Bildirim
13 de açılcak!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu gargamelin ben Taa tövbe Tövbe ya -
15:00-18:00(3 hours duratıon) dan bahsedıolar yanı 12 de acılması gerekıo. sılkroadonlıne resmı sıtesınde bundan bahsedılıor uff 1e kadar beklemek ıskence yaww :((quote:
Orijinalden alıntı: zagozago17
ne güzel işte, adamlar işi sağlama alıyorlar helal olsun. öbür türlü de, ikide bir "ya yine dc oldum bu ne ya!!!!!!!!!!11111" diye şikayet edersiniz.quote:
Orijinalden alıntı: zagozago17
ya ewet bende son anda fark ettim 4 hours demişler 3 dü nese ama bu update çok iyi olucakquote:
Orijinalden alıntı: YalanDünya^^
15:00-18:00(3 hours duratıon) dan bahsedıolar yanı 12 de acılması gerekıo. sılkroadonlıne resmı sıtesınde bundan bahsedılıor uff 1e kadar beklemek ıskence yaww :((
Alıntıları Göster
-
silah yapma olayını hala tam çözemedim arkadaşlara link veriyorumçok uzun okuyamam diyorlar bari şu 1 saat içinde adam gibi bir anlatın ama tam anlamıylanquote:
Orijinalden alıntı: Hemelos_Tr
ya ewet bende son anda fark ettim 4 hours demişler 3 dü nese ama bu update çok iyi olucak
Alıntıları Göster
nasılsa 1 saat daha forumu işgal edicez
-
1 saatte anlatın nolcak ne etcek birileri sölesin alchemy olayını anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: idontknow
ne güzel işte, adamlar işi sağlama alıyorlar helal olsun. öbür türlü de, ikide bir "ya yine dc oldum bu ne ya!!!!!!!!!!11111" diye şikayet edersiniz.
Alıntıları Göster -
bende alchemy i anlamadım ya biri anlatsınquote:
Orijinalden alıntı: Black_Flower
1 saatte anlatın nolcak ne etcek birileri sölesin alchemy olayını anlamadım
Alıntıları Göster -
beyler 1 saat beklemenin nedeni grafik hataları sizde fark etmişinizdir bazen luncherı kontrol edin yeni update gelirse boşe beklemeyin!quote:
Orijinalden alıntı: oknayay
bende alchemy i anlamadım ya biri anlatsın
Alıntıları Göster -
beyler ben bu GM nın ya adamalr saat 12 de acsamsı gerektıı halde 13 e aldılar tabı adam oyunda cıle cekmıo gırerken flnquote:
Orijinalden alıntı: oknayay
bende alchemy i anlamadım ya biri anlatsın
Alıntıları Göster
-
Black_Flower, FoU, Zyntha, corc1_sailor, Xydar_Khalin, haadeess, M@TRIX_78, acikalinus, YalanDünya^^, PrinceLaCroix, Hemelos_Tr, Nerkek, Evil_Miyu, KLESSNİGHT, RossTheBoss, BlackeR, maniaqqq, hateofblade, PaSHaN, DangerTuRK, silkguide, Yardım@, asd_croses, xXxSQuaLLxXx, extraloob, deniz93, Eremenko/, last_janissary, yamyam_şerif, clubber_fg, Mr.CoWbOy, Nik Mik Yok, TrHuNTeR, trajin, HeywanIsBack, jandark02, HeLLscream2*, serkanoglan, Veni_Vidi_Vici, manyamisboyss, Golge_N, pesimist_24, kadirbaba58, viperboy88, manyakai, leganes, camokan, ScreaM_Tr, harmony_, TheSorrow, tahiria, wDarK_LorDw, Nomad_Soul, yagizakgun, YusufKara, ogdemster@, 35GOZTEPE35, nickyoksunu, Stone, zagozago17, Tenar, AneLKa_TR, knucklesın gücü, realwasabiquote:
Orijinalden alıntı: Quintina
beyler ben bu GM nın ya adamalr saat 12 de acsamsı gerektıı halde 13 e aldılar tabı adam oyunda cıle cekmıo gırerken fln
Alıntıları Göster
HErkes foruma akın etti bu kdr kişi aynı and oyuna girerse nolur bilionuzz mu
-
boswerin ya geç oLsun güç oLmasınquote:
Orijinalden alıntı: Black_Flower
Black_Flower, FoU, Zyntha, corc1_sailor, Xydar_Khalin, haadeess, M@TRIX_78, acikalinus, YalanDünya^^, PrinceLaCroix, Hemelos_Tr, Nerkek, Evil_Miyu, KLESSNİGHT, RossTheBoss, BlackeR, maniaqqq, hateofblade, PaSHaN, DangerTuRK, silkguide, Yardım@, asd_croses, xXxSQuaLLxXx, extraloob, deniz93, Eremenko/, last_janissary, yamyam_şerif, clubber_fg, Mr.CoWbOy, Nik Mik Yok, TrHuNTeR, trajin, HeywanIsBack, jandark02, HeLLscream2*, serkanoglan, Veni_Vidi_Vici, manyamisboyss, Golge_N, pesimist_24, kadirbaba58, viperboy88, manyakai, leganes, camokan, ScreaM_Tr, harmony_, TheSorrow, tahiria, wDarK_LorDw, Nomad_Soul, yagizakgun, YusufKara, ogdemster@, 35GOZTEPE35, nickyoksunu, Stone, zagozago17, Tenar, AneLKa_TR, knucklesın gücü, realwasabi
HErkes foruma akın etti bu kdr kişi aynı and oyuna girerse nolur bilionuzz mu
Alıntıları Göster
-
hala acılmadı a.q.quote:
Orijinalden alıntı: mystery_crayz
boswerin ya geç oLsun güç oLmasın
Alıntıları Göster -
yeterkı acılsın ama bız gırelımquote:
Orijinalden alıntı: Nosejuggler
hala acılmadı a.q.
Alıntıları Göster -
Süresiz olarak denetlemeyi uzattılar haydin bakalım...quote:
hala acılmadı a.q.
Alıntıları Göster -
ahahaha bir sonraki notice e kadar :D:Dquote:
hala acılmadı a.q.
Alıntıları Göster -
her zamn bole yawquote:
Orijinalden alıntı: YıldırımMuharebe
Süresiz olarak denetlemeyi uzattılar haydin bakalım...
Alıntıları Göster
ya madem uzayacak yaz 15-20 aras ı die
ee bitrerse bitsin 19 da daha ii erken bitirdik dersin
ama böle olmuyo -
beyler bıttı gosterıo ama gıremıosunquote:
yeterkı acılsın ama bız gırelım
Alıntıları Göster -
ne zman acılacagı belli deilmi simdi??quote:
Orijinalden alıntı: silkguide
her zamn bole yaw
ya madem uzayacak yaz 15-20 aras ı die
ee bitrerse bitsin 19 da daha ii erken bitirdik dersin
ama böle olmuyo
Alıntıları Göster -
ben bu GM nıın warya adamlar bı ıs beceremıoquote:
beyler bıttı gosterıo ama gıremıosun
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- pk atmak ne demek
- joy sro
- teamspeak sesli konuşma
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- silkroad thief olma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X