verince şüphem kalmadı aldım arabayı

• peki sen araçınla kaç kmye çıkmıştın
    quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

ben çok kullanmadım 87.000 de aldım 93 bin küsürde sattım

bu süre içerisinde bakımların ıyaptırdım sadece oda 150 ytl tuttu 100 km de ortalama 12lt tüketiyordu bu veriyi yol bilgisayarından alıyordum ve hiç aşşağı düştüyünü görmedim uzun yolda bile 10 lt nin altını görmedi ama yavaş sürdüyümüde söyleyemem araba gidiyordu bende gittiyi kadar basıyordum ekonomi kaygım yoktu belki daha az tükettirmek mümkün olabilir ben beceremiyorum sadece

bu süre içerisinde sadece ön takımında yüksek süratlerde araba yalpalıyordu oradan bişeyler deyiştiler ama unuttum şimdi oda yaklaşık 120 küsür ytl tuttu

başka arıza çıkarmadı bana dediyim gibi aracın kilometresi düşüktü çok temizdi alırken bile çok kıllandım niye bu kadar ucuz diye adam meyer sıkılmış artık epeydir gidip geliyormış pazara parayada sıkışımış verdi o paraya çok inceledim satışını yapmadan öne servise götürdüm adam bana servis kayıtlarınıda verince şüphem kalmadı aldım arabayı

• ben arabayı çok zorlayan bi adam deyilim 210 dan yukarıya çıkmak için baya bağırtmak gerekiyordu bende zolamadım hiç
  • http://www.youtube.com/watch?v=cK55VvSbpek
    youtubeye baktıgınızda çok görürsünüz 200 km üstü passat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcıHayatt -- 13 Şubat 2007; 21:30:18 >
  • alınmaz, turbosunda fabrikasyon hatası var arıza yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

alınmaz, turbosunda fabrikasyon hatası var arıza yapıyor

işte bu söz aklımıkarıştırıyor acıhayat ile platinum arkadaşlarımız kullanmışlar ve bir problem yaşamamışlar ama kimileride turbosu sorun diyor kafayı yiyeceğim
  • Böyle bir durumda araçı kullananlarmı daha önmli yoksa kulaktan doğma fikirler ile turbo arızası çıkartır diyenlermi daha önmli?
    quote:

Orjinalden alıntı: subuti35

quote:

işte bu söz aklımıkarıştırıyor acıhayat ile platinum arkadaşlarımız kullanmışlar ve bir problem yaşamamışlar ama kimileride turbosu sorun diyor kafayı yiyeceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: AcıHayatt

Böyle bir durumda araçı kullananlarmı daha önmli yoksa kulaktan doğma fikirler ile turbo arızası çıkartır diyenlermi daha önmli?
    quote:

quote:

mantıklı olmak gerekirse kullananların fikirlerini daha çok önemsemek lazım

• sen yinede yüksek kilometre yapmış araçlardan uzak dur

bende 1.8 t motorlu a4 te vardı derdi hiç bitmezdi illallah ettirmişti kilometresi yüksek turbolu araç alınmaz o kadar söyliyim
  • quote:

Böyle bir durumda araçı kullananlarmı daha önmli yoksa kulaktan doğma fikirler ile turbo arızası çıkartır diyenlermi daha önmli?
    quote:

quote:

bir de boyle yorum yapan kisilerde (@soylukan) anti vw ci ise yorum hic dikkate alinmaz.
    isterseniz mesajlarini inceleyin arkadas kendi kendine takiliyor...

aracta turbo problemi olabilir.
    passatlarda cikiyor ama degistirilmisse hic sorun olmaz.sahsen bizimkisi 2 kez ariza yapti turbodan ama hemen hallattiler.
    genelde turbo hortumu gevsiyor ya da temassiz kaliyor.hic olmadi araci cok zorlarsaniz ya da bozuk satihta giderseniz hortum yirtilabiliyor.
    ama bizimkisinde cebimden 5 kurus para gitmedi.birisini garantiden birisini de kaskodan yaptirdim...

selamlar...

• Demin vw topiğine bakmıştım hep aynı kişiler soylukan diye birisi sırf vw yi karalamk için konuşmuslar
    işin kötü yanıda çoğu pejocu
    http://forum.donanimhaber.com/m_10968083/tm.htm
    verdiğim linkteki topiğe bakarsınız yazılarına
    quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

quote:

quote:

quote:

bir de boyle yorum yapan kisilerde (@soylukan) anti vw ci ise yorum hic dikkate alinmaz.
    isterseniz mesajlarini inceleyin arkadas kendi kendine takiliyor...

aracta turbo problemi olabilir.
    passatlarda cikiyor ama degistirilmisse hic sorun olmaz.sahsen bizimkisi 2 kez ariza yapti turbodan ama hemen hallattiler.
    genelde turbo hortumu gevsiyor ya da temassiz kaliyor.hic olmadi araci cok zorlarsaniz ya da bozuk satihta giderseniz hortum yirtilabiliyor.
    ama bizimkisinde cebimden 5 kurus para gitmedi.birisini garantiden birisini de kaskodan yaptirdim...

selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcıHayatt -- 13 Şubat 2007; 22:19:37 >

• hım vw topiklerine baktım ve haklısınız galiba
    genelde karşımıza çıkan araçlar 120 ile 170 bin arasında sizce bu km ler uygunmu
  • 3 kuruş fazla ver kilometresi düşük olanı al bence 150.000 den yukarı olanları almamanı tavsiye ederim
  • quote:

hım vw topiklerine baktım ve haklısınız galiba
    genelde karşımıza çıkan araçlar 120 ile 170 bin arasında sizce bu km ler uygunmu

neden olmasin?
    tabi motor temizse.iyi kullanilimis ise.
    onu da fotodan ya da netten bilme sansimiz cok zor.
    gidip denemek ve ustaya gostermek lazim.
    nette 250 bin km civarinda yapmis bir suru passat var.

bizim 2001 tdi 140 bin e yaklasmak uzere.
    performansta hic bir dusme yok.gayet guzel calisiyor ilerliyor.
    yakit tuketimi de ayni sekilde.ortalama sehir ici ve sehir disi normal kullanimda 6.5 litre civarinda yakiyor.
    sehir icinde ise biraz performansli sekilde kullanildiginda 7.5-7.7 civarinda yakiyor.
    daha ortalama hic bu rakamlarin uzerine cikmadi.

dedigim gibi motora baktirmak lazim.

• son sahibi olma ihtimalini de unutma:)
    araç yaşlandıkça alıcısı azalacaktır
    hele ki alacağın araba öyle çabuk satılan orta sınıf aracı değil
  • 96-97-98 modellerin turboları motor içindeki konumlandırmadan dolayı yağ hortumunu yırtıyor ve turbo yağsız kalıp mefta oluyor.orjinal turbonun fiyatı ise 1500-2000ytl civarında.ama 99 modelden(99 lar dahil) sonra kronik turbo problemi giderildi,gösterge renkleri yeşilden maviye çevrildi,bazı elektronik problemler düzeltildi ve lastik ebatları büyütüldü.2001 yılında ise aracın tam 2315 adet parçası değiştirilerek makyaj operasyonu yapıldı.%90ı dış-görsel olan bu makyajda fren sistemi upgrade yapılarak fren mesafesi(100-0) 45 metreden 39 metreye düşürüldü.vites oranları değiştirilerek maksimum hız biraz azaltılıp ara hızlanmalar ve 0-100 akselerasyon değerleri iyileştirildi.ön takım problemleri ve klima arızalanmaları makyajlı makyajsız hepsinde sık sık sürpriz yapabilir.arıza çıkarırsa da her ilin sanayisinde ucuz,kaliteli özel servisler var.parça beklemezsin parçası bol ve çıkma parçası da oldukça fazla.sana şunu söyleyebilirim ki passat alman arabaları içinde özel bir yere sahiptir.rahatlığı konforu ve performansı ile özel ve tabiri caizse "baba" bir arabadır.haa bu arada 1.8Tler şehir içinde normal kullanımda 10-11 lt yakar şehir dışında da 8-8.5 lt civarı.ama zorlayarak kullanılırsa 15lt yede çıkabilir...sana tavsiyem makyajsız alırsan 99-2000 model 100-120 bin kmyi geçmemiş temiz kullanılmış kazasız olanı ara.17-18 civarında galerilerden bile bulabilirsin.internette fiyatları çok abartılı pazarları dolaş...ama biraz daha koyarsan makyajlı 2001-2002 alınabilir.alırsan haberimiz olsun kolay gelsin...

• makyajsız alırsan 99-2000 model 100-120 bin kmyi geçmemiş temiz kullanılmış kazasız olanı ara.17-18 civarında galerilerden bile bulabilirsin.internette fiyatları çok abartılı pazarları dolaş...ama biraz daha koyarsan makyajlı 2001-2002 alınabilir

hımm benim için hıghlıne olması önemli ve 18 milyara ancak 97 model araç bulabiliyorum normal piyasada 99 2000 i bu fiyata bulabilirmiyim ?
  • quote:

makyajsız alırsan 99-2000 model 100-120 bin kmyi geçmemiş temiz kullanılmış kazasız olanı ara.17-18 civarında galerilerden bile bulabilirsin.internette fiyatları çok abartılı pazarları dolaş...ama biraz daha koyarsan makyajlı 2001-2002 alınabilir

hımm benim için hıghlıne olması önemli ve 18 milyara ancak 97 model araç bulabiliyorum normal piyasada 99 2000 i bu fiyata bulabilirmiyim ?

kesinlikle bulunabilir.fazla dolaşmamışsın anlaşılan.sana 97 modeline 18 diyen halt etmiş.daha bi tanıdığım 2 ay önce 98 comfortline 1.8tyi 15500e sattı.bide yukarda söylemeyi unutmuşum.passatların otomatik(tiptronic)viteslileri düz viteslilere göre küçük performans kaybıyla birlikte 100kmde 2-2.5lt daha fazla yakar.bir de 1.8 turbosuz 125hp olanları turbolularla hemen hemen aynı yakıyor ve performansı zayıf bilgin olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım vw bölümündeki şu başlığa bir göz at istersen arkadaş satamadı elinde kaldı, yedek parça olarak parça parça sökülerek satılacak araç, bu duruma düşmek istermisin?

http://forum.donanimhaber.com/m_11650936/tm.htm

ben değil kullanan söylüyor al işte

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım vw bölümündeki şu başlığa bir göz at istersen arkadaş satamadı elinde kaldı, yedek parça olarak parça parça sökülerek satılacak araç, bu duruma düşmek istermisin?

http://forum.donanimhaber.com/m_11650936/tm.htm

ben değil kullanan söylüyor al işte

iyide arkadaşım orada yeni passattan fsi motordan bahsedilior yani 1.8t ile ilgisi yok ama yinede emek verdiğin için sağol

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.