Şimdi Ara

13 Euro Çöpe mi Gitti :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler WOW hesabım bu gün bitti ben de Wow Lich King almaya gittim ama yoktu. 13 Euroya Burning Crusade aldım nasılsa yeni karakter açacağım diye. 13 euroydu yani 1 aylık gamecard alacağıma bunu alırım aynı fiyat dedim. İçinden Authentication key çıktı ama oyun kabul etmiyor

• burning crusade artık ilk paketle birlikte geliyor. ilk paketin keyini girdiğin an hesabın burning crusade e yükseliyor. boşa gitti anlıyacağın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

burning crusade artık ilk paketle birlikte geliyor. ilk paketin keyini girdiğin an hesabın burning crusade e yükseliyor. boşa gitti anlıyacağın

O zaman benzin döküp yakacağım o dükkanı neden o zaman Burning C. satarak milleti kandırıyorlar
  • ne alaka gamecard la burning crusade ? BC alınca 1 ay oyun süresi vermiyor ki. nerden bakarsan bak çok sağlam kazık yemişsin.geçmiş olsun

bu arada aklında bulunsa ek paketler 1 ay bedava oyun süresi vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

ne alaka gamecard la burning crusade ? BC alınca 1 ay oyun süresi vermiyor ki. nerden bakarsan bak çok sağlam kazık yemişsin.geçmiş olsun

Daha önce aldığımda çat diye keyi girip 1 ay oynamıştım. Malta'da yaşıyorum L.K ve Catalysm'in gelişi durduruldu sadece ilk 2 WOW var. Gamecard desen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

quote:

ne alaka gamecard la burning crusade ? BC alınca 1 ay oyun süresi vermiyor ki. nerden bakarsan bak çok sağlam kazık yemişsin.geçmiş olsun

Daha önce aldığımda çat diye keyi girip 1 ay oynamıştım. Malta'da yaşıyorum L.K ve Catalysm'in gelişi durduruldu sadece ilk 2 WOW var. Gamecard desen yok.

biz de maltayı adam gibi bir yer zannederdik internetten cd-key olarak al birisinden rica et kredi kartını

• quote:

quote:

İnternetten alışveriş diye bir şey var. Ayrıca sadece ilk pakette 1 aylık oyun süresi hediye eder. Diğerleri etmiyorlar. Sen bence bırak oyunu bunun üzerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aelin-uial

quote:

quote:

İnternetten alışveriş diye bir şey var. Ayrıca sadece ilk pakette 1 aylık oyun süresi hediye eder. Diğerleri etmiyorlar. Sen bence bırak oyunu bunun üzerine.

Yazdığın son cümlede kendi çapında laf sokmaya çalıştın galiba. 13 euro yandı diye yas tutup oyunu bırakacak değilim Ama doğru bu oyun senin gibi elit(!) insanların oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

burning crusade artık ilk paketle birlikte geliyor. ilk paketin keyini girdiğin an hesabın burning crusade e yükseliyor. boşa gitti anlıyacağın

Bunu bilmiyordum, trial falan oluyordu ama direk ana oyunla entegre etmişler demek.
  • Migrosta satıyolardı bc i 1 tl den bi işe yaramiyo diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Migrosta satıyolardı bc i 1 tl den bi işe yaramiyo diye.

Yarın gideyim ilk çıkan Wow'u alayım olur mu yani ?
  • quote:

quote:

ilk çıkan değil 2.si 1tl zaten bi işine yaramaz anca hatıra olarak saklarsın :)
  • quote:

quote:

quote:

İlk çıkanı var zaten 1 ay onun sayesinde oynadım. İlk çıkanı alayım keyi gireyim kutuyu çöpe atayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk çıkanı var zaten 1 ay onun sayesinde oynadım. İlk çıkanı alayım keyi gireyim kutuyu çöpe atayım

tamam hocam en iyisi sen öyle yap.

• Oha 13 yüroya millet ev gecindiriyo bi ekmek 0.50 avro yüro veya oyro olsa 1 ay ac kalmazlar. Cok buyuk kul hakkina girdin. Onca yetimin hakki var o sidikey de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Oha 13 yüroya millet ev gecindiriyo bi ekmek 0.50 avro yüro veya oyro olsa 1 ay ac kalmazlar. Cok buyuk kul hakkina girdin. Onca yetimin hakki var o sidikey de.

yönetime mesaj attım. mesaj sayını 10bin rütbeni de general yapsınlar da ne sen yorul ne biz bu çileyi çekelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Oha 13 yüroya millet ev gecindiriyo bi ekmek 0.50 avro yüro veya oyro olsa 1 ay ac kalmazlar. Cok buyuk kul hakkina girdin. Onca yetimin hakki var o sidikey de.

yönetime mesaj attım. mesaj sayını 10bin rütbeni de general yapsınlar da ne sen yorul ne biz bu çileyi çekelim

Tesekkurler. boyle zor oluyo vallahi post kasmak. Aklima hicbisi gelmiyo. Bende attim msj ama cevap gelmedi sana gelirse haberdar et beni pls.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.