Robinho iyi hoşda halen bir santrafor alamadık , allah gözümüzü doyursun
Sercanla idare edecez artık
Fotomaç'ta da Fatih Tekke yalanı çıkmış
mesaj kasmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Kesin aldık mı.
Bu arada eğer Robi gelirse sana bi özür borcum var
robi kadar iddialı değilim ama kesin diyebilirim. fink holosko gider bursaya. eğer yazıcı çok direttiyse malesef biraz para koklatabilriiz. eğer elden biraz daha yabancı gönderilirse thy eşliğinde robiden sonra 2.bir yıldız da olabilirmiş. hazırlıklı olun
ben anlamam sercan filan arap beline kuvvetli santrafor isterim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Kesin aldık mı.
Bu arada eğer Robi gelirse sana bi özür borcum var
robi kadar iddialı değilim ama kesin diyebilirim. fink holosko gider bursaya. eğer yazıcı çok direttiyse malesef biraz para koklatabilriiz. eğer elden biraz daha yabancı gönderilirse thy eşliğinde robiden sonra 2.bir yıldız da olabilirmiş. hazırlıklı olun
bu gazla higuain veya villa yı alırız herhalde
Robi de geldi , şimdi kimi beklicez biz , heyecanlı oluyordu böyle
İnternetten son dakika haberleri
Barcelona-THY-Beşiktaş üçgeni
quote:
sayfa başı denemesi
yapma volkann
Birde Higuain i alsak varya off off Nede olsa Madrid başkanı bizim Tüpçüye istediğiniz adamı alabilirsiniz demiş
gelseydi bana haber verirdi
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu gelseydi bana haber verirdi
Robinhoya bozuk ikinci el ekran kartı satmışsın o yüzden geliyor türkiyeye haberin olsun :D
quote:
Orijinalden alıntı: NetAnket.Net
Elano 3.5 milyon euro alıyormuş.Ben şok oldum.Bu kadar tanınmış bir futbolcumuydu ve bu kadar etkili bir futbolcuymuydu.Eğer Elano o parayı alıyorsa Beşiktaşın Guti'ye verdiği azdır. Ben şu UEFA kriterlerinin karşımıza sık sık çıkacağı,maddi yapılanmanın çok önemli olduğu şu günlerde şu yıllarda paranın akıllıca kullanılması gerektiğine inanıyorum.UEFA,yaklaşık 2 yıl sonra gelir gider dengesine ve birçok detaya bakacak.Borç durumuna bakacak.Kaçımız bu konuda çıkan yazıları baştan sona saatlerini verip okudu. Adnan Polat'ı acımasızca eleştiriyoruz,oysa adam sırf kulübün iyiliği için kılı kırk yarıyor.UEFA mali kriterlerine ayak uyduramazsak UEFA Avrupa Ligini de zor görürüz Şampiyonlar Ligini de,ayrıca futbolcu transferimiz de yasaklanır.İtiraf edelim,kulübün geleceği 5 yıl sonra çok harika olacak olsa da,şu 3 yıl paso borç ödeyeceğiz.
Birleşme sağlanabilmesi için yüksek miktarda kredi aldık,75 aldık ama 400 kazandık,şaşırmayın evet 75 aldık 400 kazançdayız en az.Birleşme olmasaydı kulüp bitmişti arkadaşlar. Aldığımız borcu ödememiz lazım,ekonomi ile ilgilenenleriniz varsa bilirler,IMF den hükümetlerimiz borç alırken,IMF,Stand By adı altında bu parayı nasıl kullanmamız gerektiğini bize şart koşuyordu,emekliye şu kadar zam memura şu kadar zam başka olmaz diyordu ve kuzu kuzu da kabul ediyorduk zaten borcu alırken o imzaları atıyorduk.Gerçi bu yıl IMF ile bu tür anlaşmalar tamamen iptal edildi,artık paramıza karışamaz.Anlatmak istediğim,biz borç alırken,mali yapılanmamız ve mali kuralımız konusunda kredi aldığımız yerlere teahhütler verdik,transfere şu kadar para harcayacağız,şurdan şunu kazanacağız sana vereceğiz diye.Bu anlaşmaları ihlal edip,şirketin kasasından transfer yapamıyoruz şu an.Bu kanunen de mümkün değil ama Adnan Polat bunu söyleyemiyor haklı olarak,çünkü Galatasaray transfer haberleriyle gümdemde kalmak zorunda,kalmalı,bu bir taktik. Son yapılacak transferi de Abdürrahim Albayrak yapacak,bunu da emin olmamakla birlikte söylemek istiyorum,para şirketten direk çıkmayacak,kredi aldığımız yerlere bu mesaj verilecek. Adnan Polat istese Riva'yı satar,borcu öder,üstüne en büyük en ses getiren transferleri yapar,ama Riva her geçen yıl değerini katlıyor.Adnan Polat gerçek bir galatasaraylı olduğu için gününü ve kendini kurtarma amacında değil.
Beşiktaşlılar alınmasın kırılmasın,yazılarımı hatırlayan beşiktaşlılar belki bilirler,fanatik değilimdir,kuru kuruya futbol konuşmam,her takımımızın başarılı olmasını isteyen biriyimdir,neden bunu açıklamak istedim çünkü Beşiktaş ile yazacaklarım yanlış anlaşılmasın,kıskanıyor sanılmasın. BEŞİKTAŞ bitti arkadaşlar,bana göre çok iyi bir teknik direktör getirdiler ama yapılan masraflarla BEŞİKTAŞ bitti.İFLAS kapıda.Daha geçen yıl 500 bin dolarlık lisans ücretini son anda ödediler ve super ligde mücadele etme hakkını elde edebildiler bu sene.Beşiktaşı çok zor günler bekliyor.Bu yazıyı mutlaka bir yere not edin,Beşiktaş gelecekte futbolcularının paralarını ödeyemeyecek,parasını alamayan futbolcu faydalı olmaz,(Aziz Yıldırım Biz zamanında ödüyoruz da ne oluyor dese de). Beşiktaş çok pahalı ve masraflı transferler yaptı,üstelik parası yokken yaptı,bunu neden yaptı,onu da tartışaşım. Geçen yıl seyirciden canı yanan Başkanları Demirören,madem öyle gel böyle dedi,geleceği düşünmeden çok masraflı trasferler yaptı.Madem sportif başarı istiyorsunuz illa dedi bunu yaptı.Yarın birgün Demirören istifa edecek bir sebebini bulup,ama kimse kulübe başkan olmak istemeyecek,çünkü kimse bombanın elinde patlamasını istemez.
Millet,Beşiktaş'ı konuşuyor öğüyor ama olayın perde arkası bu,Beşiktaş bırakın 2 sene sonra batmayı,bu sene İFLAS'ını açıklar,Demirören ailesi de kulübü satın alır eğer bir Arap şeyhi almazsa.
Oysa Galatasarayımız iyi yolda,Adnan Polat iyi yolda,kulüp emin ellerde,sadece sportif başarı gelmedi,gelmiyor,bu böyle olsun istemez Adnan Polat da. Tamam sportif başarı gelmiyor,o halde Adnan Polat görevi bıraksın başkası gelsin mi diyelim,diyemeyiz arkadaşlar,şu an ki Mali yapıyı gerçekten Galatasaray'a zarar vermeden,galatasaray'ın parasını cebine atmadan dürüstçe yapacak başkan adaylarının henüz olmadığına inanıyorum.Bizim tek güvenebileceğimiz adam Adnan Polat'tır. Sportif başarı gelmiyor diye,kulübün geleceği için çok önemli olan Para'yı kime emanet edebiliriz Adnan Polat'tan başka.
Transfer olayında gerçekçi düşünelim,herşeye rağmen sportif başarı için iyimser olalım.Kulübümüzün üzerinden geçinen,kulübümüz imkanlarını kullanarak gününü gün edenlere fırsat vermeyelim.Kulübü ele geçirirlerse emekler boşa gider.
konu ile alakasız olacak ama ben hala emektar g80 8800 gts ile yola devam ederken sen milyon tane kart değişmişsin.
quote:
Yaptığı yıldız transferler ile dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, Robinho transferinde sona yaklaştı. Ada`nın en saygın gazetelerinden The Guardian`ın haberine göre Robinho mutsuz olduğu Manchester City kulübü ile olan iki yıllık döneminin sonuna geldi. Beşiktaş`ın 16 milyon pound (performansa bağlı 10 milyon pound ekstra) karşılığında Beşiktaş`a transfer oluyor.
Beşiktaş`ın Robinho için önerdiği bu para, Manchester ekibine, Brezilyalı oyuncuyu Real Madrid`te aldığı dönemde ödediği 32.5 milyon paundluk bonservis bedelininde en az yarısını ödeme fırsatı veriyor. Manchester City Robinho`yu Real Madrid`te 32.5 milyon Paund karşılığında transfer ederek oyuncuyu İngiltere İngiliz futbolunun en pahalı oyuncusu yapmıştı.
İki kulübün aralarında birkaç haftadır yaptığı görüşmeler sonucunda anlaşmanın geri kalanındaki ödeme oyuncunun performansına göre yapılacak ve Beşiktaş kulübü oyuncunun Manchester City`deki gibi İstanbul`da da kötü bir performans sergilemesine karşı önlem almış olacak.
ROBİNHO BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞTI
Beşiktaş dışında Alman kulübü Schalke 04`ünde oyuncu ile ilgilendiği yazılırken, bazı İngiliz yazarlar ise bir diğer Türk ekibi Fenerbahçe`nin de oyuncu ile ilgilendiğini yazmışlardı. Diğer kulüplerinde oyuncu ile ilgilenmesine rağmen Beşiktaş`ın görüşmeleri daha ileri seviye`de bulunurken, Robinho`nun menajeri`nin de Beşiktaş kulübü ile 4 yıllık prensip anlaşmasına vardığı düşünülüyor.
Beşiktaş geçen sezon ligi 4. sırada bitirirken bu sezonki iddiasını gerçekleştirdiği Real Madrid`ten Guti ve Inter`den Portekizli kanat oyuncusu Ricardo Quaresma transferleri ile gösterdi.
Brezilya`nın Santos kulübünde 6 ay kiralık olarak oynayan Robinho, aynı zamanda Real Madrid`te oynarken hocası olan Alman teknik adam Bernd Schuster ile tekrar çalışma fırsatına sahip oluyor. Bernd Schuster Real Madrid`i çalıştırdığı sırada Robinho`nun takımdan ayrılmasını istememişti fakat bu karar Alman teknik adamın ellerinde değildi ve karar başkan Ramón Calderón tarafından verilmişti.
Manchester City teknik ditektörü Roberto Mancini`nin planlarında Brezilyalı oyuncu Robinho yer almazken, daha fazla görüşme bugün Beşiktaş kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile yapılacak.
Robinho Manchester City`nin dün gece UEFA Avrupa Ligi elemesinde Timisoara ile oynadığı karşılaşmada stratejik olarak kadro dışıydı ve bu yüzden bu etken oyuncunun değerini düşürmeyecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Bern Schuster Robinho transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Başkanımızın bu transferi gerçekleştirmek için bütün gücünü kullanacağından eminim" şeklinde konuştu.