Adı soyadı : Deivson Rogerio Da Silva Önceki Takımı : Corinthians Paulista Forma Numarası : 13 Pozisyon : Forvet Doğum Tarihi : 01.01.1985 Doğum Yeri : Gravata-Brezilya Boy : 186 Hobiler : Sinema Kilo : 85 Ayakkabı No : 42 Takım : A Takım Medeni Durum : Evli Eğitim : Lise Milli Maç : 6
Biyografisi:
1985 Brezilya doğumlu olan Deivson Rogerio Da Silva, Bobo takma adıyla tanınıyor. Brezilya U-20 Milli Takımı’nda da görev yapan Bobo, 2005-2006 sezonunun ikinci yarısında Takımımız’a kiralık olarak geldi. Bobo, 2006-2007 sezonunun başında ise bonservisiyle birlikte Kulübümüz’e kazandırıldı.
Delgado'nun Fan Club'unu kurduk. Neden Bobo'nunkini kurmayalım diye düşünerek açtım bu clubu
Resimleri:
İmza:
resim olarak bunu kullanacağız ama linke şu an giremediğim için ikinci mesajda imzamız yayınlanacaktır
[b][center][image]http://img84.imageshack.us/img84/4940/deivsonrogeriodasilvakl6.jpg[/image] [link=http://forum.donanimhaber.com/m_25388072/tm.htm]..:: [color=#990000]13[/color][color=#000000]-Deivson Rogerio Da Silva BOBO Fan Club-[/color][color=#990000]13[/color]::..[/link][/center][/b]
ÜYELER: 1- ..FaTaLiTy.. 2- bobo1903
bende varım...
yakındada ayı yogi fan cluba üye olurum
cidden benide yazın gönderilsin fln diyolar sinirleniyorum en iyi golcümüz bna göre
ÜYELER: 1- ..FaTaLiTy.. 2- bobo1903 3- erencan774
Bobo Beşiktaş'ın gelmiş geçmiş en iyi yabancı forvetlerinden biridir. İleride Amokachi, Nouma gibi her daim anılacaktır.Forza Bobo!
hep merak etmişimdir ... acaba bu brezilyalılarda kısa isimli kimse yok mu .. ali şen gibi mesela ???brezilyada nüfus memurları sabahtan akşama kadar isim yazıyordur büyük ihtimalle ... sabah soruyordur memur isim ??? bobo de souze gimarej atleticeo fuliminense ..... kaka :) yaz yaz bitmez ... yazık valla .... ben olsam kısa isim koyardım .... isim .. jo, soyisim ?? oda içinde :) ..nasıl yani ??..isim j soyisim o gibi :).... boşa nüfus memurlarınıda uğraştırmamış olurlardı ... neyse bu kadar geyik yeter ... iyi oyuncu bobo :)
ekleyın gardaşlarım benıde beşiktaşın başkanı corç buşta olsa alıyoruz kombinemizi siyah beyaz ölüm yaşam
quote:
Orjinalden alıntı: aykissyou
ekleyın gardaşlarım benıde beşiktaşın başkanı corç buşta olsa alıyoruz kombinemizi siyah beyaz ölüm yaşam