Şimdi Ara

13.3 - 14.1 Notebook!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, bir ay içinde almak üzere, 13.3 ila 14.1 inç arasi Notebook ariyorum istedigim özellikleri asagida belirttim, yardimci olursaniz çok sevinirim..

Benim için en önemli özellik hafif olmasi, sonra ekran kartinin en azindan ati x1450 veya go 7400 ancak tercihen ati x1600 veya go 7600 olursa iyi olur çünkü Company Of Heroes gibi oyunlar da oynamak istiyorum.

Su ana kadar arastirmamda en mantikli ( hafiflik, ekran karti ve islemci bazinda ) MONSTER T72HGL302 Core 2 DUO Notebook ( T2-rex ) gibi gözküyor. Özellikleri:

Intel® Core™2 Duo T7200(2x2.0 Ghz,667Mhz,4MB Cache, 64 bit)
    +256 MB nVIDIA Geforce Go 7600
    +14.1" WXGA(1280X800)"Crystal Bright Parlak Ekran"
    + 1 GB DDR II 667 Mhz+120 GB 5400RPM SATA 8MB Cache
    +1.3 Mpixel dahili Web Camera+8X DVD
    +/- RW Dual+Intel 3945 wi-fi kart 802.11 a/b/g
    +3 in 1(SD/MMC/MS Pro)
    + ses çıkışı ve Mikrofon girişi
    +56k V90 Modem
    + 10/100/1000 Gigabit Ethernet
    + 3xUSB2.0
    + Biometric Parmak İzi Okuyucu
    + Dahili Bluetooth

ve 2.5 kg agirligindadir.

Bunun disinda, ilgilenen arkadaslarin tavsiyesine çok ihtiyacim var, mesajlarinizi bekliyorum arkadaslar...

• Sana HP pavilion dv2000 serisini tavsiye ederim şu an kampanyadalar.. Performansından çok memnunum ve gayet şık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: satunc

Sana HP pavilion dv2000 serisini tavsiye ederim şu an kampanyadalar.. Performansından çok memnunum ve gayet şık..
    2000 serisinin hangi modeli bilgisayarınız?
    Ayrıca vista kurdunuz mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: satunc

Sana HP pavilion dv2000 serisini tavsiye ederim şu an kampanyadalar.. Performansından çok memnunum ve gayet şık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorele2000

2000 serisinin hangi modeli bilgisayarınız?
    Ayrıca vista kurdunuz mu?
    quote:

Alıntıları Göster
    yiyit82;
    mesajını okurken bende sana MONSTER T72HGL302 ı önermeyi düşünüyordum, kendin bulmuşsun zaten...

Bende var, şu anda kullanıyorum...
    Klavyesi falan yüksek kalitede değil, görünüşü bence güzel (göreceli kavram tabi..) ama önemli olan performansı dersen kesinlikle tavsiye ederim... ekran kartı underclock tur, onu optimize edersen (etmezsende gayet yeterli zaten..) Company of hereos u full detay oynamayı bırak, test drive unl. ı bile çok iyi bir şekilde oynayabiliyorsun... İyi bir desktop kadar performans alırsın rahat...
    yüksek detay oyanayamadığım oyun yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerobero

yiyit82;
    mesajını okurken bende sana MONSTER T72HGL302 ı önermeyi düşünüyordum, kendin bulmuşsun zaten...

Klavyesi falan yüksek kalitede değil, görünüşü bence güzel (göreceli kavram tabi..) ama önemli olan performansı dersen kesinlikle tavsiye ederim... ekran kartı underclock tur, onu optimize edersen (etmezsende gayet yeterli zaten..) Company of hereos u full detay oynamayı bırak, test drive unl. ı bile çok iyi bir şekilde oynayabiliyorsun... İyi bir desktop kadar performans alırsın rahat...

Alıntıları Göster
    dv2190.. Hayır kullanmam gereken bazı programlar vista uyumlu olmadığı için kurmadım. Performans meselesine gelince pek oyun oynamam ama 2 gb ram sayesinde 3-5 pdf dökümanı ve 1-2 internet sayfası açıkken visual c++ kullanıp müzik dinlebiliyorum ve hiçbir şekilde kasmıyo.. Açık konuşmak gerekirse beni en çok etkileyen şık tasarımı

• quote:

dv2190.. Hayır kullanmam gereken bazı programlar vista uyumlu olmadığı için kurmadım. Performans meselesine gelince pek oyun oynamam ama 2 gb ram sayesinde 3-5 pdf dökümanı ve 1-2 internet sayfası açıkken visual c++ kullanıp müzik dinlebiliyorum ve hiçbir şekilde kasmıyo.. Açık konuşmak gerekirse beni en çok etkileyen şık tasarımı

Alıntıları Göster
    a8je kullanıyorum bende tavsiye ederim güzel bilgisayar.ama o monster ın özellikleri de baya güzelmiş

• quote:

Alıntıları Göster
    ısınma ve fan sesı durumu nasıl bu makınada gercekten cok sık bır tasarımı var
    quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    14 yıl önce açıldı
    13-14" Notebook önerisi
    4 yıl önce açıldı
    13 veya 14 inç notebook
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: razumuhin

ısınma ve fan sesı durumu nasıl bu makınada gercekten cok sık bır tasarımı var
    quote:

Alıntıları Göster
    Yani fan sesi çok rahatsız edici değil, sürekli 1.83 performansında çalışırsa bir süre sonra fandan hava sesi geliyor. Eğer çok sessiz bir bilgisayar istiyorsan (ki sürekli 1.83 performansında çalışıp ta ısınmaması mümkün değil gibi) biraz hayal kırıklığına sebep olabilir. Ama dediğim gibi fandan gelen ses sadece üflenen havanın sesi ve beni hiç rahatsız etmiyor. Bi arkadaş NFS Carbon yükledi oyunu mediumda yüksek çözünürlükte oynayınca cidden ısınıyo demişti bilgisayar. Ama bana sorarsan bu ısınmalar çok normal...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerobero

yiyit82;

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Aerobero

yiyit82;

Sayin Aerobero,

ilginiz için tesekkür ederim, performans konusunda kimse eline su dökemeyecegini biliyorum arkadasimda da 15.4 Monster var ve gerçekten performans konusunda çok iyi.

Size sormak istedigim, agirligi ve mobilitesi konusunda ne düsünüyorsunuz? Aslinda 13.3 alsam daha iyi olur diyorum ve fakat 13.3 lerde de Monster kadar performansi olacak notebook bulamadim..

• quote:

quote:

sayin satunc, dv2000 serisinin de agirligi 2.9 KG, benim için agir aslinda diyeceksiniz 400-500 Gramdan ne olacak diye ama ben notebook devamli is seyahatlerimde yanimda götürüyorum ve bir yerden sonra o 400 gram 4 KG gibi yük yapmaya basliyor.

Ancak tavsiyeniz için yine de tesekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: yiyit82

quote:

sayin satunc, dv2000 serisinin de agirligi 2.9 KG, benim için agir aslinda diyeceksiniz 400-500 Gramdan ne olacak diye ama ben notebook devamli is seyahatlerimde yanimda götürüyorum ve bir yerden sonra o 400 gram 4 KG gibi yük yapmaya basliyor.

Ancak tavsiyeniz için yine de tesekkür ederim..

Alıntıları Göster
    Önemli değil.. Yalnız laptop ağırlığı 2.9kg deil 2.43 kg
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06a/1090731-4511061-4511063-4511063-4511063-12724378.html
    linkinden de inceleyebilirsiniz..

• quote:

Önemli değil.. Yalnız laptop ağırlığı 2.9kg deil 2.43 kg
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06a/1090731-4511061-4511063-4511063-4511063-12724378.html
    linkinden de inceleyebilirsiniz..

Alıntıları Göster
    MSI s300'ü tavsiye edermisiniz. Bana biraz pahalı gibi geldide.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

MSI s300'ü tavsiye edermisiniz. Bana biraz pahalı gibi geldide.

Alıntıları Göster
    arkadaşım vaio sz450n/c 1.6 kg
    vaio sz-430n 1.85 kg
    13.3" de senin istediğin özelliklere fazlasıyla sahip...

hemde sony kalitesi!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: _JaBBaR_

arkadaşım vaio sz450n/c 1.6 kg
    vaio sz-430n 1.85 kg
    13.3" de senin istediğin özelliklere fazlasıyla sahip...

hemde sony kalitesi!!!

Alıntıları Göster
    Şunada bir göz at istersen. Asus W3J . 14" .

http://www.bogazici.com.tr/detail.asp?Ref=AN-295-1

• Arkadaslar bu arada basta belirttigim Monster in fiyati ayni kalmakla birlikte Ramini 2 GB a cikarmislar.

sayin Jabbar Sony nin belirttiginiz 2 modeli de çok hos da, fiyatlari biraz kasiyor ucuzu 3.500 YTL civarlarinda, Monster ise 2.250 civarlarinda.

Ancak Asus W3J biraz daha pahali olsa da Asus kalitesi ve 300 Gram daha hafif olmasi ile ilgimi çekti diyebilirim.

MSI in da küçüklük falan iyi de ekran karti çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiyit82

Arkadaslar bu arada basta belirttigim Monster in fiyati ayni kalmakla birlikte Ramini 2 GB a cikarmislar.

sayin Jabbar Sony nin belirttiginiz 2 modeli de çok hos da, fiyatlari biraz kasiyor ucuzu 3.500 YTL civarlarinda, Monster ise 2.250 civarlarinda.

Ancak Asus W3J biraz daha pahali olsa da Asus kalitesi ve 300 Gram daha hafif olmasi ile ilgimi çekti diyebilirim.

MSI in da küçüklük falan iyi de ekran karti çok kötü
    bence değer ama netice alım gücüyle de alakalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: _JaBBaR_

bence değer ama netice alım gücüyle de alakalı...

Alıntıları Göster
    yapmayın arkadaşlar yazık bu kadar para dökmeyin laptoplara...sana ne ulan bastırır parayı alırım istediğim laptopı derseniz o ayrı tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: nKEEPr

yapmayın arkadaşlar yazık bu kadar para dökmeyin laptoplara...sana ne ulan bastırır parayı alırım istediğim laptopı derseniz o ayrı tabii

Alıntıları Göster
    14.1" laptop arayışındayım ama bende bi türlü uygun bişey bulamadım,
    pili uzun giden, hafif, estetik bi laptop arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAG

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MAG

asus veya msi dan bulma şansın daha yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: nKEEPr

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

quote:

msi s300 hoşuma gitti ama onun da ekran kartı paylaşımlı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.