Şimdi Ara

13 Eylül 2010 Pokémonsal Eylem. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CrasHh

Saygısız birşey yapmadığım halde Konı Dışı'ndan Kasım'a kadar uzaklaştırıldım.Nedeni komik resim koymaktı.Daha sonra o kural kaldırıldı.Ciddiyetten eser kalmadı.Ben de arada kaynadım.Bu bölümde biz dini ve milli bayramlarımızı kutluyoruz.Bu da Dh için özel bir gün.Biz büyüklerimize ve üstlerimize saygısızlık yapmayız.Sadece 13Eylül'deki üyeler için böyle bir eğlence planladık.Dh bana göre bir vücut gibi bir yerin acısını diğerleri de hisseder.Banlanan arkadaşların kalbimizdeki değerini unutmak istemedik.Eğer bu da yasaksa konuyu kilitleyebilirsiniz ve 13Eylül'de beni 4gün cezalandırabilirsiniz.

Arkandayım dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

quote:

Saygısız birşey yapmadığım halde Konı Dışı'ndan Kasım'a kadar uzaklaştırıldım.Nedeni komik resim koymaktı.Daha sonra o kural kaldırıldı.Ciddiyetten eser kalmadı.Ben de arada kaynadım.Bu bölümde biz dini ve milli bayramlarımızı kutluyoruz.Bu da Dh için özel bir gün.Biz büyüklerimize ve üstlerimize saygısızlık yapmayız.Sadece 13Eylül'deki üyeler için böyle bir eğlence planladık.Dh bana göre bir vücut gibi bir yerin acısını diğerleri de hisseder.Banlanan arkadaşların kalbimizdeki değerini unutmak istemedik.Eğer bu da yasaksa konuyu kilitleyebilirsiniz ve 13Eylül'de beni 4gün cezalandırabilirsiniz.

Arkandayım dostum.

Ne cezası varsa çekmeye hazırız. Arkadandayız Emre Abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Pokémon

quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

quote:

Arkandayım dostum.

Ne cezası varsa çekmeye hazırız. Arkadandayız Emre Abi

SONUNA KADAR SENİNLEYİZ EMRE ABİ

• Arkadaşlar sanırım birbirimizi pek anlayamıyoruz. Sen ne yapmış olabilirsin ki ben sana ceza puanı vererek banlanmanı sağlıyayım CrasHh. Böyle şeylere gerek yok. Üstte açıklamasınıda yaptım aklınızda soru işaretleri kaldıysa pm ile ulaşabilirsiniz. Konuyu kilitliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.