Millet fiorayi kendi tasarlamis gibi konusuyor. 6k ip verdiniz diye nufusunuza gecmedi hero birakin isteyen denesin.
xerath icin para biriktiriyordum dun anivia almisti iyi olmus parasini bu hafta oynayarak cikartirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Reney
pff gene ortalık morde dolacak bide mid yapıyolar adamı..
Ful ap rune kullan, lvl7 olmadan ilerletme kuleye sonra pushpushpushpushpush. Bide lich bane kasarsan arada bi yerde, tadından yenmez mid morde
İlginç bir hafta olmuş cait ashe veya mf yok
quote:
Orijinalden alıntı: behtiyar
xerath icin para biriktiriyordum dun anivia almisti iyi olmus parasini bu hafta oynayarak cikartirim.
Benim ilk 6300'lük heromdur bayağı bir oyun attım onunla hatta pek herom olmadığı için o zamanlar en fazla onla oynuyordum , daha sonra iade ettim işte iade hakkımı tek onun için kullandım.
Şöyle diyim , zevkli sayılabilir bir hero mid'de leblancı en rahat kestiğim herodur fakat kassa bile tek başına gezemicek herolardan biri , hani xerathı alıp kastım diye tek başına yardıramazsın...
Bu bir tavsiye tabi skin'ide indirime giriyor iyi eğlenceler.
Ha bu arada morde'yi mid yapcaklar diyen kişiye sadece
quote:
Orijinalden alıntı: DEVILYN
ya offf fiora bilmeyen adamlar gelcek mainimi rezil edecekler
Bu hero ne zaman çıktı da ne zaman mainin oldu. Hele dur çıkalı 2 hafta oldu veya olmadı. Öyle bir konuştun ki yıllardır oyunda olan bir hero free olmuş gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Ramualda
quote:
Orijinalden alıntı: DEVILYN
ya offf fiora bilmeyen adamlar gelcek mainimi rezil edecekler
Bu hero ne zaman çıktı da ne zaman mainin oldu. Hele dur çıkalı 2 hafta oldu veya olmadı. Öyle bir konuştun ki yıllardır oyunda olan bir hero free olmuş gibi.
evet öyle ama cidden iyi bir taktik var elimde hepte onu kullanıyorum vede cok iyi fraglar yaptim kaybetsekde kazansakta oyunu tasıdıgımda oldu yani ama mobafire vs vs sitelere baktim daha adam gibi taktik yok kullandım denedim ama oynayamadim acikcası :D
2 haftadir hatta 3 bende tum herolar var
yeter ulen
quote:
Orijinalden alıntı: Bayeong
hayret caitlyn yok
:D:D:D adam haklı
quote:
Orijinalden alıntı: WithPlesure
Ben de Irelia yı bekliyorum 2 haftadır beğenmezsem trundle alcam ama gelmedi bi türlü.nese fiorayla yetincez artık.
Not:Cait,mf ve ashe yok.Midde yine rahatız
İrelia al bence 10 numarra bi champ.
Brand ve Kennen nerde arkadaş!!!
Ben fiora Ezreal Xerath deneyecem diğrelerinin hepsi bende var...
Mao bedava değil miydi zaten?
Ez ap deniyeyim bende ya bu arada bari. Solotop fiorada oynayalım bkalalım nasıl.
quote:
Orijinalden alıntı: jeriko26
kendi adıma konuşursam umarım bu hafta böyle olmaz sadece xerath yok oda hiç işime yaramaz.
Ne demek istediğini tam anlayamadım ama maokai olmadığını belirtmeye çalışıyorsan o odunu bir çok kez denediğim ve hiç sevmediğim için direk yok sayıyorum...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: brscngznc
quote:
kendi adıma konuşursam umarım bu hafta böyle olmaz sadece xerath yok oda hiç işime yaramaz.
Ne demek istediğini tam anlayamadım ama maokai olmadığını belirtmeye çalışıyorsan o odunu bir çok kez denediğim ve hiç sevmediğim için direk yok sayıyorum...
Bütün championlarını imzana yazman garibime kaçtı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme