haberdeki 26 milyona kafanız takılmasın. bonservis 16 milyon pound yani 19.5 milyon euro. +10 milyon bonus demiş. ama bu bonusun içinde kesin uefa kupasını kazanma kriteri vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: BEETHOVEN
26 milyon euro mu pound mu? poundsa çok pahalıya gelmiş, fena para
Euro , 16 m Pound yani 21 m küsür Euro extralarla 26 m Euro oluyormuş.
Sürekli gider konuşuluyor bide gelir konuşun bu klüpten sürekli para çıkmıyor parada giriyor demekki karşılanıyorki harcanıyor o paralar.
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap
Yaklaşık 19.5 Milyon Euro yapıyor.Çok gereksiz bir transfer.Beşiktaş bu borcun altından kolay kolay kalkamaz.Çünkü anladığım kadarıyla oyuncunun aldığı yıllık ücret ve diğer yan giderleriyle birlikte bu transfer 50 Milyon Euro'ya denk geliyor.Çok Fahiş bir para hakikaten.Ha şunu diyecekler şimdi.Klübün muhasebesini yapmak bize düşmez.Eee haklısınız haklısınız da 50 Milyon Euro be abicim boru değil yani.Daha bunun q7's, Guti'si var onları da hesap etmedik :)
arkadaşım 10 milyonunu sponsor karşılayacak. biz en kötü(başka sponsor olmazsa) kasamızdan 9.5 milyon vereceğiz. ne borcundan bahsediyorsun allah aşkına. tabata ile ismailin bonservisi robinho ile q7 nin bonservisi ile aynı nerdeyse.
maaş ile bonuslarda hemen verilmiyor zaten. taksitler halinde veriliyor .
dolayısıyla bu transfer Beşiktaşı zerre etkilemez. borcun altından kolay kolay kalkamaz cümlesini neye dayanarak söylüyorsun anlamıyorum. bu klübü öyle bir adam yönetmiyor emin olabilirsin.
yahu benim anlamadığım sponsor işleri bu kadar kolay mı? fb ya da ekonomik açıdan daha sıkıntılı olan gs niye bulamıyor bu sponsorları?
26 milyon euro mu pound mu? poundsa çok pahalıya gelmiş, fena para
Orijinalden alıntı: Mirac-x
16.000.000£ bence çok iyi fiyat guiza faciasından sonra şeker parası gibi geliyo insana beşiktaşı bu yıl gerçekten kutlamak lazım çok iyi transferler yapıyorlar
16 M pound =26m €
yok hocam naptın. 19.5 milyon euro yapar.
Robinho da geliyosa gelsin lan artik Ben dert yaptim burda
Not : Robinho gelirse Turkiyenin en buyuk transferi olur bunuda ekleyeyim soda resimleri falan koymayin
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy bu klübü öyle bir adam yönetmiyor emin olabilirsin.
nası bi adam yönetiyo yahu, daha düne kadar beşiktaşın demirörene bilmemkaç milyon borcu var diye haberler dolaşmıyo muydu :)
Robinho 26 yaşında oyuncu 4+1 anlaşma sağlanmış ... transfer ücretinin büyük kısmı zaten onun değeri ...
ya mali külfet pek sorun değil. artık 10 milon euro fazladan geliyor yeni lig tv ihalesi ile kulüplere. bide seney şam ligine kalırsa iyi para gelir. üzerine avrupa ligi var ordan da 5 6 milyon getiririz. forma satışından tut reklamına kadar yararlı bir transfer. sporsor filan da var. mali konuda rahat olun.
quote:
Orijinalden alıntı: John Coffey
quote:
quote:
Yaklaşık 19.5 Milyon Euro yapıyor.Çok gereksiz bir transfer.Beşiktaş bu borcun altından kolay kolay kalkamaz.Çünkü anladığım kadarıyla oyuncunun aldığı yıllık ücret ve diğer yan giderleriyle birlikte bu transfer 50 Milyon Euro'ya denk geliyor.Çok Fahiş bir para hakikaten.Ha şunu diyecekler şimdi.Klübün muhasebesini yapmak bize düşmez.Eee haklısınız haklısınız da 50 Milyon Euro be abicim boru değil yani.Daha bunun q7's, Guti'si var onları da hesap etmedik :)
arkadaşım 10 milyonunu sponsor karşılayacak. biz en kötü(başka sponsor olmazsa) kasamızdan 9.5 milyon vereceğiz. ne borcundan bahsediyorsun allah aşkına. tabata ile ismailin bonservisi robinho ile q7 nin bonservisi ile aynı nerdeyse.
dolayısıyla bu transfer Beşiktaşı zerre etkilemez. borcun altından kolay kolay kalkamaz cümlesini neye dayanarak söylüyorsun anlamıyorum. bu klübü öyle bir adam yönetmiyor emin olabilirsin.
yahu benim anlamadığım sponsor işleri bu kadar kolay mı? fb ya da ekonomik açıdan daha sıkıntılı olan gs niye bulamıyor bu sponsorları?
Dia , stoch , pino ve ya cana transferi için sponsor k...ç...nı bile kaldırmazda o yüzden
quote:
Orijinalden alıntı: John Coffey
quote:
quote:
robinho gibi adam getir kapıya dizilirler merak etme. ayrıca m-oil şirketinin %70'ini demirören şirketi aldı. robinhodan sonra thy bir yıldız daha getirirse şaşmamak lazım
Sen FB ve GS'nin Ülker ve AVEA'dan ne kadar para aldığını biliyor musun?Özellikle Galatasaray geçen seneki transferleri Ülkerden aldığı paralar sayesinde yaptı,kasasına sponsorlar sayesinde para girebildi.Birazda biz faydalanalım.
metallurgy
Doğrudur arkadaşım,ben direk konuşulan rakama göre yazdım
Yeter Yıldırım Demirören, yeter Yıldırım Demirören hakikaten yeter artık bu kadar biri durdursun başkanı
Aaa kombine satış tarihleri uzamış niye söylemiyonuz laa bu Robinho nun habercisi işte. :PPPP
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY
isim olarak ROBERTO CARLOS tan sonra TR'ye gelecek en büyük dünya yildizi iste simdi gercek dünya yildizi aliyorsunuz yönetimin uyduruk sahte dünya yildizlari diye lanse ettigi guti ve yeri mekani olmayan queresma ya benzemez neyse HAYIRLI olsun bence imza törenini ISTANBUL OLIMPIYAT STADYUMUNDA YAPIn inönü ta$abilir bjk yönetimini tebrik ederim TR ye bir dünya yildizi getirdikleri için acikacasi MAN CITY 'de neden gönderdigini anlamaiyorum böyle bir oyuncuya ihtiyaclari olacak bence keske FB alabilseydi
Yorumsuz
ordan çek bir soda
bu transferlerden sonra sponsorlarla tekrar konuşulması gerek bence...
quote:
Orijinalden alıntı: darkprincé
quote:
Şampiyon olursan direk şampiyonlar ligine gidiyorsun. Ligden ve şampiyonlar liginden de temiz 15'er milyon euro geliyor zaten. Reklamıdır zartudur zurtudur sponsorudur Beşiktaş bu sene temiz 40 milyon kazanacak şampiyon olursa. Çeyrek final oynarsan ŞL'de öteki sene tekrar katılırsan her sene 20'şer 30'ar paralar girerse bunu kara dönüştürebilirsin.
Ama tabi işin kötü senaryosu da var. Şampiyon olamazsan ya da ŞL'ye gidemezsen çok büyük zarar etmiş olursun.
Futbol takımları, şirketler her zaman risk alır bazen almak zorundadır. Bu bir risktir, alıyorsak ilk söylediğim iyi senaryoyu düşünmek zorundayız.
şampiyon olamassanız ne olacak 2012 kriterleri felan deniyor ben içeriğine pek bilmiyorum ama epey sıkı diyorlar. yaptırımı felan var mı bu kriterlerin?