Şimdi Ara

97 98 passat 1.8 t alınırmı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
12.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilemezsin deusu daha önce hiç başka konularda görmedim konu dışı olsun otomativ dünyası olsun
    ben ona ne derim bana plakasını versin hangi servise gittiğini sölesin ben bakıcam dedikleri doğrumu diye tamam doğruysa her markalarda problem olabilir audi ve mercedes gibi firmalardada bunu yaşamak mümkün
    quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orjinalden alıntı: AcıHayatt

ya soylukan nedir bu vw ye camur atmaların rtık vazgeçmiycenmi vw ye10 kişi camur atıyor ise 7 di pugcu
    nedense bende anlamadım bnu o yorunları okudum vok hemde kötü yönde yazan kişiler nedense pugcu anlamadım ben bunu

arkadaşım çamur atmak değil ben sadece senin gibi sorunu görmezden gelmiyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_10925831/tm.htm FSİ MAĞDURLARI VE SERVİSTE UĞRANAN HAKSIZLIKLAR

bu başlığı da mı pugcular açtı?

• quote:

bilemezsin deusu daha önce hiç başka konularda görmedim konu dışı olsun otomativ dünyası olsun
    ben ona ne derim bana plakasını versin hangi servise gittiğini sölesin ben bakıcam dedikleri doğrumu diye tamam doğruysa her markalarda problem olabilir audi ve mercedes gibi firmalardada bunu yaşamak mümkün

Kimse sırf böyle gereksiz bir konuda seni ikna edebilmek için kişisel bilgilerini forumda ortaya dökmez, senin ikna olman inan zerre kadar umurunda değildir sen bir yetkili servis veya sorunu çözecek olan bir makam değilsin, herkes böyle kendini dedektif sanırsa biri de gelir sana ver bakalım açık adresini doğuş otoda çalışmadığını o yüzden vw yi göklere çıkarmadığını ne bilelim demezmi. O yüzden böyle komik iddiaları bırakalım.. tabiki her araç sorun çıkarır ben aksini iddia etmiyorum, bunun aksini iddia eden sensin FSI sorunsuzdur dedin birkaç post yukarıda, ortada yatınamaz olan gerçek şu ki fsi sorunları ile ilgili açılmış birçok başlık var ve hepsinin vw düşmanı idealist pugcular(!) tarafından açılmış olması ihtimal ve olasılıkdışı hayalgücünün bir ürünüdür, etrafta vw den haz etmeyen insanlar var diye vw ile ilgili her sorun başlığını ona buna yıkmak tabiki vw yi sorunsuz yapacaktır güzel taktik yani vw sorunsuz ise senin sayende

• 3 tane deus açtı fsı ile başlık daha görmedim
    ben inanmıyorum 2 tane fsı araçı varmışta ikiside berbat sorunluymuş buna kim inanr hee ve fsı hantal kalitesiz işe yaramazmış ozaman neden aldın bu kadar basit alırken incelemedinmi
    quote:

quote:

bilemezsin deusu daha önce hiç başka konularda görmedim konu dışı olsun otomativ dünyası olsun

Kimse sırf böyle gereksiz bir konuda seni ikna edebilmek için kişisel bilgilerini forumda ortaya dökmez, senin ikna olman inan zerre kadar umurunda değildir sen bir yetkili servis veya sorunu çözecek olan bir makam değilsin, herkes böyle kendini dedektif sanırsa biri de gelir sana ver bakalım açık adresini doğuş otoda çalışmadığını o yüzden vw yi göklere çıkarmadığını ne bilelim demezmi. O yüzden böyle komik iddiaları bırakalım.. tabiki her araç sorun çıkarır ben aksini iddia etmiyorum, bunun aksini iddia eden sensin FSI sorunsuzdur dedin birkaç post yukarıda, ortada yatınamaz olan gerçek şu ki fsi sorunları ile ilgili açılmış birçok başlık var ve hepsinin vw düşmanı idealist pugcular(!) tarafından açılmış olması ihtimal ve olasılıkdışı hayalgücünün bir ürünüdür, etrafta vw den haz etmeyen insanlar var diye vw ile ilgili her sorun başlığını ona buna yıkmak tabiki vw yi sorunsuz yapacaktır güzel taktik yani vw sorunsuz ise senin sayende

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_10925831/tm.htm FSİ MAĞDURLARI VE SERVİSTE UĞRANAN HAKSIZLIKLAR

bak arkadaşım kendimden alıntı yapıyorum şu yukarıdaki başlığı kim açmış deus mu, bu da mı feyk?
  • sanırım pahalı servisten şikayetçi arkadaş
    quote:

quote:

bak arkadaşım kendimden alıntı yapıyorum şu yukarıdaki başlığı kim açmış deus mu, bu da mı feyk?

• quote:

sanırım pahalı servisten şikayetçi arkadaş

üşenmeyelim okuyalım

quote:

Orjinalden alıntı: metedemir

MERHABA ARKADAŞLAR BEN ANKARADA OTURUYORUM YAKLAŞIK 2 SENE ÖNCE ÇİFTFARLI MERCEDESİMİ SATIP HEP GÖZÜMÜN KALDIĞI GOLF FSİ COMFORTLİNE ARACIMI SATIN ALDIM ALMAZ OLAYDIM. SÜREKLİ ARIZALAN ARACIMI SERVİSTEN ÇIKARAMADIM BİR TÜRLÜ SONUNDA GARANTİSİ BİTTİ VE GEÇEN AY ŞANZUMAN DAN SES GELDİ SERVİSE GİTTİĞİMDE (ERE OTOMOTİV) BANA İYİ NİYET GARANTİSİ OLDUĞUNU NE GÜZEL SEVİNDİM AMA MALESEF BU PARÇANIN YÜZDE 70 ŞİYMİŞ İŞÇİLİK HARİÇ NEYSE ARACIN 3 GÜNLÜK TAMİRİ SONUCU FATURA 40 YTL PARÇA, 400 YTL İŞÇİLİK, OH OH NE GÜZEL YA 20 YTL Sİ GARANTİYMİŞ SAĞOLSUNLAR NE BÜYÜK BİR DÜŞÜNCE.

ARKADAŞLAR SONRADA ÖĞRENDİMKİ BİRAZ BU SEKTÖRÜN İÇİNDEYİM ÇEŞİTLİ İNSANLARIN ARAÇLARI BAZEN 2001 MODEL BİLE OLABİLİYOR TAMİR EDİLİYORMUŞ AMA GENE ÖĞRENDİMKİ FABRİKA HATASINA SOKULUYORMUŞ VE BU KİŞİLER DEVLETTE MEVKİ MAKAM SAHİBİ HAKİMLER BÜROKRATLARMIŞ TABİ BİZ SIRADAN İNSANLAR PARA BİZDE VAR DA ADAMLAR DAHA KALIN NE DİYELİM.

BU ARADA DAHA ÖNCEKİ ARIZALARI ŞUNLAR
    20000KM DE PİSTONLARDAN BİRİ DEĞİŞTİ
    30000 KM DE KİMA BOZULDU
    40000 KM DE ŞANZUMANI BOZULDU
    ŞİMDEİDE HIZ SABİTLEYİCİ BOZULDU
    İSMAİL YK NIN ŞARKISINI SÖYLÜYORUM A..B..VERSİN...
    BAŞKA NE YAPALIM ARKADAŞLAR SİZLERDE BAŞINIZDAN GEÇENLERİ YAZIN HAKKIMIZI ARAYALIM VW DEN ZENGİN DEĞİLİZ
    VW VARSA BİZİM SAYEMİZDE BUNU UNUTMAYALIM

quote:

Orjinalden alıntı: rooney1976

senınle hemen hemen aynı arızaları yasadım ve vw e tovbe ettım.

satıp honda ya gectım..

yakında tsi madurları da eklenecek o başlığı da naklen burada paylaşacağım sizlerle

• BU ARADA DAHA ÖNCEKİ ARIZALARI ŞUNLAR
    20000KM DE PİSTONLARDAN BİRİ DEĞİŞTİ
    30000 KM DE KİMA BOZULDU
    40000 KM DE ŞANZUMANI BOZULDU
    ŞİMDEİDE HIZ SABİTLEYİCİ BOZULDU
    İSMAİL YK NIN ŞARKISINI SÖYLÜYORUM A..B..VERSİN...
    BAŞKA NE YAPALIM ARKADAŞLAR SİZLERDE BAŞINIZDAN GEÇENLERİ YAZIN HAKKIMIZI ARAYALIM VW DEN ZENGİN DEĞİLİZ
    arkadaş bunlardan şikayetçi bşka diycek birseim yok
  • quote:

bşka diycek birseim yok

o yüzden sana değil servise gidiyorlar fena mı arkadaş sana liste çıkarmış oldu, aracın kaç km de şu an? ona göre hangi kmlerde ne bozuluyormuş not et sonra şaşırma
  • olmuyacak seylerle atışmıyalım
    quote:

quote:

bşka diycek birseim yok

o yüzden sana değil servise gidiyorlar fena mı arkadaş sana liste çıkarmış oldu, aracın kaç km de şu an? ona göre hangi kmlerde ne bozuluyormuş not et sonra şaşırma

• evet ya hiç gerek yok herkez istediği arabaya binsin ve başka markalara laf söylemesin en iyisi bu olsa gerek
  • Bir tane higline 1 buldum suroofu yokmuş.Tek kötü yanı o. 1999 model. 18500 istiyor. Sunroofu olsa biraz da indirimle alacaktım lakin sunroof olmazsa olmaz.

Higline 1 ve 2'nin farkı sadece sunroof mu acaba? Hız sabitleyici var mı 1'de?Adama sormadım.

Platinium'dan haber bekliyorum artık; ya da İstanbul veya Ankara'daki diğer üyelerden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodii123

Bir tane higline 1 buldum suroofu yokmuş.Tek kötü yanı o. 1999 model. 18500 istiyor. Sunroofu olsa biraz da indirimle alacaktım lakin sunroof olmazsa olmaz.

Higline 1 ve 2'nin farkı sadece sunroof mu acaba? Hız sabitleyici var mı 1'de?Adama sormadım.

Platinium'dan haber bekliyorum artık; ya da İstanbul veya Ankara'daki diğer üyelerden...

dodii sen nerede oturuyorsun birde hıghlıne 1 mi daha üstversiyon yok sa 2 mi ? ben 2 diye biliyorum ama yinede sorayım dedim
  • Tabi ki higline 2 en yüksek modeli.Ankara'da oturuyorum. Sunroofu olsa kesin alırdım.
  • birde volvo s 40 ile passat aynı sınıfmı 97 passat fiyatına aynı donanım da 2000 model s 40 bulunuyor ikisi kıyaslanabilecek arabalarmı ?
  • güncel
  • s60 daha uygun gibi. Passatın da donanımına göre değişebilir. Sınıfın neye göre belirlendiği de tartışılır.İlginç bir örnek:Diz mesafesi.

http://resim.donanimhaber.com/m_10723117/mpage_1/key_s%25FDn%25FDf%252Csegment//tm.htm#10742582
  • s60 daha pahalı ve daha lüks bir araba bence
  • Passattan cayıyorsun galiba...

Bir galericiye şunu sordum(Ankara'da): 1999 Highline sunrooflu modele en fala ne kadar verirsiniz?

"Bu ortamda en fazla 18.000 verir; 19000-19500 civarı satarım."
  • yok caymadımda onlarda gözüme çarptı öylesine sordum bi tane vardı passat babam araştırmış araç kazalı çıktı bakalım temiz araba bulmak zor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.