Bildirim
13-15 bin arası lpg-klima-hidrolik direksiyon araç arıyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kendi Fikri
Balıkesir merkezde 13-15 arası aile aracı aranıyor. Başlıktada yazdığım araçta olmasını istediklerim öncelikle lpg-klima-hidrolik direksiyon.2000 ve üstü model olursa güzel olur. Ayrıca fikriniz varmı bu fiyata bu özelliklerde araç bulabilirmiyim.Yada önerileriniz neler olur ?
2003-2005 Palio,Albea
2000-2003 Peugeot 206,306
98-99 Megane I
98-99 Laguna
2002-2004 Symbol
99-2000 Clio
99-2000 Opel Corsa
98-99 Polo Classic
2001-2002 Siena
96-98 Toyota Corolla
2002-2003 Marea
98Toyota Carina
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-suzuki-liana-2003-model-full-plusfull-fiyat-dustu-acilll-165891150/detay/
Bu araç nasıl sizce ?
Çok para ve piyasası olmayan bir araç kesinlikle almam bence fırsatın varsa aracı sadece balıkesir sınırları arasında arama sonuçta küçük illerde araç fiyatları büyük şehirlere nispeten daha pahalı...
Saydığım araçların az çok piyasası var Allah muhtaç etmesin,kibir olarak algılamasında suziki liana nedir hocam Allah aşkına :)))
Alacağın arabayı her zaman el için alacaksın ki yarın bir gün sıkıldın ya da dara düştün diyelim rahat satabilesin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 14 Kasım 2014; 19:22:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
saydığın özelliklerde honda civic Sİ var bende düşünürmüsün ? izmirdeyim -
Aslında aklımda 5 araba modeli var.
wv polo
opel corsa
toyota yaris
reno clio
hyundai getz
Ama wv ve reno arabaları pek hoşuma gitmiyor.H kasa arabalar tercihim olduğu için önce toyota dedim ama parçası pahalı diyorlar.Getz düşündüm , diğerlerine nazaran satışı zor ,parçaları iyi değil diyorlar.Opel corsayı bilemiyorum.Açıkçası görünüm itibariyle hoşuma giden getz mi yoksa kaliteli opel mi bilemedim.
Bi de arabamı muhtemelen haftasonundan hafta sonuna kullanacağım ve bana kullanırken çok masraf çıkarsın istemiyorum. -
quote:
Aslında aklımda 5 araba modeli var.
wv polo
opel corsa
toyota yaris
reno clio
hyundai getz
Ama wv ve reno arabaları pek hoşuma gitmiyor.H kasa arabalar tercihim olduğu için önce toyota dedim ama parçası pahalı diyorlar.Getz düşündüm , diğerlerine nazaran satışı zor ,parçaları iyi değil diyorlar.Opel corsayı bilemiyorum.Açıkçası görünüm itibariyle hoşuma giden getz mi yoksa kaliteli opel mi bilemedim.
Bi de arabamı muhtemelen haftasonundan hafta sonuna kullanacağım ve bana kullanırken çok masraf çıkarsın istemiyorum.
Polo corsa yaristen birini al o zaman.
Ben senin yerinde olsam o paraya XEİ yada GLİ 95-98 corolla alırım.Toyota her zaman toyotadır ki satarken de param hiç olmaz kafa kafaya hatta karla bile satabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 18 Kasım 2014; 16:43:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X