Şimdi Ara

13.3' Macbook Pro with Retina Display, ekranin hangi marka oldugunu nereden ogrenecegiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Simdi ben haftaya vatanin hafta sonu indiriminden yararlanarak bir tane retinali macbook pro alacagim, ama buradan da takip ettigim kadariyla ghosting sorunu var lg marka ekranlarda, benim sorum ise su: nasil ogrenecegim ben ekranın hangi marka oldugunu? Bir de ekrani ghosting e karsi nasil test edeyim? Son olarak almadan once suna da dikkat et dediginiz bir nokta var mi?

Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nurigagarin kullanıcısına yanıt
    terminali açıp:
    ioreg -lw0 | grep \"EDID\" | sed "/[^<]* yazman lazım

verilen cevap; LP'yle başlıyorsa lg

verilen cevap; LSN'yle başlıyorsa samsung oluyor

kısacası açmadan anlaman zor
  • nedir bu problem bu konu aracılığıyla öğrenelim bu arada retinalı prolara baktım harika gerçekten..
  • Cevap icin tesekkur ederim fakat bu benim ilk mac im olacak, bundan dolayi terminal nedir, nereden acilir en ufak dahi fikrim yok. Ama arar bulurum, peki bunun disinda yapabilecegim, onerdigin bir test ya da bakmam gereken bir nokta var mi?

• Retina macbook pro ghosting diye aratirsan genis bir sekilde yazilanlara ulasabilirsin, kisaca beyaz bir ekran actiginda ekranda daha onceki sayfanin flu lugu kalıyor, onun rengi gozukuyor ya da ekranın bir tarafinda topaklanmis renkler olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nurigagarin

Retina macbook pro ghosting diye aratirsan genis bir sekilde yazilanlara ulasabilirsin, kisaca beyaz bir ekran actiginda ekranda daha onceki sayfanin flu lugu kalıyor, onun rengi gozukuyor ya da ekranın bir tarafinda topaklanmis renkler olabiliyor.

onu bilmiyorum da bugün iki retinalı pro gördüm 13 ve 15... 15 biraz sarıydı diğerine göre ama 13 e hayran kaldım bi ekran bu kadar güzel olur aynı iphone 4 ler 4s ve 5 e göre süper beyaz ya o şekildi.

normalde air istiyorum ama ekran çözünürlüğü ve renk yoğunluğu proyu öne çıkardı airin tipi daha çok hoşuma gidiyo.
  • nurigagarin kullanıcısına yanıt
    var, ama yine açmadan göremezsin

http://www.mitchmalone.name/retina-test/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim bu işime yarayacak.
  • stefansalvatore S kullanıcısına yanıt
    ben de 13" pro retina alacağım, özellikle yeni air aklımı çelmişti haswell güncellemesiyle ancak air in ekran çerçevesi pro nun yanında çok hantal kalıyor, bir de yeni air lerin gelmesi birkaç ayı bulur o yüzden retina pro ile devam edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.