BEYLER SİZE ÇOK KÖTÜ BİR HABERİM VAR. ROBİNHONUN MENEJERİ FANATİĞE KONUŞMUŞ ROBİNHO TÜRKİYEYE GİDERSEM TEK FENERE GİDERİM DEMİŞ
panik yapmayın geçen haftaki haber fener çok istiyorsa(ki istemiş arsız herifler araya girmişler yine) ancak gelir bizden alır demiştik.
quote:
Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY
quote:
Orijinalden alıntı: CrossBoy
quote:
isim olarak ROBERTO CARLOS tan sonra TR'ye gelecek en büyük dünya yildizi iste simdi gercek dünya yildizi aliyorsunuz yönetimin uyduruk sahte dünya yildizlari diye lanse ettigi guti ve yeri mekani olmayan queresma ya benzemez neyse HAYIRLI olsun bence imza törenini ISTANBUL OLIMPIYAT STADYUMUNDA YAPIn inönü ta$abilir bjk yönetimini tebrik ederim TR ye bir dünya yildizi getirdikleri için acikacasi MAN CITY 'de neden gönderdigini anlamaiyorum böyle bir oyuncuya ihtiyaclari olacak bence keske FB alabilseydi
Biri şu arkadaşa SODA versin hazımsızlık yapmış
Kedi - Ciğer diyorum , anlayın siz artık...
ya arkadaslar vallahi bak kiskancik fesatlik degil keske gelsin insallah gelir ligimizin kalitesi artsin ben sadece sizin guti ve quaresma yi abartiginizi düsünüyorum tamam yetenekli oyuncular ama dünya yildizi diye lanse etmeyin damga vurmadilar ki dünya futboluna dünya yildizi olsun robinho gelirse iste DÜNYA YILDIZINIZ odur diyorum bu kadar
1 ROBERTO CARLOS 2 ROBINHO
ben kariyer kupalar basarilar acisindan 1 CARLOS diyorum ya$a göre degil
robinho şu anda dünyada sayabileceğin en yetenekli 5-10 oyuncudan birisidir.. keza quaresma da öyle.. guti ise bambaşka, millet xavi-iniesta diye gezinirken ben madrid maçlarını sırf guti ve zidane için izlerdim.. ki zidane dediğimiz adam kalıbımı basarım gelmiş, geçmiş ve gelecek en iyi oyuncuydu..guti'nin ise yeteneğine, oyun zekasına, oyun kuruculuğuna ve yıldızlığına laf eden taş olur.. guti emin ol madrid'den ayrılınca çok büyük bir takıma giderdi ama buraya schuster faktörüyle geldi ve şu anda gayet mutlu.. quaresma'nın ise kendini bulma sorunu var.. her oyuncusu yıldız olan bir takımda quaresma'ya direk ilgi olmadığı için isteksiz bi tavır sergileyecektir ve verimsiz olacaktır, istersen inter'deki hallerini ve şimdiki hallerini karşılaştır.. hangi takımda dünya starı gibi oynuyor bi bak. hangisinde mutlu gibi görünüyor ve hangisinde gözleri ışıl ışıl.. bu da beşiktaş taraftarı sayesindedir.. olayın özü budur..
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
Ricardo_RQ7
Robinho é fantastico! é um jogador acima da média seu talento com a bola me encanta gosto do futebol arte, bonito, alegre, como todos gostam
ne diyo bu bilen biri çevirsin hemencecik
Robinho harika! Ben futbol sanat, güzel aşk gibi bir oyuncu topla ortalama yetenek üzerinde, neşeli, herkes istediği gibi
@ papazın çayırı.KADIKÖY
R.carlos'un size gelip gittiği süreçte yaptıklarından Daha iyi şeyler yaptı bile q7 ve guti .. Şimdiden
Ayrıca carlos 1 robinho 2 demişsin Sende hunilendin anlaşılan
quote:
Ricardo_RQ7
Robinho é fantastico! é um jogador acima da média seu talento com a bola me encanta gosto do futebol arte, bonito, alegre, como todos gostam
Robinho çok fantastik ! Jaguar gibi bir futbolcu ve fazla acıtmaz ! Birlikte gücümüzü göstericez
quote:
quote:
quote:
quote:
isim olarak ROBERTO CARLOS tan sonra TR'ye gelecek en büyük dünya yildizi iste simdi gercek dünya yildizi aliyorsunuz yönetimin uyduruk sahte dünya yildizlari diye lanse ettigi guti ve yeri mekani olmayan queresma ya benzemez neyse HAYIRLI olsun bence imza törenini ISTANBUL OLIMPIYAT STADYUMUNDA YAPIn inönü ta$abilir bjk yönetimini tebrik ederim TR ye bir dünya yildizi getirdikleri için acikacasi MAN CITY 'de neden gönderdigini anlamaiyorum böyle bir oyuncuya ihtiyaclari olacak bence keske FB alabilseydi
Biri şu arkadaşa SODA versin hazımsızlık yapmış
Kedi - Ciğer diyorum , anlayın siz artık...
ya arkadaslar vallahi bak kiskancik fesatlik degil keske gelsin insallah gelir ligimizin kalitesi artsin ben sadece sizin guti ve quaresma yi abartiginizi düsünüyorum tamam yetenekli oyuncular ama dünya yildizi diye lanse etmeyin damga vurmadilar ki dünya futboluna dünya yildizi olsun robinho gelirse iste DÜNYA YILDIZINIZ odur diyorum bu kadar
1 ROBERTO CARLOS 2 ROBINHO
ben kariyer kupalar basarilar acisindan 1 CARLOS diyorum ya$a göre degil
5. haftada görücen sen kafanın üzerinde uçuşan yıldızları merak etme
Bu kadar kesin konuşmamak da lazım ;) Her zaman karşı çıkmışımdır,garantisi yok futbolun,3 ihtimal ki bir derbiden bahsediyoruz ayrıca
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_
quote:
Ricardo_RQ7
Robinho harika! Ben futbol sanat, güzel aşk gibi bir oyuncu topla ortalama yetenek üzerinde, neşeli, herkes istediği gibi
adam google translate beyler
quote:
Ricardo_RQ7
Robinho is fantastic! he is a player above the average his talent with the ball bewitches me taste of the art soccer, pretty, cheerful. kendi çevirmiş
Q7'e hala yıldız değil diyorlar yahu, şaka gibi
Adamın 2 gün önce attığı golün izlenme sayısı 120 bini geçti.Millet deli gibi takip ediyor adamı
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
BEYLER SİZE ÇOK KÖTÜ BİR HABERİM VAR. ROBİNHONUN MENEJERİ FANATİĞE KONUŞMUŞ ROBİNHO TÜRKİYEYE GİDERSEM TEK FENERE GİDERİM DEMİŞ
city'nin fiyat arttırma taktiğiydi o robinho'nun öyle bir şey dediğini hiç sanmıyorum.biz 2 defa yalanladık bu transferi.
quote:
Ricardo_RQ7
nasıl google translate
robinhoyu istiyor o da ne desin futbol aşk gibi sanat gibi diyor galiba.yetenekli oyuncularla oynamak neşelendiriyor beni demiş olabilir kanımca
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
quote:
Ricardo_RQ7
Robinho is fantastic! he is a player above the average his talent with the ball bewitches me taste of the art soccer, pretty, cheerful. kendi çevirmiş
evet çevirmiş gördüm.
ama bu adam quaresma değildir bence. yarın antrenman var uyuyordur büyük ihtimal. bu saatte ne işi var iinternette babası kızar yat oğlum diye yarın okul var.
quote:
quote:
Ricardo_RQ7
Bunu nerde yazmış ya ??
quote:
quote:
quote:
Ricardo_RQ7
ne var bizim andre gece 3 lere kadar twitterda evet çevirmiş gördüm.
ama bu adam quaresma değildir bence. yarın antrenman var uyuyordur büyük ihtimal. bu saatte ne işi var iinternette babası kızar yat oğlum diye yarın okul var.
Saçmalık. Daha dün Düren mi ne BJK de yönetimden bi adam çıkıp ntv spor a bağlandı , Robinho artık gündemimizden düşmüştür. İlgilenmiyoruz demişti kendi ağzı ile. Hatta canlı izledim o programı. Şimdi nasıl oluyorda birden transferi gerçekleşiyor robinho nun. Bir anda olcak iş değil ya. Bence yalan haber.
quote:
Orijinalden alıntı: _TimmA_
quote:
quote:
Ricardo_RQ7
city'nin fiyat arttırma taktiğiydi o robinho'nun öyle bir şey dediğini hiç sanmıyorum.biz 2 defa yalanladık bu transferi.
Evet yalanladınız çünkü alamayınca kapağı tam burnunuzun üstüne yemeyin diye
quote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34
Saçmalık. Daha dün Düren mi ne BJK de yönetimden bi adam çıkıp ntv spor a bağlandı , Robinho artık gündemimizden düşmüştür. İlgilenmiyoruz demişti kendi ağzı ile. Hatta canlı izledim o programı. Şimdi nasıl oluyorda birden transferi gerçekleşiyor robinho nun. Bir anda olcak iş değil ya. Bence yalan haber.
transfer kaç gün öncesinden bitmişti. transfer edilen adamın transfer gündeminde işi ne biz onu zaten aldık demek istemiştir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _TimmA_
quote:
quote:
Ricardo_RQ7