BEYLER SİZE ÇOK KÖTÜ BİR HABERİM VAR. ROBİNHONUN MENEJERİ FANATİĞE KONUŞMUŞ ROBİNHO TÜRKİYEYE GİDERSEM TEK FENERE GİDERİM DEMİŞ
city'nin fiyat arttırma taktiğiydi o robinho'nun öyle bir şey dediğini hiç sanmıyorum.biz 2 defa yalanladık bu transferi.
robinho elbette öyle birşey demedi. ironi yaptım orada zaten.
ilkinde tam yalanlama gelmedi. neden acaba bunu hiç düşündün mü? o sırada 26 milyon değilde 15 milyon teklif etmiş olabilir misiniz? bal gibi araya girmişsiniz herşeyden haberim var. bizimkiler pazarlık yaparken gelip yine aziz efendi arayı bozmaya çalışmış. tabi Demirören 2.topuz vakasını yaşatır mı hiç. fener ağzının payını aldığı gibi kalkmış masadan. M.city dediğin klüp kayseri gibi bir klüp değil olay burada.
metallurgy , senin Serdar Adalı olabileceğini düşünmeye başladım
İtiraf et , o musun??
hıhı ben serdal adalıyım ve 7/24 hep bu forumda takılırım. transfer işlerinide benim oğlana bıraktım zaten o bakıyor
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
çıksın ss ler
Daha değil az daha sabır hocam inş. yarın öğleden sonra
Gel artık geeeeeel
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
Beyler bundan sonra depoları m-oil den başka yerde doldurmak yok
Borsaya bildirmediğimiz oyuncuyu aldık mı deseydi? Deseydik ceza gelirdi, kaldı ki bugün borsa bizden "açıklanması gereken ama bekletilen bir bildirimin olup olmadığı" konusunda uyardı, biz de yok dedik. Bugün yarın borsaya bildirilir.
Q7 ye laf atan sayın şahıs, sen hayatında TR de böyle futbol oynamış bir insan evladı gördünmü ? İnsan izlemeye doyamıyor yemin ederim, skill olarak zaten en önlerde olan bi insan, Ronaldinho, Luis Lima Ronaldo, CR9, Zlatan gibi adamlarla birebir aynı skillere sahip bir insan.
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
Orijinalden alıntı: CrossBoy
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: John Coffey
quote:
BEYLER SİZE ÇOK KÖTÜ BİR HABERİM VAR. ROBİNHONUN MENEJERİ FANATİĞE KONUŞMUŞ ROBİNHO TÜRKİYEYE GİDERSEM TEK FENERE GİDERİM DEMİŞ
city'nin fiyat arttırma taktiğiydi o robinho'nun öyle bir şey dediğini hiç sanmıyorum.biz 2 defa yalanladık bu transferi.
robinho elbette öyle birşey demedi. ironi yaptım orada zaten.
ilkinde tam yalanlama gelmedi. neden acaba bunu hiç düşündün mü? o sırada 26 milyon değilde 15 milyon teklif etmiş olabilir misiniz? bal gibi araya girmişsiniz herşeyden haberim var. bizimkiler pazarlık yaparken gelip yine aziz efendi arayı bozmaya çalışmış. tabi Demirören 2.topuz vakasını yaşatır mı hiç. fener ağzının payını aldığı gibi kalkmış masadan. M.city dediğin klüp kayseri gibi bir klüp değil olay burada.
metallurgy , senin Serdar Adalı olabileceğini düşünmeye başladım
İtiraf et , o musun??
hıhı ben serdal adalıyım ve 7/24 hep bu forumda takılırım. transfer işlerinide benim oğlana bıraktım zaten o bakıyor
Robinho iyi hoşda halen bir santrafor alamadık , allah gözümüzü doyursun
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
robinho santrafor oynayacak galiba. shuster de dedi zaten. böyle kısa boylu pırpır top tekniği yüksek bir santrafora ihtiyacımız var.
quote:
Bu adamlarla Bobo değil bizim bakkal bile gol kralı olur
quote:
Sercanla idare edecez artık
quote:
sayfa başı denemesi