Şimdi Ara

Silkroad R ne oldu kapandimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • silkroad r serverleri 2 haftadir kapali gibi ben giremiyorum ne oldu nasil düzeltirim

• Hocam açık. Az önce arkadaşla girdik oyuna Merv'de oynuyoruz.
  • bende oynuyorum yeni başladım str bow la bakalım nasıl olacak. kasmama yardımcı olmak isteyen gönüllü arkadaşlar varsa nick im Nomec
  • server tasinmis. bende tasindim her yere 4 saniye gecikmeyle gidiyorum oyunda . biraktim
  • silkroad eskisi gibi değil zaman kaybı
  • vah vah zamanın oyununun düştüğü hale bak loldeki gibi ilgilenilseydi şu oyunla
  • Silkroad-R silkroadın orjial sunucusudur PVP tipi ama Kapanma rıskı yoktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Joymax kuruttu gül gibi oyunu .
  • ilk açıldığında güzeldi ama serverı mı taşımışlar ne yapmışlar sanırım amerika'dan kore'ye taşımışlar resmen tıkladığın yere 2-3 saniye sonra gidiyor içler acısı
  • Silkroad zamaninda yeni oyun yapacak silkroadin devami olacak cok daha iyi falan dendi arap irki dendi dendi gelen sey bildigin pvp oldu.Vay be joymax,az para yedirmedim sana.20 tl harcligim varsa 10 uyls sana gold alirdim.simdi dustugun durumlara bak oynayan kalmadi kafelerde bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahtan akşama girmek için denerdik , şimdi birleşmiş 3 serverın yarısı bile dolu değil , para ve rant uğruna gitti gül gibi oyun oyuncu kitlesinin %80ini kaybetmiştir rahat , en fazla 100-110lardayken iyidi ondan sonra bende takip etmeyi bıraktım sattım gitti herşeyi , ama fazla para harcamışımdır , o zamanlar güzel geliyodu tabi pişman değilim fakat bi değişiklik olsa 90-100 capteki gibi başlasa oyun eventler olsa oyun eski haline dönse güzel olmaz mıydı :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.