Şimdi Ara

13 de açılcak!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Until further notice" ne demek ???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: DangerTuRK

ne zman acılacagı belli deilmi simdi??

eet kasrdeşim 2nci BİR EMRE KADAR OYUNA GİRMEME YASAGI İLAN EDİDLİ
  • bellı deıl galıbaa !! gıremıcez bu gıdısle
  • ya "Until further notice" ne demek beee ???????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Flower

Black_Flower, FoU, Zyntha, corc1_sailor, Xydar_Khalin, haadeess, M@TRIX_78, acikalinus, YalanDünya^^, PrinceLaCroix, Hemelos_Tr, Nerkek, Evil_Miyu, KLESSNİGHT, RossTheBoss, BlackeR, maniaqqq, hateofblade, PaSHaN, DangerTuRK, silkguide, Yardım@, asd_croses, xXxSQuaLLxXx, extraloob, deniz93, Eremenko/, last_janissary, yamyam_şerif, clubber_fg, Mr.CoWbOy, Nik Mik Yok, TrHuNTeR, trajin, HeywanIsBack, jandark02, HeLLscream2*, serkanoglan, Veni_Vidi_Vici, manyamisboyss, Golge_N, pesimist_24, kadirbaba58, viperboy88, manyakai, leganes, camokan, ScreaM_Tr, harmony_, TheSorrow, tahiria, wDarK_LorDw, Nomad_Soul, yagizakgun, YusufKara, ogdemster@, 35GOZTEPE35, nickyoksunu, Stone, zagozago17, Tenar, AneLKa_TR, knucklesın gücü, realwasabi
    HErkes foruma akın etti bu kdr kişi aynı and oyuna girerse nolur bilionuzz mu

Bizim gibi Milyonlarca kişi silkraodlla ilgili forumlarda bekliyo

• ' Until Further Notice'
    bi soraki Nota kadar demek THECRUEL
  • ilk önce ben gircem
  • beyler hanı bu update lerın acıklaması fln warya orda 6,20 yazan bısı war en ustte onun yannda resıved tıme fln dıe complte demıo kı beklıcez
  • abi ben delirmeee başlıorum bu arada bu update dden sonra deişen ne olacak yeni bi bölüm varsa türkler olarak akın edelim :D elin almanı rusu fln girmesin hep türk guild leri olsun nasıl fikir ????,

ne zmn açılacak bu oyun yawwwwwwwwwww
  • ben anlamadım gitti nasıl bu kadar rahat milyonlarcca kişi hiçe sayıp git kardeşimalmıcam seni sonra bir ara diyebiliyor adamlar
    oyundaiyice türkiyeye döndü bugün git yarın gel
  • bence hiç süre wermemeleri en iyisi olurdu zaten bu tür olayların kaderi bu bi süre werirler sonra bi aksilik olur olmaz millet tepesine biner adamların en iyisi zaman wermemek...yazık adamlar napsın uğraşıyolar işte wardır bişiler olur bekleyin biraz yaşamın tadını çıkarın
  • oyun böle abi
    Beta test
    adama kalsa ister oyna ister oynama diecek de
    ama işte kibarlar yine de
  • neyse ya ben sizle bir şey paylaşıım dedim bu arada boş durmadan
    Bu da oyunun tam sürümündeki Harita
    [img=http://img140.imageshack.us/img140/8756/are02view7oh.th.jpg]
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.