Bugün açıklanması bekleniyormuş :) Hayırlısı olsun Beşiktaşımıza yalnız fiyatı duyunca tabi ister istemez gözlerim fal taşı gibi açıldı
Tüp alın tüp.
Yuh çok hızlısın valla,tam da bunu açmak için girmiştim ROBİNYO ROBİNYO OLEY OLEY OLEYYY ROBİNYOO ROBİNYOO OLEY OLEY OLEYYY ŞIMART BİZİ BAŞKAN ÇIKART BİZİ BAŞTAN ROBİNHO REYİZ
cCc üşüyoruz robinho reyizz cC
Oha yazilana bak, 16M + performansa gore de extra 10M, iyi bir sezon gecirirse 26M...
Biz şimdi gerçekten aldıkmı hunim nerde benim hunimi getirin
Takın hunilerii
haberi yapan muhabir bu akşam resmi açıklamanın yapılmasını bekliyormuş.bilemiyorum artık
kalp atışlarım hızlandı lan
Recai fun club kuralım adam yemedi içmedi Robinho transferi ile yatıp kalktı
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Oha yazilana bak, 16M + performansa gore de extra 10M, iyi bir sezon gecirirse 26M...
şampiyonluk , türkiye kupası , uefa , süper kupa.
böyle maddeler vardır hocam merak etme. ki o kupaların hepsini alırsak helal olsun 10 milyon ona
Fiyat fazla ya,bizim Hamdi Bey pazarlık etseydi bi
Olsun ulaann!!Huniiiiiii!!Huniler gelsin.Çalsın huniler oynasın huniler.Yessin onu ninesi,yessin onu babbası!!
Yaklaşık 19.5 Milyon Euro yapıyor.Çok gereksiz bir transfer.Beşiktaş bu borcun altından kolay kolay kalkamaz.Çünkü anladığım kadarıyla oyuncunun aldığı yıllık ücret ve diğer yan giderleriyle birlikte bu transfer 50 Milyon Euro'ya denk geliyor.Çok Fahiş bir para hakikaten.Ha şunu diyecekler şimdi.Klübün muhasebesini yapmak bize düşmez.Eee haklısınız haklısınız da 50 Milyon Euro be abicim boru değil yani.Daha bunun q7's, Guti'si var onları da hesap etmedik :)
ersinduzen
the guardian, beşiktaş'ın robinho için m.city ile 16 mil sterlin karşılığında anlaştığını yazıyor... transfer bugün resmileşiyor...