Şimdi Ara

The Guardian: Robinha 16 Milyon Sterline Beşiktaşta NTV Son Dakika (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
0
Favori
13.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım bjk ye gelır robınho, ben fanatık bı gs lıyım ama boyle bır oyuncu gelecekse keske gelse derım yanı. Adebayr dan kastım o tıp o tarz ılerı santrıfor oynayabılen bır oyuncu yanı q7 gutı robınho gıbı besleyıcı degıl, beslenen oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Saçmalık. Daha dün Düren mi ne BJK de yönetimden bi adam çıkıp ntv spor a bağlandı , Robinho artık gündemimizden düşmüştür. İlgilenmiyoruz demişti kendi ağzı ile. Hatta canlı izledim o programı. Şimdi nasıl oluyorda birden transferi gerçekleşiyor robinho nun. Bir anda olcak iş değil ya. Bence yalan haber.

Gündemimizden düşmüştür dedi.Transferden vazgeçtik demedi.

Gündemimizden düşmüştür çünkü zaten bitirdik transferi , gündemimizde başka transferler var artık manasında
  • quote:

Saçmalık. Daha dün Düren mi ne BJK de yönetimden bi adam çıkıp ntv spor a bağlandı , Robinho artık gündemimizden düşmüştür. İlgilenmiyoruz demişti kendi ağzı ile. Hatta canlı izledim o programı. Şimdi nasıl oluyorda birden transferi gerçekleşiyor robinho nun. Bir anda olcak iş değil ya. Bence yalan haber.
    Evet Q7 de de aynı şeyi söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

BEYLER SİZE ÇOK KÖTÜ BİR HABERİM VAR. ROBİNHONUN MENEJERİ FANATİĞE KONUŞMUŞ ROBİNHO TÜRKİYEYE GİDERSEM TEK FENERE GİDERİM DEMİŞ

city'nin fiyat arttırma taktiğiydi o robinho'nun öyle bir şey dediğini hiç sanmıyorum.biz 2 defa yalanladık bu transferi.

robinho elbette öyle birşey demedi. ironi yaptım orada zaten.

ilkinde tam yalanlama gelmedi. neden acaba bunu hiç düşündün mü? o sırada 26 milyon değilde 15 milyon teklif etmiş olabilir misiniz? bal gibi araya girmişsiniz herşeyden haberim var. bizimkiler pazarlık yaparken gelip yine aziz efendi arayı bozmaya çalışmış. tabi Demirören 2.topuz vakasını yaşatır mı hiç. fener ağzının payını aldığı gibi kalkmış masadan. M.city dediğin klüp kayseri gibi bir klüp değil olay burada.

•  The Guardian: Robinha 16 Milyon Sterline Beşiktaşta NTV Son Dakika
  • PARASINA KIYIPDA KARTAL YUVALARINDAN FORMA ALMAYANLARA LAFIM DAHADA DİYECEK LAFIM YOK !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

Evet Q7 de de aynı şeyi söylemişti.

Valla onu bunu bilmemde çıkıp artık ilgilenmiyoruz , bu transferi yapmıyoruz diyip şimdi çıkıp bu oyuncuyu alırlarsa büyük ayıp ederler. Milleti kandırarak. Alıyorsan erkek gibi alıyorum hatta aldım ulan diyceksin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

quote:

BEYLER SİZE ÇOK KÖTÜ BİR HABERİM VAR. ROBİNHONUN MENEJERİ FANATİĞE KONUŞMUŞ ROBİNHO TÜRKİYEYE GİDERSEM TEK FENERE GİDERİM DEMİŞ

city'nin fiyat arttırma taktiğiydi o robinho'nun öyle bir şey dediğini hiç sanmıyorum.biz 2 defa yalanladık bu transferi.

robinho elbette öyle birşey demedi. ironi yaptım orada zaten.

ilkinde tam yalanlama gelmedi. neden acaba bunu hiç düşündün mü? o sırada 26 milyon değilde 15 milyon teklif etmiş olabilir misiniz? bal gibi araya girmişsiniz herşeyden haberim var. bizimkiler pazarlık yaparken gelip yine aziz efendi arayı bozmaya çalışmış. tabi Demirören 2.topuz vakasını yaşatır mı hiç. fener ağzının payını aldığı gibi kalkmış masadan. M.city dediğin klüp kayseri gibi bir klüp değil olay burada.

metallurgy , senin Serdar Adalı olabileceğini düşünmeye başladım

İtiraf et , o musun??

• Şimdi bir sorun daha çıktı ortaya bu adam kaç numara giyecek? 10 versen Delgado var bence ayıp olur tabiki Delgado dan daha iyi bir futbolcu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

The Guardian: Robinha 16 Milyon Sterline Beşiktaşta NTV Son Dakika

• 10 numara artık robinhonun olur.. hayırlı olsun bjk ilere.
  • quote:

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR.
  • 3 adet forma alıyorum.Beyaz Quaresma,Çubuklu Guti,Siyah Robinho.
  • RENKLİLERDE GERGİN BEKLEYİŞLER BAŞLADI
  • quote:

Süper olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paysage
    RENKLİLERDE GERGİN BEKLEYİŞLER BAŞLADI

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

quote:

Orijinalden alıntı: CrossBoy

quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

isim olarak ROBERTO CARLOS tan sonra TR'ye gelecek en büyük dünya yildizi
    iste simdi gercek dünya yildizi aliyorsunuz yönetimin uyduruk sahte dünya yildizlari diye lanse ettigi guti ve yeri mekani olmayan queresma ya benzemez
    neyse HAYIRLI olsun bence imza törenini ISTANBUL OLIMPIYAT STADYUMUNDA YAPIn
    inönü ta$abilir
    bjk yönetimini tebrik ederim TR ye bir dünya yildizi getirdikleri için acikacasi MAN CITY 'de neden gönderdigini anlamaiyorum böyle bir oyuncuya ihtiyaclari olacak bence
    keske FB alabilseydi

Biri şu arkadaşa SODA versin hazımsızlık yapmış

Kedi - Ciğer diyorum , anlayın siz artık...

ya arkadaslar vallahi bak kiskancik fesatlik degil keske gelsin insallah gelir ligimizin kalitesi artsin
    ben sadece sizin guti ve quaresma yi abartiginizi düsünüyorum tamam yetenekli oyuncular ama dünya yildizi diye lanse etmeyin damga vurmadilar ki dünya futboluna dünya yildizi olsun
    robinho gelirse iste DÜNYA YILDIZINIZ odur diyorum bu kadar

1 ROBERTO CARLOS
    2 ROBINHO

ben kariyer kupalar basarilar acisindan 1 CARLOS diyorum ya$a göre degil

robinho şu anda dünyada sayabileceğin en yetenekli 5-10 oyuncudan birisidir.. keza quaresma da öyle.. guti ise bambaşka, millet xavi-iniesta diye gezinirken ben madrid maçlarını sırf guti ve zidane için izlerdim.. ki zidane dediğimiz adam kalıbımı basarım gelmiş, geçmiş ve gelecek en iyi oyuncuydu..guti'nin ise yeteneğine, oyun zekasına, oyun kuruculuğuna ve yıldızlığına laf eden taş olur.. guti emin ol madrid'den ayrılınca çok büyük bir takıma giderdi ama buraya schuster faktörüyle geldi ve şu anda gayet mutlu.. quaresma'nın ise kendini bulma sorunu var.. her oyuncusu yıldız olan bir takımda quaresma'ya direk ilgi olmadığı için isteksiz bi tavır sergileyecektir ve verimsiz olacaktır, istersen inter'deki hallerini ve şimdiki hallerini karşılaştır.. hangi takımda dünya starı gibi oynuyor bi bak. hangisinde mutlu gibi görünüyor ve hangisinde gözleri ışıl ışıl.. bu da beşiktaş taraftarı sayesindedir.. olayın özü budur..

bence futboldan zerre anlamıyorsun.adam real madrid'in bağrında yetişmiş guti'yi abartmayın diyor.. nesini abartmayalım o attığı akıl dolu pasları hangi fb li atabilir? dia mı? stoch mu? yoksa selçuk mu? quaresma'yı abartmayın demiş adam ronaldo'yla kıyaslanıyordu.ayrıca sen nedersen de TÜRKİYE'YE GELMİŞ EN BÜYÜK YILDIZ ROBSON DE SOUZA (ROBINHO) OLACAKTIR TARTIŞMASIZ..

• çıksın ss ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

quote:

Süper olmuş

bunun eli beyaz klon bu

• Resmi sitede açıklanmasını şu şekilde bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.