M- oil sırt reklama olacak arkadaşlar hani geçen sene gs ülkerden 10 milyon dolar almıştı da beşiktaş da benzer bir anlaşma yapıyor. Tabi başkanın firması olması sebebi ile kesenin ağzı daha da açılıyor.
Renkliler çıldırmışlar lan kıskançlıktan
quote:
Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY
quote:
Orijinalden alıntı: darkprincé
quote:
isim olarak ROBERTO CARLOS tan sonra TR'ye gelecek en büyük dünya yildizi iste simdi gercek dünya yildizi aliyorsunuz yönetimin uyduruk sahte dünya yildizlari diye lanse ettigi guti ve yeri mekani olmayan queresma ya benzemez neyse HAYIRLI olsun bence imza törenini ISTANBUL OLIMPIYAT STADYUMUNDA YAPIn inönü ta$abilir bjk yönetimini tebrik ederim TR ye bir dünya yildizi getirdikleri için acikacasi MAN CITY 'de neden gönderdigini anlamaiyorum böyle bir oyuncuya ihtiyaclari olacak bence keske FB alabilseydi
İmzama bakarak Quresma hakkında genel bi bilgiye sahip olabilirsin, en azından forma giymiş olduğu klüpleri öğrenebilirsin
biliyorumda hicbir yerde iz birakamadi ki ne yapti kac maca cikti inter de barca da chelsea de bu q7 diye övdügünüz oyununcun yüzüne bakmiyorlar italyadda ispanda portekizde piyasasi ancak TR de gecer böyle topcularin GUTi ye gelirsek sadece real de zidane nin vs diger yildizlarin aldigi kupalarla övünen bir oyuncu ispanya milli takiminda kac maca cikmis ulan kandirmayin kendinizi bee diyorum ya TR de böyle italyada ispanyada vs piyasa yapmayan oyuncu TR de yildiz ama diyorum robinho gelirsa o baska o zaman DÜNYA YILDIZI gelir iste
arkadaş dertli beyler yüklenmeyin paok un acısını daha hazmedemedi görüyoruzki tamam arkadaşım haklısın
quote:
quote:
quote:
isim olarak ROBERTO CARLOS tan sonra TR'ye gelecek en büyük dünya yildizi iste simdi gercek dünya yildizi aliyorsunuz yönetimin uyduruk sahte dünya yildizlari diye lanse ettigi guti ve yeri mekani olmayan queresma ya benzemez neyse HAYIRLI olsun bence imza törenini ISTANBUL OLIMPIYAT STADYUMUNDA YAPIn inönü ta$abilir bjk yönetimini tebrik ederim TR ye bir dünya yildizi getirdikleri için acikacasi MAN CITY 'de neden gönderdigini anlamaiyorum böyle bir oyuncuya ihtiyaclari olacak bence keske FB alabilseydi
İmzama bakarak Quresma hakkında genel bi bilgiye sahip olabilirsin, en azından forma giymiş olduğu klüpleri öğrenebilirsin
biliyorumda hicbir yerde iz birakamadi ki ne yapti kac maca cikti inter de barca da chelsea de bu q7 diye övdügünüz oyununcun yüzüne bakmiyorlar italyadda ispanda portekizde piyasasi ancak TR de gecer böyle topcularin GUTi ye gelirsek sadece real de zidane nin vs diger yildizlarin aldigi kupalarla övünen bir oyuncu ispanya milli takiminda kac maca cikmis ulan kandirmayin kendinizi bee diyorum ya TR de böyle italyada ispanyada vs piyasa yapmayan oyuncu TR de yildiz ama diyorum robinho gelirsa o baska o zaman DÜNYA YILDIZI gelir iste
ciddiymişsin.sorunların var senin gerçekten.yada futbolu hiç bilmiyorsun.gece gece üzmeyelim birbirimizi lütfen seni kendi forumuna alabilirmiyiz rica etsem
dh yönetimi hala şu soda söyle butonunu koymadı ya alacakları olsun
quote:
quote:
quote:
Gülsek mi, ağlasak mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap Yaklaşık 19.5 Milyon Euro yapıyor.Çok gereksiz bir transfer.Beşiktaş bu borcun altından kolay kolay kalkamaz.Çünkü anladığım kadarıyla oyuncunun aldığı yıllık ücret ve diğer yan giderleriyle birlikte bu transfer 50 Milyon Euro'ya denk geliyor.Çok Fahiş bir para hakikaten.Ha şunu diyecekler şimdi.Klübün muhasebesini yapmak bize düşmez.Eee haklısınız haklısınız da 50 Milyon Euro be abicim boru değil yani.Daha bunun q7's, Guti'si var onları da hesap etmedik :)
Bırakta onu yönetim düşünsün sende robinhoyu izleyip çerezlerini yemeye bak
Bu transferden yararlanarak q7 ve guti ye laf atıyorlar yaa yok böyle birşey
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_
futboldan zerre anlamayan liseli gençlik işte yapacak bi şey yok
Harika ötesi bir transfer olur ... Ama bu kadarı da fazla olur YD ayıp yav
quote:
quote:
Artık farz oldu
2 gün önce Helsinkiye show yapan ve ardından milli takımı yeniden çağrılan Quaresmadan bahsediyor demi
SS Show başlasın mı artık
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_
Ya onu bunu bırak,hadi laf atıyorlardı ayağına top değmemiş,diğeri yaşlı diye.Ula göz var nizam var adamlar daha 3-4 maç oynadılar,daha form tutmadılar,%100 performanslarında değiller ona rağmen takımı göklere kanatlandırdılar,ki daha bu adamlar form tutacak.Ben bu laf atan rakiplere şaşırıyorum hangi yüzle konuşuyorlar.
Hayırlı olsun beşiktaş a, şimdi daha da bir garip gözükmeye başladı bana.Bu arada herkes düşünsün bu transferleri fener veya gs yapsa siz ne yapardınız?Şahsen keyfini sürerdim.Yok gereksiz yok para mara demenin gereği yok, cillop gibi transferler.